Construma 2016 - A komandor stand design bútorai (1.rész)

Szerző: Falusi Tamás , 2016-04-20 , Rendezvények

A tavalyi évhez hasonlóan a KOMANDOR idén is kiállítóként vett részt a Construmán. Ez alkalommal nem különálló standot építettünk, hanem a LOSZ – Lakberendezők Országos Szövetsége égisze alatt megtervezett és felépített enteriöregyüttes egyik részét rendeztük be. Az első részben a KOMANDOR standjának design bútorairól, valamint a standon tapasztaltakról fogok írni.

6 perc

Térelválasztó tolóajtók a tervezés fázisában

Szerző: Falusi Tamás , 2016-03-28 , Tippek

Összeszedtünk néhány olyan kérdést, amely rendszeresen előfordul a térelválasztó tolóajtók tervezése, kivitelezése során.

6 perc

Mi alapján döntsük el, hogy a szekrénynek legyen e hátfala?

Szerző: Falusi Tamás , 2016-03-23 , Tippek

Ahhoz, hogy egyértelmű választ tudjunk adni a hátfal kérdése esetén, több szempontot is meg kell tüzetesen vizsgálnunk. Az alábbi bejegyzésben megnézzük, hogy hol javasoljuk a hátfalat a szekrénynek és hol nem.

6 perc

Milyen mélységet válassz a szekrényednek?

Szerző: Falusi Tamás , 2016-03-20 , Tippek

A szekrény helyes mélység megválasztása mindig sarkalatos kérdés. Több szempontot is figyelembe kell venni, köztük a lakás méretét, a ruhák típusát, valamint a kialakítandó stílust. Ebben az írásban az optimális szekrény mélység kérdésére keressük a választ.

7 perc

A blog szerkesztője:

 
Falusi Tamás a beépített szekrények igazi specialistája. Rendszeres látogatója és előadója a hazai szakmai konferenciáknak és kiállításoknak. Elkötelezetten kutatja a legjobb megoldásokat és figyeli az aktuális trendeket. Számos lakberendezővel tart napi kapcsolatot és ad szakmai tanácsot, hogy a legjobb beépített szekrény kerüljön az otthonodba.

Innovatív megoldások

Tűélesen kidolgozott részletek már a tervezés pillanatában