Oldal kiválasztása

CONSTRUMA 2023 START

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Construma 2023 logo

Kihozzuk a maximumot egy mini lakásból exkluzív megjelenéssel!

2023-ben újra ott leszünk a Construmán, melyről biztosan állíthatjuk, hogy hazánkban a legnagyobb építőipari kiállítás. Az idei évben megmutatjuk, hogy egy MINI 16m²-ES LAKÁST hogyan lehet úgy praktikusan berendezni, hogy az elegancia és exkluzivitás is megmaradjon. Természetesen egy egyedi VIP KEDVEZMÉNNYEL készülünk azoknak, akik meglátogatnak bennünket a helyszínen.

2023.03.29. – 04.02.

Z

A legnagyobb kiállítás

A Construma messze a legnagyobb otthonteremtési kiállítás hazánkban.

Z

Legújabb trendek

Minden évben a Construmán mutatjuk be a legújabb fejlesztéseinket.

Z

Legjobb kedvezmény

A Construmán tesszük elérhetővé az év legjobb Komandor kedvezményét.

Egy 16m²-es standot mini lakássá
varázsolunk a kiálLításon!

Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy idén nagy fába vágtuk a fejszénket, ugyanis 16m²-en rendezünk be egy mini lakást a kiállításon. Hosszas tervezés után megalkottunk egy olyan praktikus elrendezést, ami garantáltan téged is le fog nyűgözni. Nézd meg a helyszínen és kérdezd kollégáinkat a részletekről.

Construma komandor stand_6

Modern stílusú mikrolakás – maximális kényelem kis helyen

Kis tér, nyitott alaprajz, kényelem és komfort – ez a modern mikrolakás tökéletes kiindulópont lesz a nagybetűs életben!

Most egy térben mutatjuk meg az előszoba, a nappali, a háló és a konyha elemeit. A LUMI térelválasztó rendszer és az AGC különleges üvegei mellett természetesen helyet kapnak a prémium MOCCA kiegészítők is a szekrényekben. 

Egy kis lakás, amely lenyűgöz stílusával, eleganciájával, prémium kiegészítőivel, átgondolt szervezésével, méretre készített bútoraival és nyugodt színeivel.

Gyere és nézd meg élőben a kiállításon!

LÁTOGASS EL A KIÁLLÍTÁSON
STANDUNKHOZ

Mutatunk néhány ízelítő képet, hogy mit fogunk bemutatni a standunkon. Gyakorlatilag az összes prémium kiegészítőnket megtekintheted és kipróbálhatod élőben. Várunk a kiállításon a G PAVILON 502C helyszínen. 

Construma komandor stand_2
Construma komandor stand_6
Construma komandor stand_1
Construma komandor stand_5
Construma komandor stand_3
Construma komandor stand_4

VÁLASZD KI A NEKED LEGJOBB
KEDVEZMÉNYT

Nincs Construma Komandor kedvezmény nélkül, ennek apropóján egy helyszíni és egy online elérhető kedvezménnyel is készülünk. A legnagyobb VIP 13%-os kedvezményünket a kiállítás helyszínén és ideje alatt tudod kérni kollégánktól a standunknál. A másik STANDARD 10% kedvezményt pedig online kérheted itt az oldalunkon a kiállítást követően.

Construma Komandor VIP kedvezmény

VIP KEDVEZMÉNY

VIP 13%-os kedvezményünk egy igazi ritkaság, amelyet mindig a Construma ideje alatt adunk. A kedvezmény kizárólag a helyszínen kérhető kollégáinktól a kiállítás ideje alatt. Ha otthonfelújításba vagy és egyedi bútort szeretnél, akkor ez egy tökéletes választás. A kedvezmény különlegessége, hogy a teljes egyedi bútor végösszegére adjuk a kedvezményt.

Hogyan kérheted?

A VIP 13%-os kedvezményt kizárólag a Construma 2023 kiállításon a standunknál lehet kérni 2022. március 29. – április 02 között. Kérlek látogass el hozzánk és kérd személyesen ezt a kedvezményt.

Mire használhatod fel?

Minden egyedi tervezésű bútorra, tehát beépített szekrényekre, gardróbokra, gardróbszobákra, konyhaszekrényre, térelválasztó tolóajtókra egyaránt felhasználható. 

Meddig használható fel?

A kedvezmény 2023.04.30-ig váltható be bármelyik bemutatótermünkben. 

Hogyan működik a kedvezmény?

A teljes végösszegből levonjuk az 13% kedvezményt.

A 13%-os VIP kedvezményt kizárólag a Construma 2023 kiállítás ideje alatt a Standunknál kérheted kollégánktól.

Construma Komandor STANDARD kedvezmény

STANDARD KEDVEZMÉNY

A Standard 10%-os kedvezmény a Construma hónap keretein belül 2023. április 03. – 2023. április 30. között kérhető. Ezt itt weboldalunkon tudod majd igényleni online és a visszaigazoló levelet a megadott címre küldjük. Ha nem tudsz személyesen eljönni a Construma kiállításra, de nem szeretnél lemaradni a kedvezményről, akkor ez a tökéletes választás.

Hogyan kérheted?

A 10%-os kedvezményt 2023.április 03. – 2023.április 30. között lehet igényelni online, itt a gombra kattintva. Töltsd ki az igénylőlapot és már küldjük is a kedvezményt.

Mire használhatod fel?

Minden egyedi tervezésű bútorra, tehát beépített szekrényekre, gardróbokra, gardróbszobákra, konyhaszekrényre, térelválasztó tolóajtókra egyaránt felhasználható.

Meddig használható fel?

A kedvezmény 2023.05.08-ig váltható be bármelyik bemutatótermünkben. 

Hogyan működik a kedvezmény?

A teljes végösszegből levonjuk az 10% kedvezményt.

A Standard 10%-os kedvezmény a kiállítás után 2023.április 03-tól igényelhető online itt az oldalunkon.

MIKOR LESZ A CONSTRUMA
KIÁLLÍTÁS?

A kiállítás a szokott módon a HUNGEXPO-ban lesz megrendezve Budapesten. A kiállításon standunkat a G pavilon 502C helyszínen találod meg. Várunk téged is szeretettel!

Helyszín

HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont
1101 Budapest, Albertirsai út 10.

Időpont

2023.03.29. – 04.02.

Komandor stand

G PAVILON 502C

térkép construma 2023 komandor