Beépített szekrény tervezés

INGYENES 3 DIMENZIÓS LÁTVÁNYTERVEZÉS BEMUTATÓTERMEINKBE!

Ahhoz, hogy Ön hosszú távon elégedett legyen, mi a kezdeti lépésektől minden segítséget meg fogunk adni. Több évtizedes szakmai tapasztalatunk, ezer és ezer beépített bútor és tolóajtós rendszer, illetve megrendelőink véleményének folyamatos beépítése a fejlesztési koncepciónkba biztosítják erre a garanciát Önnek.
Könnyed és stílusos térszervezés – az Ön elképzeléseinek tükrében.

 

Beépített szekrény tervező programSAJÁT FEJLESZTÉSŰ DESIGNER PROGRAM

A Komandor Designer tervezőprogram megjelenése óta óriási előnyt jelent cégünk számára a vevőkiszolgálásban. A Komandor saját fejlesztésű tervezőprogramjáról van szó, mely ötvözi a hosszú évek tapasztalataiból származó tudást, a modern 3-dimenziós látványelemekkel. A program kiváló minőségű tervező alkalmazás, mely segít Önnek elképzelni álmai szekrényét. Azonban az elképzelés mellett megtervezni, és praktikussá tenni is segít.
 
További hasznos funkciója a programnak, hogy a vevőt név, cím, telefonszám alapján tárolja, segítve ezzel a későbbi folyamatokat.
A program kivitelezése mögött igen komoly fejlesztői munka áll, ugyanis frissítése, szinten tartása folyamatos és körültekintő figyelmet igényel.
A számítógépes tervezőprogram célja, hogy vevőink maximálisan elégedettek legyenek a tőlünk kapott szolgáltatással.


 

VIDEÓ BEMUTATÓ A3 DIMENZIÓS TERVEZÉSRŐL 

Rólunk mondták - Ebergényi Réka

A szakmámból adódóan nagyon sok a ruhám. Szükségem volt egy olyan szekrényre, amelyben kényelmesen elférnek a ruháim, és mivel mindig ugrásra készen állok, ezért el kell, hogy férjen az összepakolt bőröndöm is. Miért pont a Komandor? Első sorban azért, mert a lakásomat modern és innovativ stílusban renedztem be és amikor megláttam a mintatermet egyből tudtam, hogy erre van szükségem. Ebben megerősitett az, hogy hihetetlenül profi és udvarias kiszolgálásban volt részem. Ritkán látok ilyet itthon, de egy pillanatra úgy éreztem mintha Londonban vagy New Yorkban lennék...

 - Ebergényi Réka, modell -


Rólunk mondták

Lelkiismeretes, szakmailag kiváló szakemberek, mindig családias légkörben fogadnak engem és ügyfeleimet egyaránt. Tudom, hogy ügyfeleim, üzleti partnereim minőségi kiszolgálást kapnak és a megálmodott bútorok a legjobb minőségben készülnek el, mindenki megelégedésére.

 - Ács Erzsébet, Lakberendezők országos szövetségének elnöke -


MI A TEENDŐ HA LÁTVÁNYTERVET SZERETNE KÉSZÍTENI?

Jöjjön ell bármelyik Bemutatótermünkbe és képviselőink azonnal és díjmentesen elkészítik a Komandor egyedülálló, háromdimenziós látványtervező programjának segítségével a megálmodott bútort. Bármelyik ajtótípus, keret, vagy elosztás keltette is fel a figyelmét, kockázat nélkül kipróbálhatja, elképzelheti, hogy hogyan festene az Ön otthonában

 

BEMUTATÓTERMEINK PRECÍZ ÉS KÉPZETT SZAKEMBEREKKEL

Innovatív megoldások

Tűélesen kidolgozott részletek már a tervezés pillanatában