Hogyan-és hol használjuk az alumínium és a króm tartószerkezeteket?

Szerző: Falusi Tamás , 2016-02-10 , Hogyan készül?

Nagy általánosságban elmondható, hogy a beépített szekrények esetében a polcokat, akasztórudakat, fiókokat a fixen beépített, bútorlapból készülő válaszfalak és oldalfalak tartják. Ezeknek a bútorlap válaszfalaknak az előnye a stabilitás, a többféle választható szín, a gyors szerelhetőség és a kedvező ár/érték arány.

6 perc

A hálózat csapdájában! Kapcsolati háló a Komandorral.

Szerző: Falusi Tamás , 2016-02-08 , GYIK

A Komandorral számtalan helyen találkozhatsz, személyesen éppúgy mint az online felületeken. Most összefoglaljuk nektek, hogy hol találtok ránk.

6 perc

LOSZ szakmai konferencia 2015 [Visszatekintő]

Szerző: Falusi Tamás , 2016-02-05 , Rendezvények

A Komandor évek óta jó kapcsolatot ápol a lakberendezőkkel, belsőépítészekkel és szakmai szervezetekkel. Tagjai vagyunk a LOSZ – vagyis a Lakberendezők Országos Szövetségének, amely nagymértékben segíti munkánkat, az elmúlt időszakban számos közös szakmai programot szerveztünk és rengeteg közös kiállításon vagyunk túl.

3 perc

Hogyan készül a szekrény látványterv? Milyen tervezőprogramot használunk?

Szerző: Falusi Tamás , 2016-02-03 , GYIK

A számítógépes tervezést megelőzi egy tájékoztató, információkat megosztó beszélgetés. Ennek során nagyon sok dolgot egyeztetünk Veletek annak érdekében, hogy maga a tervezés már gyorsabban és minél hatékonyabban mehessen.

8 perc

A blog szerkesztője:

 
Falusi Tamás a beépített szekrények igazi specialistája. Rendszeres látogatója és előadója a hazai szakmai konferenciáknak és kiállításoknak. Elkötelezetten kutatja a legjobb megoldásokat és figyeli az aktuális trendeket. Számos lakberendezővel tart napi kapcsolatot és ad szakmai tanácsot, hogy a legjobb beépített szekrény kerüljön az otthonodba.

Innovatív megoldások

Tűélesen kidolgozott részletek már a tervezés pillanatában