[Beszámoló] - Így látta az Instant Life a Construma kiállításunkat!

Szántó Boglárka (Instant Life) , 2017-04-19

Mindenképp kiemelném a kiállítók közül, és a mostanában velem kapcsolatba kerülő szolgáltatók, szakemberek közül a Komandor két nagyon kedves és segítőkész képviselőjét, akikkel már a bmutatótermükben is találkoztam korábban!

Judit és Tamás első találkozásunkkor lenyűgözött már:
- jó fejek, kedvesek, segítőkészek, nyíltak és abszolút fejlődés pártiak! :)
Igen, engem ilyen könnyű megvenni...kilóra! ;)
 
Komandor stand a Construma 2017-es kiállításon
Komandor - csak szuperlativuszokban! :)
 
 
Komandor stand a Construma kiállításon
Napi színes...:P

Szóval, mikor először náluk jártam, mindent részletesen megmutogattak (pedig csak egy átlag érdeklődő vagyok). Mindent elmagyaráztak, demonstráltak, udvariasak voltak, és az ebben a körben sokszor tapasztalható távolságtartó, magázódó, rideg viselkedést hírből sem ismerték.
 
 
színvilág a komandornál
Napi kis színes 2.0 :) - avagy a Komandornál nem csak Judit és Tamás színes egyéniség...:)

Beszélgettünk arról, hogy felkészültebb vagyok, mint egy átlag vásárló: tájákozódtam, mielőtt bementem hozzájuk, felkészültem még a honlapjukból, az általuk ajánlott cégekből is.
Mindezt teljesen pozitívan vették, nem úgy mint egy-két helyen, ahol az ilyen egyből ellenállást és furcsa arcokat eredményez.
 
Egyszóval a kiállításra már direktben mentem hozzájuk.
Őket hagytam utoljára, az elhelyezkedésük okán is, na, meg mert tudtam, hogy nem szabadulok könnyen, úgyis elbeszélgetünk vagy fél órát az életünkből! :)
A kiállításon a saját standjukon kívül bedolgoztak más kiállítóknak is, így egy hálószobában helyet kapó gardróbót és egy komplett gyerekszoba szekrényt is kiállítottak.
 
Jó volt már ismerősként viccelődni velük, majd egy laza félmozdulattal le is lepleztem magam, mikor elszóltam, hogy még azt lefotózom a blogom számára...:)
Szóval egyértelműen kijelenthetem, hogy minden vásárló, érdeklődő ilyen bánásmódban részesül (ráadásul Judit épp másokkal volt elfoglalva, mikor odaértem, így hallottam is)! 
És higgyétek el nekem, hogy ez nem mindennapi dolog!
Még sokáig regélhetnék a kedvenc kis párosomról és az általuk remekül képviselt cégről, de inkább tapasztaljátok személyesen a kiállításon, vagy ugorjatok be a bemutatóterembe, amit épp a modern elvárásoknak megfelelően igyekeznek átszabni! Megéri! :)
 
Hajrá beépített bútorok, szekrények, konyhák stb! :)
 
beépített szekrény a Construma kiállításon
Egy jól kitalált rendszer...
 
 
Komandor fiókrendszer
Van itt minden, mi szem-szájnak... - akarom mondani, kalapnak, övnek ingere! ;)
 
 
gyerekszoba szekrény
Gyerekszobabútor - bizony, ilyen is lehet! :)
 
 
jövő otthona stand construma 2017
Dzsungel :)

Köszönjük az elismerő szavakat Szántó Boglárkának az Instant Life oldal szerkesztőjének az elismerő szavakat.
 
A teljes Construma beszámolót itt éritek az Instant Life honlapján >>
 
 
 
 
 
 
 
 

A blog szerkesztője:

 
Falusi Tamás a beépített szekrények igazi specialistája. Rendszeres látogatója és előadója a hazai szakmai konferenciáknak és kiállításoknak. Elkötelezetten kutatja a legjobb megoldásokat és figyeli az aktuális trendeket. Számos lakberendezővel tart napi kapcsolatot és ad szakmai tanácsot, hogy a legjobb beépített szekrény kerüljön az otthonodba.

Innovatív megoldások

Tűélesen kidolgozott részletek már a tervezés pillanatában