Meghívó, a LOSZ őszi évadnyitó rendezvényére!

Szerző: Falusi Tamás , 2016-09-12 , Rendezvények

Hamarosan vége a nyárnak a szabadságok idejének, kezdődik az iskola és jönnek a munkás hétköznapok. Szeretnénk a nyár lezárásaként egy felejthetetlen napot szerezni neked, ahol megismerheted a cégek újdonságait és érdekes előadásokat hallgathatsz szakmai témában. A nap lezárásaként pedig este a csodálatos helyszínen egy finom vacsora és egy pohár bor társaságában közösen búcsúztatjuk a nyarat.

2 perc

A kétajtós szekrény előnyei.

Szerző: Falusi Tamás , 2016-06-06 , Szekrény bemutató

Egy korábbi bejegyzésben már foglalkoztam a három tolóajtós szekrények belső-és külső kialakításával. Ahogy akkor le is írtam, a három tolóajtós szekrények a megfelelő szélességi méretű szobáknál érvényesülhetnek.
Azonban előfordulhat, hogy a lakás méreténél, vagy a rendelkezésre álló helytől függően nem érdemes 3 ajtóban gondolkodni, célszerűbb inkább a 2 ajtós változatot választani.

5 perc

Mit kell tudni a tolóajtó osztásokról?

Szerző: Falusi Tamás , 2016-06-03 , Szekrény bemutató

A tolóajtó osztásokkal kapcsolatban sok visszatérő kérdés van. Ilyenek péládul:  A tolóajtóban látható osztóbetéttől erősebb, vagy gyengébb lesz a tolóajtó? Mi történik, ha nem egybefüggő ajtóbetétre van szükség, hanem osztások formájában akár több anyaggal is dolgozni szeretnénk? A mai írásba ezeknke a kérdéseknek igyekszem a végére járni.

7 perc

Milyen belső kialakítást javaslok egy 3 ajtós szekrénynél?

Szerző: Falusi Tamás , 2016-05-31 , Szekrény bemutató

A mai blogban egy ideálisan mérettel rendelkező háromajtós szekrény egy lehetséges optimális kialakítását mutatom be. Külön figyelmet szentelek a megfelelő ár/érték aránynak, így kihozva a maximumomot a rendelkezésre álló lehetőségek közül.

4 perc

A blog szerkesztője:

 
Falusi Tamás a beépített szekrények igazi specialistája. Rendszeres látogatója és előadója a hazai szakmai konferenciáknak és kiállításoknak. Elkötelezetten kutatja a legjobb megoldásokat és figyeli az aktuális trendeket. Számos lakberendezővel tart napi kapcsolatot és ad szakmai tanácsot, hogy a legjobb beépített szekrény kerüljön az otthonodba.

Innovatív megoldások

Tűélesen kidolgozott részletek már a tervezés pillanatában