A fotófólia kihozza a maximumot a lakásod szekrényéből!

Szerző: Falusi Tamás , 2016-03-16 , Tippek

A megszokott anyagokat félretéve lehetőségetek van fotófóliás tolóajtóbetéteket is kérni, melyek használatával tényleg ki lehet hozni a maximumot a lakásod szekrényéből. Mit kell a fotófóliáró tudni? Ebben az irásban röviden megvizsgáljuk ezt a kérdést!

4 perc

„ L alakú „ szekrények a lakásban.

Szerző: Falusi Tamás , 2016-03-14 , Szekrény bemutató

Mai írásunkban az "L alakú" szekrény megoldásokat vizsgáljuk meg annak tükrében, hogy milyen előnyeik, valamint hátrányaik vannak. Vannak továbbá olyan szempontok, amit feltétlenül szem előtt kell tartanunk.

6 perc

Természetes fa hatású bútorlapok a szekrényeknél.

Szerző: Falusi Tamás , 2016-03-07 , Szekrény bemutató

Tömör fából manapság már ritkán készítünk bútorokat, ennek oka elsősorban a környezettudatos gondolkodás és a magas költségvetési mutató. A tömör fát régóta helyettesítik a különböző fa utánzatú bútorlapok. A famintázat remekül illik a lakás szinte minden helyiségbe, előszeretettel tervezik a nappaliba, előszobába, hálóba, vagy akár a konyhába is.

6 perc

Hogyan lehet a szobánkat felfelé nagyobbítani? Építs te is dobogót!

Szerző: Falusi Tamás , 2016-03-04 , Tippek

Új lakás vásárlása esetén, vagy a meglévő ingatlan felújítása során gyakran cseréljük le a bútorokat, vagy variáljuk meg a színeket. A szoba falát azonban a legtöbb esetben nem tudjuk arrébb helyezni, mert vagy nincs rá lehetőség, vagy nem akarunk a kellemetlenségekkel együtt járó átépítéssel foglalkozni.

6 perc

A blog szerkesztője:

 
Falusi Tamás a beépített szekrények igazi specialistája. Rendszeres látogatója és előadója a hazai szakmai konferenciáknak és kiállításoknak. Elkötelezetten kutatja a legjobb megoldásokat és figyeli az aktuális trendeket. Számos lakberendezővel tart napi kapcsolatot és ad szakmai tanácsot, hogy a legjobb beépített szekrény kerüljön az otthonodba.

Innovatív megoldások

Tűélesen kidolgozott részletek már a tervezés pillanatában