Beépített szekrény készítés

Beépített szekrény készítés 5 év garanciával

MAXIMÁLIS BIZTONSÁG GARANCIA CSOMAG:

5 év garancia beépített szekrényre
5 ÉV GARANCIA

A beépítetést követő 5 évben teljes körű garanciát vállalunk. Bármi probléma van, kérdés nélkül díjmentesen javítjuk.árgarancia beépített szekrényre


ÁRGARANCIA

A szerződésben leírt árat garantáltan nem módosítjuk.pontosság garancia beépített szekrényre


PONTOSSÁG GARANCIA

Az előre megbeszélt és leegyeztetett napra garantáltan beépítésre kerül az Ön szekrénye.


KOMPLETT MEGOLDÁSCSOMAG A TERVEZÉSTŐL A BEÉPÍTÉSIG!

SZAKÉRTŐI CSAPAT

képzett szakemberek
Megbízható és képzett szakmai csapat, mely garancia arra, hogy a legjobb és legpraktikusabb megoldás kerül az Ön  otthonába.

3 DIMENZIÓS TERVEZÉS

3 d beépített szekrény tervezés
Semmit nem bízunk a véletlenre, ugyanis a 3D tervezéssel már azelőtt láthatja bútorát, mielőtt a beépítés megkezdődne. 

TÖKÉLETES BEÉPÍTÉS

tökéletesen beépített szekrény
A legapróbb részletekre is odafigyelünk a beépítés során. Mindig a megbeszélt határidőre érkezünk és a beépítést követően elpakolunk magunk után.

Rólunk mondták - Hajdu Attila

Családi panziónk építése során véletlenszerűen akadtunk a Komandor Lux Kft-re. A cég igényességéről és profi hozzáállásáról (ahogy ezt sportosan már megszoktuk) már az első személyes találkozásnál megbizonyosodtunk. Ez a véleményünk az építkezés végére sem változott meg. A bútorok a megbeszélt határidőre és az ígért minőségben készültek el. A cég munkatársai bármilyen felmerülő probléma esetén készségesen álltak rendelkezésre. Bátran ajánlom partnerként a Komandor beépített szekrény megoldásait azoknak, akik szeretik a fair playt.

 - Hajdu Attila, sportoló -


Rólunk mondták - Ebergényi Réka

A szakmámból adódóan nagyon sok a ruhám. Szükségem volt egy olyan szekrényre, amelyben kényelmesen elférnek a ruháim, és mivel mindig ugrásra készen állok, ezért el kell, hogy férjen az összepakolt bőröndöm is. Miért pont a Komandor? Első sorban azért, mert a lakásomat modern és innovativ stílusban renedztem be és amikor megláttam a mintatermet egyből tudtam, hogy erre van szükségem. Ebben megerősitett az, hogy hihetetlenül profi és udvarias kiszolgálásban volt részem. Ritkán látok ilyet itthon, de egy pillanatra úgy éreztem mintha Londonban vagy New Yorkban lennék...

 - Ebergényi Réka, modell -


6 VERHETETLEN ÉRV AMIÉRT A KOMANDOR A LEGJOBB VÁLASZTÁS

01. 22 ÉV TAPASZTALAT, 44 ORSZÁGBAN

Mint a jó bor, az évek múlásával mi is nemesebbek leszünk. Nem lehet véletlen a világszerte beépített, több mint 10.000.000 db szekrény sem.

02. MINŐSÉGI GARANCIA

Azokra a termékekre, amik a Komandor logójával büszkélkednek, 5 éves, teljes körű garanciát vállalunk.

03. PROFESSZIONÁLIS DESIGN

Moderntől a klasszikusig, világostól a sötétig és gyerekszobától a felnőtt hálóig minden igényt igyekszünk kielégíteni.Termékeink széles skálája szinte minden helyzetben megoldást kínál.

04. MAGAS MINŐSÉGŰ SZOLGÁLTATÁS

Tanácsadás mintatermeinkben, telefonon és e-mailes elérhetőségeinken egyaránt. Helyszíni felmérés a bútorozás helyszínén a pontos méretek és a végső színek kiválasztása céljából. Gyártás egy modern üzemben, magas technológiai és szakmai háttérrel. Magas minőségű alapanyagok a tolóajtó kereteknél és a bútorlapoknál, üvegeknél egyaránt. Szállítás -és beszerelés a Megrendelő otthonában az előre véglegesített időpontban. 

05. EGYEDI MÉRETEZÉS

A Komandor szekrényeket a beépítendő helyszín adottságaihoz igazítva és meglévő méreteinek megfelelően készítjük. Nincsenek fix méretek, nálunk minden egyedi méretezéssel készül. Lehetőség van olyan extra helyszínek bútorozására is, mint a tetőterek, vagy lépcső alatti részek beépítése.

06. ÁLLANDÓ AKCIÓK ÉS KEDVEZMÉNYEK

Havonta más-más akcióval segítjük a Megrendelők kívánságait beteljesülni. Legújabb ötletünk alapján minden megrendelés mellé 3db Komandor logóval ellátott vállfát ajándékozunk. Mert eddig mindig kiderült a végén, hogy több ruha van, mint vállfa.

Innovatív megoldások

Tűélesen kidolgozott részletek már a tervezés pillanatában