A fotófólia kihozza maximumot lakása szekrényéből!

Választhat képtárunkból, vagy hozhat saját készítésű képet is.

Mi is az a fotófólia?
A megszokott anyagoktól és stílusoktól eltérő, egyedi díszítési technika. Általatok hozott ( min.10 Mb -nál nagyobb ) fotókat használjuk, vagy az általunk ajánlott fotók közül tudtok választani.
A kiválasztott képet egy öntapadó vinylre nyomtatjuk fotó minőségben. A kinyomtatott anyag egy átlátszó védő laminálást kap, amely fényes vagy matt lehet. Ezt a kész fóliát kasírozzuk a bútorlapra. A laminálással nem csak a nyomtatott felületet védjük meg, hanem +2 év UV védelmet is ad a nyomatnak. Ha napos helyre teszitek a szekrényt, ügyeljetek, hogy egyformán érje a nap minden részét a szekrénynek, hogy ne fakulhasson máshogy a nyomat egy grafikán belül.
 
Mire kell figyelni a kép kiválasztásánál?
Álló ajtóbetéteknél álló képet, fekvő ajtóbetéteknél fekvő képet érdemes választani. Egy nyújtott és magas tárgyat ( pl. Eiffel-torony ) például nem szerencsés fekvő mezőbe elhelyezni, mert
 
Melyik szobákhoz javasoljuk?
A stílustól függően lényegében bármely szobánál alkalmazható. Az egyértelműen kiderült az utóbbi másfél év megrendeléseiből, hogy túlnyomórészt a gyerekszobáknál alkalmazták a megrendelők. Második helyen holtversenyben a hálószoba és a nappali áll.

Beépített szekrény akció

Innovatív megoldások

Tűélesen kidolgozott részletek már a tervezés pillanatában