Ismét nagyot ütött a Kopaszi gáton megrendezésre került LOSZ rendezvény!

Falusi Tamás , 2016-10-03

Játék a színekkel!

Igyekeztünk szem előtt tartani a tematikát és ennek értelmezéseként alkottuk meg a Komandor standot is. A rendelkezésre álló helyet két részre bontva bemutattunk egy alumínium főprofilra szerelt nappali bútort, illetve ez elé helyeztünk el egy információs pultot. A stand megjelenésének tervezésekor alapvetően arra törekedtünk, hogy egy nagyon egyszerű, letisztult, fekete színű háttér alapra dolgozzunk, és ezt úgy tegyük mégis mozgalmasabbá, hogy a kiegészítő elemek anyagával és színeivel játszunk.
A bútor korpuszai így mindvégig fényes fekete bútorlapból készültek, ezt díszítettük a rendezvény főtámogatója, az AGC egy különlegesen szép, festett üvegével, illetve egy hangulatában ide passzoló színes fotófóliával.
Az információs pult frontját a Kerma Design textilbőr paneljei tették játékossá.
Körbepillantva észrevehető volt, hogy a kiállító cégek is a tőlük megszokott magas minőségű technológiát és designt hozták.
 
 
Komandor standja a LOSZ 2016-os rendezvényénLetisztult alap, ahol színekkel játszottunk
 
 
 

Ötletek és újdonságok a szakma legnagyobbjaitól!

A kiállítói standokon kívül a belső teremben folyamatos szakmai előadások zajlottak, amiken a kiállítók prezentálták termékeiket, ötleteiket és újdonságaikat.
Az előadásokat kerekasztal beszélgetések színesítették, amelyeken az est háziasszonya, Dorogi Gabriella vezetésével megszólalt a hazai design élet kiemelkedő tagjai közül többek között Dévényi Kathy, Ebedli Gyula, Herczeg Zoltán, Pozsonyi József és Tari Gábor is.

Előadások a szakma kimagasló alakjaival
 
Az egész napos szakmai beszélgetések után jól esett a finom vacsora, ami után már szabadabban folyt a társalgás is.
Ez a konferencia méltó lezárása volt a nyárnak és egyben elindítója a téli szezonnak is!
Örülök, hogy sok régi ismerőssel és sok új emberrel találkoztam!
 
Ha a kiállításon látott, vagy más egyedi kialakítású Komandor bútorral kapcsolatban érdeklődsz, keresd fel honlapunkat és facebook oldalunkat!

A blog szerkesztője:

 
Falusi Tamás a beépített szekrények igazi specialistája. Rendszeres látogatója és előadója a hazai szakmai konferenciáknak és kiállításoknak. Elkötelezetten kutatja a legjobb megoldásokat és figyeli az aktuális trendeket. Számos lakberendezővel tart napi kapcsolatot és ad szakmai tanácsot, hogy a legjobb beépített szekrény kerüljön az otthonodba.

Innovatív megoldások

Tűélesen kidolgozott részletek már a tervezés pillanatában