Beépített szekrény ügyfél vélemények

ÜGYFELEINK VISSZAJELZÉSEI, TAPASZTALATAI

Rólunk mondták - Ebergényi Réka

A szakmámból adódóan nagyon sok a ruhám. Szükségem volt egy olyan szekrényre, amelyben kényelmesen elférnek a ruháim, és mivel mindig ugrásra készen állok, ezért el kell, hogy férjen az összepakolt bőröndöm is. Miért pont a Komandor? Első sorban azért, mert a lakásomat modern és innovativ stílusban renedztem be és amikor megláttam a mintatermet egyből tudtam, hogy erre van szükségem. Ebben megerősitett az, hogy hihetetlenül profi és udvarias kiszolgálásban volt részem. Ritkán látok ilyet itthon, de egy pillanatra úgy éreztem mintha Londonban vagy New Yorkban lennék...

 - Ebergényi Réka, modell -


Rólunk mondták

Lelkiismeretes, szakmailag kiváló szakemberek, mindig családias légkörben fogadnak engem és ügyfeleimet egyaránt. Tudom, hogy ügyfeleim, üzleti partnereim minőségi kiszolgálást kapnak és a megálmodott bútorok a legjobb minőségben készülnek el, mindenki megelégedésére.

 - Ács Erzsébet, Lakberendezők országos szövetségének elnöke -


Rólunk mondták - Hajdu Attila

Családi panziónk építése során véletlenszerűen akadtunk a Komandor Lux Kft-re. A cég igényességéről és profi hozzáállásáról (ahogy ezt sportosan már megszoktuk) már az első személyes találkozásnál megbizonyosodtunk. Ez a véleményünk az építkezés végére sem változott meg. A bútorok a megbeszélt határidőre és az ígért minőségben készültek el. A cég munkatársai bármilyen felmerülő probléma esetén készségesen álltak rendelkezésre. Bátran ajánlom partnerként a Komandor beépített szekrény megoldásait azoknak, akik szeretik a fair playt.

 - Hajdu Attila, sportoló -


A Komandor Lux Kft. munkatársainak munkájával teljes mértékben elégedettek vagyunk. Az első kapcsolat felvételtől, amely Cegléden volt majd a budapesti képviseleten folytatódott végig szakmai felkészültséget, intelligens és türelmes hozzáállást tanúsítottak. Sok kreatív ötletet kaptunk melyet jól hasznosítottunk. Helyszínen szerelő szakemberek precíz, pontos munkát végeztek. A rendre, tisztaságra különösen ügyeltek. Összességében korrekt, lelkiismeretes pontos minőségi munkát végzett mindenki és mindezt a határidő pontos betartása mellett. Mindenkinek ajánlani tudjuk a termékeiket. Máskor is fogunk Önöktől rendelni. 

- Lepsényi Gábor - Budapest - 


A Komandorral való együttműködés során a tervezést segítő kolleginák mindig segítőkészek és kreatívak voltak, hogy az elképzelésünknek megfelelő bútort sikerüljön tervekbe önteni, még akkor is, ha nem tudtuk megmondani pontosan, hogy mit szeretnénk. A türelmüknek köszönhetően végül mindig olyan bútort terveztek, ami tökéletesen passzol az otthonunkhoz, esztétikus, és praktikus is. A tervezés során figyelembe vették a költségvetési keretet is, és annak megfelelő ötletekkel, javaslatokkal láttak el minket. A bútorok elkészítése előtt a Komandor munkatársai személyesen mérték fel a helyszínen az adottságokat, így véglegesítve a terveket. A kivitelezés időpontját mindig sikerült az igényeinkhez igazítani, összehangolva azt akár más munkálatokkal, így azok pontosan és határidőre készen voltak. Elégedettségünket mutatja, hogy már három alkalommal is ezt a céget választottuk az otthonunk berendezéséhez, és az igényes munkájuknak köszönhetően a jövőben is a Komandorral fogunk dolgozni.

- L.Tímea, Mogyoród - 

 

Nagyon kellemes környezetben található a Corvin negyedben a hozzám legközelebbi Komandor- bemutatóterem, ahova betérve  sok segítséget kaptam álmaim gardróbjához. Rendkívül kedves és segítőkész volt hozzám a munkatársuk. Miután mindenképpen fotófóliás ajtót szerettem volna és elmondtam a fal választott színét, munkatársuk javasolt az általam kiválasztott témájú képek közül egyet, melyre nézve a nyomda ajánlatként küldött képet, hogy a két ajtón a kép hogy fog mutatni. A helyszíni felmérés és a beépítés az előre megbeszélteknek megfelelően történt. Rendkívül precíz és pontos lett a beépítés, a munkatársak tiszta környezetet hagytak maguk után. Csodálatos lett a szekrény belseje, könnyen tisztítható, és különösengyönyörű az ajtó, mely meghatározza az egész szoba hangulatát. Imádom! Nagyon jó választás volt, hogy Önökhöz mentem!

- H.E. Bp. XVI. kerület -

 

Innovatív megoldások

Tűélesen kidolgozott részletek már a tervezés pillanatában