[Beszámoló] - Így látta az Instant Life a Construma kiállításunkat!

Szerző: Szántó Boglárka (Instant Life) , 2017-04-19 , Rendezvények

Mindenképp kiemelném a kiállítók közül, és a mostanában velem kapcsolatba kerülő szolgáltatók, szakemberek közül a Komandor két nagyon kedves és segítőkész képviselőjét, akikkel már a bmutatótermükben is találkoztam korábban!

6 perc

Mekkora az ideális polctávolság a szekrényben?

Szerző: Falusi Tamás , 2017-02-27 , Tippek

A szekrények tervezése során szinte mindig felvetődik, hogy mekkora helyre van szükség a hajtogatott ruhák számára és ehhez mekkora polctávolságokkal érdemes dolgozni. Most néhány példán keresztül azt mutatjuk meg, hogy a Komandor mit javasol nektek. [VIDEÓT TARTALMAZÓ ÍRÁS]

6 perc

Mikor javasoljuk a ruhaliftet?

Szerző: Falusi Tamás , 2017-02-20 , Tippek

A  beépített szekrény belsejének tervezésekor mindig abból indulunk ki, hogy milyen ruhákat szeretnénk elhelyezni, illetve hogy a ruhákat a lehető leghatékonyabban tároljuk a szekrényben.[VIDEÓT TARTALMAZÓ ÍRÁS]

6 perc

Ismét nagyot ütött a Kopaszi gáton megrendezésre került LOSZ rendezvény!

Szerző: Falusi Tamás , 2016-10-03 , Rendezvények

Hasonlóan a tavalyi rendezvényhez, idén is egy jól szervezett, érdekes programokkal kecsegtető, a színek-fények-érzetek tematikáját zászlajára tűző, elismert cégeket felvonultató és színes szakmai előadásokkal szórakoztató rendezvényen vettünk részt.

4 perc

A blog szerkesztője:

 
Falusi Tamás a beépített szekrények igazi specialistája. Rendszeres látogatója és előadója a hazai szakmai konferenciáknak és kiállításoknak. Elkötelezetten kutatja a legjobb megoldásokat és figyeli az aktuális trendeket. Számos lakberendezővel tart napi kapcsolatot és ad szakmai tanácsot, hogy a legjobb beépített szekrény kerüljön az otthonodba.

Innovatív megoldások

Tűélesen kidolgozott részletek már a tervezés pillanatában