Az előszobában is pazar lehetőségeket nyújtanak a beépített szekrények!

Garantáltan megtaláljuk az Ön előszobájába is a legjobb és legpraktikusabb egyedi megoldást!


Kérjen ajánlatot kényelmesen otthonából! 

Online ajánlatkrő felülületünkön kényelmesen és gyorsan kérhet ajánlatot otthonából. 

Ajánlatkérés itt >>

Hasznos tippek és trükkök a praktikus előszoba szekrény kialakítására!

 

Mérlegeljük a lehetőségeket!

Gondoljuk végig milyen típusú tárgyakat-ruhákat szeretnénk ott tartani. Mindenképp jó, ha egy előszoba szekrényben legalább van egy akasztó a kabátoknak, polcok a kesztyűknek, sálaknak, retikülnek és egy cipőtartó rács. Ha lehetőségünk van egy magasabb szekrény létesítésére tegyük meg bátran. A maximális magasság kihasználása érdekében akár ruhaliftet is segítségül hívhatunk.
 

Rés és mélyedés a falban? 

Építse be akár toló, akár nyíló, de választhat nyílt szekrényt is. Nyílt szekrény esetében nem kell bajlódnia az ajtók nyitogatásával, továbbá egy gondosan megtervezett szekrény még az egyébként nem túl sokat mondó előszoba hangulatát is feldobhatja. Ezt a hatást elérhetjük króm rúd vagy alumínium rendszerrel. Ha mégis a klasszikus toló-nyíló ajtós variációt választanánk, abban az esetben bátran válogassunk a színek közt, merjünk játszani különböző ajtóosztásokkal.
 

Bejárati ajtó melletti falfelület?

Van egy felület, ami nagy ahhoz, hogy egy hétköznapi lapraszerelt bútort tegyek oda, viszont kicsi ahhoz, hogy egy komplett rendszert rakjak be? Építsük be! Egy szekrény, amelynek az ajtó felé eső oldalfalát lekerekített polcokkal kiegészíthetjük praktikus választás lehet, ugyanis ezen polcokra, akár kulcsot akár díszítő elemeket is tehetünk, hogy még komfortosabbá tegyük előszobánkat.
 

Játék a színekkel!

Kiváló választás a világosabb szín, melynek erezetét vízszintesen építsük be így nyújtja a teret, ilyen szín például a juhar vagy a bambusz. Ne feledjük, a világos színt elsősorban kis helyeken használjuk, hogy letisztult felületet kapjunk és ne egy részt emeljünk ki az amúgy is szűk helyből.
 

Extra tipp tér növeléséhez!

Előszobában kiváló megoldás a tér növeléséhez a tükör, melyet a tolóajtós megoldással komplett egésszé variálhatunk össze.

Előszoba a közvetítő tér, mely egyértelmű hangulatot sugároz!


A tükrök varázsa.

Hogyha szűkös és sötét, hátráltató hatása van, érdemes tehát világos, kellemes színeket, jó világítást, valamint tükröt elhelyezni, ezek optikailag tágítják a teret és az életünket segítő energia áramlását is jócskán megkönnyítik.
A tükröt lehetőleg ne a bejárati ajtóval szemben, hanem attól kicsit távolabb rögzítsük. A lakásba belépvén, a tőlünk balkézre eső falra nem ajánlott tükröt tenni!
 

Ütközési pontok kerülése.

Feng Shui másik feltevése az előszobákra, se bútorok, se  ajtók nyílási iránya nem lehet ütközési pont és ezek elhelyezéséről úgy kell gondoskodnunk, hogy szabadon közlekedhessünk. 
 

Le kell tudnunk ülni!

Jó, ha az előtérben van egy-két ülőalkalmatosság. Ha szűkös a hely, inkább legyen egy lenyitható-csukható kispadunk. Hazaérve így nyugodtan lepakolhatunk. Az előtérben az utcai lábbelikkel, szatyrokkal, csomagokkal együtt a külvilág impulzusait is letesszük, azaz elválasztjuk otthonunk biztonságot nyújtó belvilágától.
 

Hangulatot sugároz.

Az előtér az a hely, ahol eldönthetjük, milyen hangulatot sugározzon, milyen hatást tegyen ránk és látogatóinkra otthonunk többi része. A térrendezés nincs jó véleménnyel az évek óta porosodó száraz virágkompozíciókról, de az évszakok-adta virágok, termések, kisebb koszorúcskák, csokrok igen jó hangulatot keltenek mind a bejárat, mind az előtér környékén!
Az előtér, előszoba ne legyen zsúfolt, semmi ne akadályozza a mozgást!

Innovatív megoldások

Tűélesen kidolgozott részletek már a tervezés pillanatában