Mi a különbség a gardróbszekrény és a gardróbszoba között?

Szerző: Falusi Tamás , 2016-05-24 , Szekrény bemutató

Fiatal koromban többször is olvastam a regényt és azóta már más irodalmi és szakmai témájú műben is nyomára akadtam a gardróbok említésének. Egyszer így, egyszer úgy használták a kifejezést. Volt, amikor a gardróbszekrényre értették és volt, amikor a gardróbszobára gondoltak. Ez a mindennapokban is gyakran előfordul, a hozzánk betérő érdeklődők sokszor összekapcsolják a két fogalmat és általánosítva gardróbként beszélnek mindkét dologról.

Most megpróbálom különválasztani a két fogalmat, megmutatva a különbségeket és hasonlóságokat.

9 perc

Karitatív tevékenység a Komandorral – a Jahn Ferenc Kórház projekt Szülészeti -és Nőgyógyászati Osztály megújulása

Szerző: Falusi Tamás , 2016-05-05

Egy nagyon fontos és szívemhez közel álló projektről ezidáig még nem volt időm/energiám beszámolni. Pedig pont a mai rohanó világban, amikor egyre kevesebb energiát és időt fordítanak az emberek egymásra, pont ilyenkor kell megállni egy pillanatra. Megállni és észrevenni a lehetőséget. A lehetőséget a segítségnyújtásra.

 

9 perc

A textilbőr falpanelek új lehetőséget nyitnak a lakás design kialakításában!

Szerző: Falusi Tamás , 2016-04-25 , Lakberendezés

A Komandor folyamatosan keresi a fejlesztési lehetőségeket, igyekszünk új dolgokat a tolóajtókba beépíteni, vagy a megszokottól eltérő design megoldásokat alkalmazni. Régóta kerestük a lehetőségét annak, hogy egy jó minőségű terméket előállító, megbízható, szakmailag és emberileg is stabil alapokon nyugvó kárpitos céggel dolgozzunk közösen.

6 perc

Construma 2016 - A Komandor prezentációja (2.rész)

Szerző: Falusi Tamás , 2016-04-22 , Rendezvények

Az előző blogban írtam a Construma beszámolóm első részét, ahol összefoglaltam, hogy milyen design bútorokat mutatott be a Komandor a kiállításon.A most következő második részben arról lesz szó, hogy milyen prezentációt tartottunk és hogy milyen vélemény alakult ki bennem a kiállítás bezárásáig eltelt 5 nap során.

6 perc

A blog szerkesztője:

 
Falusi Tamás a beépített szekrények igazi specialistája. Rendszeres látogatója és előadója a hazai szakmai konferenciáknak és kiállításoknak. Elkötelezetten kutatja a legjobb megoldásokat és figyeli az aktuális trendeket. Számos lakberendezővel tart napi kapcsolatot és ad szakmai tanácsot, hogy a legjobb beépített szekrény kerüljön az otthonodba.

Innovatív megoldások

Tűélesen kidolgozott részletek már a tervezés pillanatában