Szekrény belső világítása!

Szerző: Falusi Tamás , 2016-02-29 , Tippek

A nappali fényben látható szekrényetek este egészen más képet mutat. A szoba világításán kívül manapság már nagyon elterjedt, hogy a szekrény belsejébe is építünk valamilyen világítást.

5 perc

Hogyan érhetünk el a tolóajtó változtatásával különböző hangulatokat úgy, hogy a lakás többi színéhez nem nyúlunk?

Szerző: Falusi Tamás , 2016-02-26 , Lakberendezés

Sokszor előfordul, hogy egy új otthonba költözés során magatokkal viszitek a bútoraitok egy részét, ezzel megteremtve az új lakás alaphangulatát is. Ha már megvannak a fő bútorok, de a szekrény még hiányzik, érdemes figyelembe venni a rendelkezésre álló színeket és anyagokat és ezekhez igazítani a szekrényt is. A következő három tervezésünkben azt próbáljuk szemléltetni, hogy milyen megoldásokat javaslunk a szekrények anyag-és színválasztásakor.

8 perc

Az átláthatóság könnyed bája VS a kíváncsi tekintetek elől elzárt belső tér diszkréciója.

Szerző: Falusi Tamás , 2016-02-24 , Szekrény bemutató

Ez nem verseny, nem megmérettetés, itt senki sem lesz győztes vagy vesztes. Mindkét megoldás egyformán érdekes, színes és egyénileg személyre szabott. Lássuk a hasonlóságokat és a különbségeket.

5 perc

Hálószobából megközelíthető gardróbszoba

Szerző: Falusi Tamás , 2016-02-22 , Szekrény bemutató

Ha a hálószobában nem akartok bútorokat látni, vagy csak kisebb méretű kiegészítő bútorokat, akkor az egyik szomszédos szobát ki lehet nevezni gardróbszobának. Ebben az esetben tehát a design teszi indokolttá a döntést. Most bemutatunk egy lehetséges megoldást a hálószobából megközelíthető gardróbszobára.

8 perc

A blog szerkesztője:

 
Falusi Tamás a beépített szekrények igazi specialistája. Rendszeres látogatója és előadója a hazai szakmai konferenciáknak és kiállításoknak. Elkötelezetten kutatja a legjobb megoldásokat és figyeli az aktuális trendeket. Számos lakberendezővel tart napi kapcsolatot és ad szakmai tanácsot, hogy a legjobb beépített szekrény kerüljön az otthonodba.

Innovatív megoldások

Tűélesen kidolgozott részletek már a tervezés pillanatában