Oldal kiválasztása
komandor 30 év

kizárólag a készlet erejéig

AKCIÓS KOMANDOR szekrények

Szabd testre az igényeidnek megfelelően és akár szereld össze magadnak otthon.

Mit kell tudni a komandor akciós
szekrényeiről?

Testre szabható szabadon álló szekrények, melyeket lapszarelve készítünk el. A bútort akár Te magad is össze tudod majd rakni otthonodban szerelési útmutató segítségével.

Kész szekrény látványterv 280 cm széles Hideg fehér és Lacobel 9005

Válassz szekrény sablonjaink közül a rendelési felületen, szabd testre (szélesség, szín, keretszín, osztás), majd küld el a megrendelést és mi elkészítjük a bútorodat lapra szerelve. A választható méretek és bútorlap színek kötettek, tehát jelenleg csak a rendelési folyamatban megtalálható színekből tudsz válogatni. A pontos árat a rendelési folyamat végén kiszámolja a rendszer! Bővebb információt és gyakran feltett kérdéseket az oldal alján tudod áttekinteni itt.

Bemutató látványtervek

Készítettünk néhány látványtervet, hogy lásd milyenek lesznek a bútorok. Természetesen ez nem a teljes kínálat, ennél jóval többféle méretet tudsz választani a rendelésed során.

fontos tudnivalók

Összeszedtük a leggyakrabban feltett kérdéseket és fontos információkat a szekrényekkel kapcsolatban. Kérjük, amennyiben további kérdésed van, hívd központi számunkat, ahol kollégánk bővebb felvilágosítást tud adni.
Ügyfélszolgálat: +36 53 500 817

Mennyibe kerül a szekrény?

A szekrények ára a mérettől változik. A rendelés utolsó lépésénél a rendszer kiírja, hogy az általad összekészített szekrény pontosan mennyibe kerül. Kérjük vedd figyelembe, hogy ha házhoz szállítást kérsz, vagy mi szereljük össze a bútorodat annak külön díjszabása van, melynek díjszabása szintén a rendelés utolsó lépésénél tekinthető meg.

Milyen méretűek a szekrények?

A szekrények magassága és mélysége fix méret. Egyedi méretben csak a szélesség választható. Kérjük válaszd ki  megrendelés első lépésénél a legördülő menüből a kívánt szélességet és megjelenik a szekrény belső elrendezése és a méretezés.

Milyen színben választhatóak a szekrények?

A kész bútorok esetén kötött bútorlap színek választhatóak. Az éppen aktuális elérhető színválaszték a rendelés második lépésénél választható ki.

Milyen a belső elrendezése és mit tartalmaz a szekrény?

A rendelés első lépésénél a szélesség kiválasztása után megjelenik a szekrény belső képe, mely mutatja, hogy milyen elemeket, polc és akasztó elrendezést tartalmaz a szekrény. Amennyiben további kérdésed van, kérlek hívd központ számunkat bővebb felvilágosításért. Ügyfélszolgálatunkat az alábbi számon tudod hívni: +36 53 500 817

Milyen ajtó keretek választhatók?

Az egyes bútorlap színhez a legtöbb esetben többféle keretetszínt tudsz választani. A bútorlap színének megadása után a harmadik lépésben tudod kiválasztani, hogy az adott színhez milyen ajtókeretek választhatóak. 

Osztást lehet kérni az ajtóba?

Igen! Minden szekrényhez kérhető ajtó osztás. Az osztás egy dizájn elem a bútor front elemén, mely a rendelés negyedik lépésében választható. Az osztás mérete egységesen 40 cm. A kiválasztott szekrény osztási lehetőségeiről kollégánk fog részletes tájékoztatás adni. Az osztást ajándékba adjuk a rendelés mellé. A szekrényt kérheted természetesen osztás nélkül is.

Mikor kell kifizetni a szekrényt?

A szekrény árának 50 % -ával érvényesíted a megrendelést, melyet a megadott bankszámlaszámra kell utalnia. A végösszeget az átvételt megelőzően utalással, vagy átvételkor készpénzzel tudod kiegyenlíteni.

Hogyan tudom kifizetni a szekrényt?

Jelenleg készpénzes és előre utalásos fizetési lehetőséget tudunk biztosítani. Előre utalás esetén kollégánkkal szükséges egyeztetni az előre utalás részleteit.

Ki fogja összerakni a bútort?

A bútor lapraszerelten kerül legyártásra. Minden bútorhoz összeszerelési útmutatót adunk, így azt otthon Te is össze tudod rakni. Természetesen, ha erre nincs lehetőséged, vagy nem szeretnél ezzel foglalkozni, akkor kollégáink egy megbeszélt napon összerakják otthonodban a szekrényt. Amennyiben mi szereljük össze, annak szerelési díja van, melynek díját a rendelés utolsó lépésénél tudod megtekinteni.

Milyen szállítási lehetőségek vannak?

A legyártott szekrényt átveheted Ceglédi telephelyünkön, vagy mi is házhoz tudjuk szállítani (Budapest és környékén). A telephelyi átvétel ingyenes, a házhoz szállítás díja a rendelés utolsó lépésénél feltüntetésre kerül.

Milyen minőségűek a bútorok?

A kész bútorok az egyedi bútorokhoz hasonlóan magas minőségű Komandor termékekkel készülnek el.

Garancia van a szekrényekre?

Ezekre a szekrényekre 1 év a garancia.

Mi történik miután leadtam a megrendelésemet?

Küldünk egy visszaigazoló e-mailt az előrendelésről. Ezek után kollégánk minden esetben pontosítja a rendelést és véglegesítésre kerül a szerződés.

Kérdésem van, tudok valakivel egyeztetni?

Kérjük, amennyiben további kérdésed van, hívd központi számunkat, ahol kollégánk bővebb felvilágosítást tud adni.
Ügyfélszolgálat: +36 53 500 817