A MINŐSÉG SZÁMUNKRA NEM KÉRDÉS!


Természetesen a világ egyre több országában vannak jelen nagykereskedelmi képviseletek, melyek önálló viszonteladói hálózatot kiépítve és üzemeltetve elégítik ki az adott országban felmerülő igényeket a KOMANDOR termékek iránt. Mindennek következtében méltán vált híressé a KOMANDOR a minőségéről, és a teljes körű szolgáltatásairól.
 
A KOMANDOR viszonteladó partnerei Magyarország egész területén megtalálhatók, feladatuk a lakossági vásárlók tájékoztatása, és teljes körű kiszolgálása. Budapesten, valamint az ország nagyobb városaiban számos frekventált helyen megtalálhatók a viszonteladóink által üzemeltetett bemutatótermek, melyekben megtekintheti termékeinket. Bemutatótermeinkben teljes körű szolgáltatást nyújtunk a szekrény megtervezésétől a beszereléséig, remélve ezzel, hogy termékeink elnyerik a tetszését.
 

ELVEINK:

SZAKÉRTŐI CSAPAT

Megbízható és képzett szakmai csapat, mely garancia arra, hogy a legjobb és legpraktikusabb megoldás kerül az Ön  otthonába. 

 

3 DIMENZIÓS TERVEZÉS

Semmit nem bízunk a véletlenre, ugyanis a 3D tervezéssel már azelőtt láthatja bútorát, mielőtt a beépítés megkezdődne.


 

TÖKÉLETES BEÉPÍTÉS

A legapróbb részletekre is odafigyelünk a beépítés során. Mindig a megbeszélt határidőre érkezünk és a beépítést követően elpakolunk magunk után. 

6 VERHETETLEN ÉRV AMIÉRT A KOMANDOR A LEGJOBB VÁLASZTÁS

01. 22 ÉV TAPASZTALAT, 44 ORSZÁGBAN

Mint a jó bor, az évek múlásával mi is nemesebbek leszünk. Nem lehet véletlen a világszerte beépített, több mint 10.000.000 db szekrény sem.

02. MINŐSÉGI GARANCIA

Azokra a termékekre, amik a Komandor logójával büszkélkednek, 5 éves, teljes körű garanciát vállalunk.

03. PROFESSZIONÁLIS DESIGN

Moderntől a klasszikusig, világostól a sötétig és gyerekszobától a felnőtt hálóig minden igényt igyekszünk kielégíteni.Termékeink széles skálája szinte minden helyzetben megoldást kínál.

04. MAGAS MINŐSÉGŰ SZOLGÁLTATÁS

Tanácsadás mintatermeinkben, telefonon és e-mailes elérhetőségeinken egyaránt. Helyszíni felmérés a bútorozás helyszínén a pontos méretek és a végső színek kiválasztása céljából. Gyártás egy modern üzemben, magas technológiai és szakmai háttérrel. Magas minőségű alapanyagok a tolóajtó kereteknél és a bútorlapoknál, üvegeknél egyaránt. Szállítás -és beszerelés a Megrendelő otthonában az előre véglegesített időpontban. 

05. EGYEDI MÉRETEZÉS

A Komandor szekrényeket a beépítendő helyszín adottságaihoz igazítva és meglévő méreteinek megfelelően készítjük. Nincsenek fix méretek, nálunk minden egyedi méretezéssel készül. Lehetőség van olyan extra helyszínek bútorozására is, mint a tetőterek, vagy lépcső alatti részek beépítése.

06. ÁLLANDÓ AKCIÓK ÉS KEDVEZMÉNYEK

Havonta más-más akcióval segítjük a Megrendelők kívánságait beteljesülni. Legújabb ötletünk alapján minden megrendelés mellé 3db Komandor logóval ellátott vállfát ajándékozunk. Mert eddig mindig kiderült a végén, hogy több ruha van, mint vállfa.

Innovatív megoldások

Tűélesen kidolgozott részletek már a tervezés pillanatában