Mennyibe kerül egy beépített szekrény?

Szerző: Falusi Tamás , 2016-02-01 , GYIK

A mintatermeinkbe betérő érdeklődők gyakran tesznek fel számukra logikus, ám számunkra egy mondatban nem megválaszolható kérdéseket. Sokszor gondolják úgy az érdeklődők, hogy 1 percen belül is választ tudunk adni, azonban a pontos ár/érték arányt takaró árkalkuláció csak egy összetett számolás után derül ki.

 

8 perc

A tetőtér beépítése nem akadály, hanem lehetőség!

Szerző: Falusi Tamás , 2016-01-29 , Hogyan készül?

Mi az a három dolog, amire mindenképpen szükség van a tetőtéri szekrény megvalósításhoz? Az első a helyszükséglet, a második az ötlet, a harmadik a tervező-és kivitelező csapat. Mai írásunkba megvizságljuk részletesen részletesen ezeket a lépéseket.

6 perc

Kapcsolatépítés az ÉPÍTEM A HÁZAD KLUB szervezésében!

Szerző: Falusi Tamás , 2016-01-27 , Rendezvények

Alig egy évvel ezelőtt kezdődött az a folyamat, amelynek célja, hogy a Komandor egyre szorosabban együttműködjön a szakmai szervezetekkel, építészekkel, belsőépítészekkel, lakberendezőkkel, kivitelezőkkel és szakmai partner cégekkel. Ennek a folyamatnak egy fontos állomása volt a 2015.01.21.én megtartott 2. ÉPÍTEM A HÁZAD KLUBKONFERENCIA. Mi az Építem a házad Klub és hogyan kerül a Komandor, egy bútorozással foglalkozó cég a rendezvényre?

6 perc

Hová tűnnek el a zoknik? Idegen lények rabolják el őket, vagy mi vagyunk gondatlanok?

Szerző: Falusi Tamás , 2016-01-25 , Lakberendezés

Biztosan mindenki találkozott már azzal a rejtéllyel, hogy valami érthetetlen oknál fogva a mosástól a lábunkra felhúzásig tartó folyamatban eltűnik az egyik zokni, megbontva így a páros élet szépségét. Hová tűnnek el a zoknik, alsóneműk? A mosógéppel kapcsolatban is vannak fenntartásaink, de mi most elsősorban a szekrényekre koncentrálunk...

4 perc

A blog szerkesztője:

 
Falusi Tamás a beépített szekrények igazi specialistája. Rendszeres látogatója és előadója a hazai szakmai konferenciáknak és kiállításoknak. Elkötelezetten kutatja a legjobb megoldásokat és figyeli az aktuális trendeket. Számos lakberendezővel tart napi kapcsolatot és ad szakmai tanácsot, hogy a legjobb beépített szekrény kerüljön az otthonodba.

Innovatív megoldások

Tűélesen kidolgozott részletek már a tervezés pillanatában