Oldal kiválasztása

GYAKORI PÉNZÜGYI KÉRDÉSEK A KOMANDOR SZEKRÉNYEKKEL KAPCSOLATBAN

Legfontosabb pénzügyi kérdések a beépített szekrényekkel és egyedi bútorokkal kapcsolatban.

Miért drágább al alumínium keretes tolóajtó?
Az alumínium keretes tolóajtók ára azért több, mint az acél tolóajtóké, mivel az alumínium drágább nyersanyag az acélnál. Ezt akár az autóiparban vagy a nyílászárók gyártásában de még a biciklik összeállításában is nagyon megkülönböztetik. A beszerzési árat leszámítva az alumínium több olyan előnyös tulajdonsággal rendelkezik, mely magáért beszél. Nem rozsdásodik, nem kopik le róla a festék, könnyebb mint az acél. A tolóajtós szekrény terveztetésekor érdemes átbeszélni a lehetőségeket és átgondolni, hogy mi a számunkra előnyös? Fontos szem előtt tartani, hogy milyen helyiségbe kerül majd a tolóajtós szekrény. ( Fürdőszobába pl. inkább az alumíniumot javasoljuk! )
Drágább mint egy IKEA szekrény?
Mivel cégünk nem tömeggyártással foglalkozik, hanem minden ügyfélnek személyre szabottan, egyedi méretben és elképzelés alapján készíti el a kívánt bútort, ezért az áraink látszólag magasabbak, mint az oly sokszor említett IKEA bútoroké. De nálunk nincsenek rejtett költségek! Az általunk kiadott árajánlat magában foglalja a házhoz szállítás és az összeszerelés díját is! Nem kérünk tervezési díjat és a felmérés egy alkalommal ingyenes! Bútoraink olyan minőségben készülnek el, hogy sok-sok év elteltével is újnak hatnak. (ezt egyébként ügyfeleink mondták) Összességében úgy gondoljuk, hogy a pluszban díjmentesen adott szolgáltatásaink figyelembe vételével az ár/érték arány kedvezőbb lesz!
Az árajánlati ár az bruttó? Benne van a felmérés és a szerelés is?
Az árajánlatban megadott ár a mintaterem és annak 25 km-es körzetén belül tartalmazza az ÁFA-t, a tervezés díját, a termék anyagárát, a gyártást, a szállítást, és a beszerelést is! ( Amennyiben a 25 km-es körön kívül esik a beszerelés, akkor plusz km díjat számolunk fel. )
Mikortól érvényes a megrendelés?
A szerződéskötés aláírásakor és 50% előleg befizetésekor lesz érvényes a megrendelés és ekkor tudunk pontos szerelési időpontot is mondani.
Mennyi előleget kell letenni? Ezt felméréskor kell fizetni?
Felméréskor nem lehet megrendelni a bútorokat, mivel a felméréskor pontosítjuk a méreteket, színeket, anyagokat. A felmérést követően 2-3 munkanap elteltével tudunk végleges árakat egyeztetni, ez után van lehetőség a megrendelésre. Megrendeléskor 50% előleget kérünk, ezt kártyával, átutalással, vagy készpénzzel lehet kiegyenlíteni. ( Amennyiben a 25 km-es körön kívül esik a beszerelés, akkor plusz km díjat számolunk fel. )
Hogyan lehet fizetni?
Megrendeléskor kártyával, átutalással és készpénzzel; szereléskor készpénzzel lehet kiegyenlíteni a fennmaradt összeget.
Tudnak céges számlát kiállítani?
Igen, ez esetben a megrendeléskor kérjük előre jelezzék, hogy irodabútor, vagy bármely más bútor szerepeljen a számlán, illetve szükségesek az adott cég adatai is a számla elkészítéséhez.
Megrendeléskor szükséges megint bejönnöm a mintaterembe aláírni a papírokat? E-mail-en keresztül lehet szerződni?
Nem szükséges személyesen szerződést kötni, de mi ezt a megoldást javasoljuk. Ez esetben ugyanis még egyszer át lehet beszélni a bútor műszaki és design kialakítását. Ha nincs lehetőség a személyes részvételre, akkor e-mailben is el lehet küldeni az aláírt szerződési anyagokat.

BEÉPÍTÉSI TIPPJEINK A TÖKÉLETES EGYEDI BÚTORHOZ

Dobd fel a a lakásod kiegészítőkkel és dizájn elemekkel

Válaszd a Prémium Kényelmi Csomagunkat!

A megrendeléstől számítva várhatóan 4 hét múlva otthonodban lesz a kész bútor. Minden termékünkre idő és termékgaranciát vállalunk.

A Tervezéstől a Beépítésig a Teljes Folyamatot Végigvisszük!

Pontos érkezés, tökéletes beépítés, rendrakás. Nincs mellébeszélés, pontosan úgy lesz minden ahogy megbeszéltük.