Oldal kiválasztása

GYAKORI ÁLTALÁNOS KÉRDÉSEK A KOMANDOR SZEKRÉNYEKKEL KAPCSOLATBAN

Legfontosabb általános kérdések a beépített szekrényekkel és egyedi bútorokkal kapcsolatban.

Mi szükséges egy árajánlat kéréshez?
A tervezett bútor helyének fő méretei: szélesség x magasság x mélység. Ezen kívül minden olyan műszaki információ hasznos, ami a bútor tervezését befolyásolhatja. Például: a padló le van rakva? Van a falon bármi, ami a bútor tervezését befolyásolja – áramforrás, radiátor, villanykapcsoló, ablakpárkány, stb…? Ha nem egy egyszerű, egyenes falszakaszról van szó, akkor érdemes fotót készíteni! A műszaki ismereteken kívül érdemes előre átgondolni és kézzel megrajzolni, hogy a bútor belső elrendezése hogy nézzen ki. ( Hol-és mennyi polc, fiók, akasztórúd, kosár, stb… kell. ) Fontos lesz a külső megjelenés is, a bútorok sok esetben a padló, vagy a fal színéhez fognak igazodni. Tehát ha rendelkezésre áll egy padlólap minta, vagy a fal színe, vagy egy tapéta minta, akkor érdemes ezeket is elhozni a tervezéshez.
Mennyi időn belül készül el a beépítés?
A mennyiségtől függően a megrendeléstől számítva 4-5 héten belül várható a szállítás és a beszerelés. Minden esetben a megrendeléskor pontos dátumot egyeztetünk!
Csak Budapesten vállalnak beépítéseket, vagy az egész országban, esetleg külföldön is?
A legtöbb megrendelés a mintatermek 25 km-es körzetén belül születik. Ezen a körön kívül már plusz km díjakat számolunk fel a felméréskor és a szereléskor is, ez plusz anyagi befektetéssel is jár az Ügyfél részéről és így többnyire inkább egy helyi szakember segítségét veszik igénybe. Ettől függetlenül mi vállaljuk az egész országban a beépítéseket, sőt többször is előfordult más külföldi munka is. Jártunk Ausztriában, Szlovákiában, Lengyelországban, Horvátországban is.
Mennyi garanciát vállalnak a termékekre?
Mivel a tolóajtórendszerek saját termékek, ezért ezekre 10 éves teljes körű garanciát vállalunk. A szekrény többi alkatrészét más gyártóktól szerezzük be, ezekre ugyanúgy 5 éves garanciát adunk, mint amennyit ők is vállalnak.
Lapra szerelve tudok-e bútort rendelni úgy, hogy az összerakását én vállalom?
Erre csak nagyon ritkán van lehetőség, abban az esetben, ha megfelelő szakmai háttérismerettel rendelkezik az Ügyfél. Ez esetben természetesen nem kell szerelési-és szállítási díjat fizetni – az Ügyfél a Cegléden található gyártóközpontban tudja átvenni az alkatrészeket és saját maga szállítja-szereli be őket. Így a termékekre vonatkozó garanciális feltételek is változnak, az Ügyfél helytelen szereléséből adódó hibákért természetesen nem tudunk felelősséget vállalni. Mi magunk jobban szeretjük, ha a tervezéstől kezdődően a beszerelésig bezárólag mindent saját kézben tarthatunk és így minden részletet mi felügyelhetünk.
Csak a mintateremben személyesen tudok ajánlatot kérni?
A személyes ajánlatkérésen kívül lehetőség van e-mailben ajánlatot kérni a mintatermektől, illetve a honlapon található ajánlatkérő felületen is lehet érdeklődni.
Lehet-e változtatni a terveken ha kijönnek felmérni?
A mintateremben már egy jól megtervezett árajánlat készül, ezért a helyszíni felméréskor az esetek nagy részében már csak pontosítások történnek. Természetesen néhányszor előfordul, hogy olyan információkat is kapunk a felmérés helyszínén, amit korábban nem tudtunk és ekkor módosítani kell a terveken. Ugyanígy elő szokott fordulni, hogy a mintatermi árajánlatot az Ügyfél otthon átbeszéli egy másik döntéshozóval is és mire a felmérés elindul, praktikusan, a végső célnak megfelelően módosítanak a szekrény műszaki kialakításán, vagy a színeken. Minderre nemcsak hogy lehetőség van, de kifejezetten kérünk mindenkit, hogy a mintateremben kapott színmintákat a felmérésig nézzék meg a lakás többi színéhez és felméréskor pontosítsák ezeket a színeket!
Tetőtéri szekrényekkel is foglalkoznak?
Igen! A tetőtéri szekrények tervezése ugyan több időt vesz igénybe, de kár lenne kihasználatlanul hagyni egy ház felső szintjét. A tervezéskor a szokásos szélesség – magasság – mélység méretek mellett ebben az esetben szükségesek a tetőtér jellegzetes méretei (pl a parapet magasság ) is. Árajánlat készítés előtt érdemes néhány plusz fotót is készíteni és így elindulni a mintaterembe.
Foglalkoznak-e más egyedi bútorok gyártásával is? Pl. szükségem lenne a hálószobámba egy komódra és két éjjeli szekrényre is.
Igen! Természetesen amennyiben az általunk használt műszaki megoldások közül tudunk választani, akkor előszobaszekrények, komódok, éjjeli szekrények, információs pultok, üzletberendezések is szerepelnek a repertoárunkban.
Foglalkoznak térelválasztó ajtókkal is?
Igen! A térelválasztó tolóajtók gyakran szerepelnek a megrendelésekben, hiszen sokszor van szükség egy nappali-konyha, vagy egy nappali-háló, vagy egy háló-gardróbszoba elválasztására. A térelválasztó tolóajtókat alumínium ajtókeretekkel készítjük, mert ennél a keret típusnál egyik oldalon sem látszik az alsó görgő. A tolóajtó keretbe bútorlap, üveg, tükör, festett üveg kerülhet.

BEÉPÍTÉSI TIPPJEINK A TÖKÉLETES EGYEDI BÚTORHOZ

Dobd fel a a lakásod kiegészítőkkel és dizájn elemekkel

Válaszd a Prémium Kényelmi Csomagunkat!

A megrendeléstől számítva várhatóan 4 hét múlva otthonodban lesz a kész bútor. Minden termékünkre idő és termékgaranciát vállalunk.

A Tervezéstől a Beépítésig a Teljes Folyamatot Végigvisszük!

Pontos érkezés, tökéletes beépítés, rendrakás. Nincs mellébeszélés, pontosan úgy lesz minden ahogy megbeszéltük.