Oldal kiválasztása

LUMI
RENDSZER

A LUMI belső, alumínium és üveg válaszfalak rendszere: funkcionális válaszfalak toló- és billenőajtókkal, fix kirakatokkal vagy keretbe épített átjáróajtókkal, a modern dizájnnak megfelelően. Sajátossága és a felhasznált anyagok lehetővé teszik, hogy a LUMI mind a klasszikus, mind a loft belső terekben érdekes térelválasztóként vagy a helyiség külön zónákra való felosztásaként használható legyen.

Lumi rendszer üvegezés nyílóajtókkal
Lumi rendszer üvegezés tolóajtókkal_1

LUMI ÜVEG TÉRELVÁLASZTÓK ÉS AJTÓK. ENGEDD BE A FÉNYT A BELSŐ TÉRBE!

A rendszer előnye a minimalizmus, az átláthatóság és a frissesség, amelynek köszönhetően az elrendezett elkülönített vagy zárt helyiségekben könnyen megőrizhető a tágasság, a természetes fény áramlása és a belső tér egyedi jellege.

A LUMI természetes anód és matt fekete színben kapható, amelyek érdekes kontrasztot alkotnak a kitöltésként használt üveg- és bútorlapokkal. A válaszfalak és ajtók színes, tejüveg, átlátszó vagy erősítettüveg felhasználásával könnyedséget és tágasságot kölcsönöznek a belső térnek, lehetővé téve teljesen személyre szabott terek és merész tervezési elképzelések kialakítását.

LUMI rendszer megoldások:
 •
LUMI üvegezés tolóajtókkal >>
 • LUMI üvegezés nyíló ajtókkal >>
 • LUMI beltéri ajtókeretek >>
 • LUMI rögzített keretek >>

Válaszd a Prémium Kényelmi Csomagunkat!

A megrendeléstől számítva várhatóan 4 hét múlva otthonodban lesz a kész bútor. Minden termékünkre idő és termékgaranciát vállalunk.

A Tervezéstől a Beépítésig a Teljes Folyamatot Végigvisszük!

Pontos érkezés, tökéletes beépítés, rendrakás. Nincs mellébeszélés, pontosan úgy lesz minden ahogy megbeszéltük.