Beépített bútorok az előszobában (1)

Szerző: Falusi Tamás , 2016-02-19 , Szekrény bemutató

A mai írásunkban az előszobai bútorokat vizsgáljuk meg részletesen. Legyen szó a bejárati ajtó melleti, illetve feletti részről, vagy akár a cipősszekrényről biztosan megtaláljuk a legoptimálisabb megoldást.

7 perc

Bemutatjuk az egyik legjelentősebb partnercégünket: AGC Glass Hungary Kft

Szerző: Falusi Tamás , 2016-02-17

A Komandor több partnercéggel dolgozik együtt, a festett üvegeket az AGC Glass Europe -tól rendeljük. Miért szeretünk együtt dolgozni az AGC-vel? Mert nagy a színválaszték, minőségi anyagokkal dolgoznak, kedvező ár/értékű termékeket forgalmaznak és mindig pontos határidővel dolgoznak.

13 perc

Nem érted hogy mit mond a szaki? Most bevezetlek a szakzsargon rejtelmeibe!

Szerző: Falusi Tamás , 2016-02-15 , Tippek

Minden szakmának megvannak a saját szakzsargonai. Ebben az írásban megvizsgáljuk, hogy milyen aszalos szakzsargonokkal találkozhatsz majd a beépítés során.

11 perc

Mi az a 9 ötlet, amit javaslunk a szekrény megrendelése előtti időszakban?

Szerző: Falusi Tamás , 2016-02-12 , Tippek

A szekrény elkészülése előtt számos teendővel és tényezővel kell számolni, melyek elhanyagolása sok kellemetlenséggel járhat, nem beszélve arról, hogy az elkészült bútor minőségének rovására is mehet. Ebben az írásban összefoglaljuk, hogy mi az a 9 legfontosabb teendő és javaslat amit feltétlenül körbe kell járnunk.

6 perc

A blog szerkesztője:

 
Falusi Tamás a beépített szekrények igazi specialistája. Rendszeres látogatója és előadója a hazai szakmai konferenciáknak és kiállításoknak. Elkötelezetten kutatja a legjobb megoldásokat és figyeli az aktuális trendeket. Számos lakberendezővel tart napi kapcsolatot és ad szakmai tanácsot, hogy a legjobb beépített szekrény kerüljön az otthonodba.

Innovatív megoldások

Tűélesen kidolgozott részletek már a tervezés pillanatában