Oldal kiválasztása

Egyedi Tervezésű Konyhaszekrény

Válaszd ki a személyedhez leginkább passzoló konyhastílust, nézd meg a galériánkat és meríts ötletetek a saját konyhádhoz.

Az Ötlettől a Beépítésig Végig Kísérjük a Konyhád Megszületését

A tervezés, tanácsadás, gyártás, szállítás, kivitelezést minden gondját levesszük a válladról. A teljes folyamatot egy kézben mi visszük végig!   

Válaszd a Stílusodnak Megfelelő Konyha Bútort

Minimál vonalvezetés, vagy modern trendi dizájn? Esetleg szereted a klasszikus és vintage stílust? Mindenre van egyedi konyhaszekrény megoldásunk.

Zéró Kompromisszum

Legyen akár külön álló, vagy étkezővel, nappalival egységet alkotó, két személyes, vagy nagycsaládot kiszolgáló, mindennapos főzéshez, vagy a csak a hétvégi ebéd elkészítéséhez alkalmazkodó az elképzelés, nyugodtan hátradőlhetsz mert a Komandor otthonodba varázsolja.

KONYHA STÍLUSOK

Legyen szó modern, minimál, klasszikus vagy vintage konyháról minden stílushoz
megtaláljuk a tökéletes megoldást.

Minimál - Letisztult konyhaszekrény

Minimál – Letisztult konyha

Alapjait a modern konyha jellemzői adják, de erőteljesen követi a 21. század technikai fejlődését, kihasználja az anyagok egyre bővülő változatosságát. Főbb jellemzői: produktív, eredményes hely kihasználás, puritán dísztelenség, sallang mentesség, végtelen egyszerűség. Munkafeltételek minél tökéletesebb megtervezése. Minden szükségtelen kiegészítő és díszítő elem elhagyása. A felületek tisztítása egyszerű és gyors. Feltűnő színek helyett alapszínek, akár matt vagy fényes verzió is használható. Egy minimál, letisztult formavilágú konyha nagy terekben, sok fény mellett érvényesül a legjobban, de kis alapterület kihasználásához is ideális megoldás lehet.

Modern konyhaszekrény

Modern konyha

Főbb jellemzői a díszítés nélküli, letisztult vonalak. Egyszerű kiegészítők, természetes színek. Könnyen tisztán tartható felületek, jó megvilágítás. A fejlődést követő modern gépek, eszközök felhasználása elsődleges kell hogy legyen. Mindezek figyelembe vételével érhetjük el leginkább egy jól használható, modern konyha hatását. Városi lakásokba, kis alapterületű konyhákba is jó választás lehet.

Vintage konyhaszekrény

Vintage konyha

A klasszikus konyha jellemzőiből indulva, de kötöttségeit elengedve egy könnyedébb, vidámabb hangulatot sugárzó stílust képvisel. Szabad mozgásteret hagy a tradicionális, békebeli hangulat és modern konyhák letisztult világa között. Alap színei a fa és a fehér. De használható a zöld és kék árnyalatai is. A kiegészítők egyben díszítő elemek is. Egy vintage konyhában karakteresen helye van a zöld fűszernövényeknek. Elmondható, hogy szinte minden dekor eleme a napi használati eszközökből, kiegészítőkből áll. Egyre nagyobb igény van a minket körül vevő tárgyak, bútorok, eszközök újra hasznosítására. Engedjünk teret kreativitásunk szárnyalásának, hiszen egy régi bútor, eszköz újra gondolva, festve, felújítva kiváló eleme lehet egy vintage stílusú konyhának. Összességében ez a stílus egy elegáns, barátságos hangulatot képvisel.

Klasszikus konyhaszekrény

Klasszikus – Tradicionális konyha

Békebeli hangulatot árasztó, az időtlenség érzetét keltő konyha stílus. Megjelenésében nem követi a mai trendeket, de belső kialakításában nem marad el a legmodernebb konyhabútorok felszereltségétől. A bemart, mintás, keretes frontfelületek, üveges, vitrines tárolók, antikolt, hagyományos, akár porcelán betétes fogantyúk, meleg, fa vagy fahatású felületek, természetes anyagok és színek segítik a klasszikus vagy tradicionális konyha stílus kialakítását. Alap színei a fehér, barna, zöld, kék árnyalatai. Nagy térben mutatja meg leginkább teljes szépségét.

Már Konkrét Terved és Elképzelésed van?

Kérj ajánlatot villámgyorsan online és a Konyhastúdiós kollégánk rövid időn belül felveszi veled a kapcsolatat és megtervezi a konyhádat.

Árajánlat kérés konyhaszekrényre

GALÉRIA

Nézd meg a Galériánkat és válaszd ki, vagy szerezz ötleteket a lakásodhoz leginkább
passzoló egyedi konyhabútorhoz.

REFERENCIÁK

Tekintsd meg már elkészült egyedi konyhabútorainkat, kérdés esetén keresd kollégánkat
elérhetőségeink valamelyikén.

Tetszettek a Konyha Szekrény Képek?

Keresd kollégánkat telefonon, vagy kérj online árajánlatot. 

Válaszd a Prémium Kényelmi Csomagunkat!

A megrendeléstől számítva várhatóan 4 hét múlva otthonodban lesz a kész bútor. Minden termékünkre idő és termékgaranciát vállalunk.

A Tervezéstől a Beépítésig a Teljes Folyamatot Végigvisszük!

Pontos érkezés, tökéletes beépítés, rendrakás. Nincs mellébeszélés, pontosan úgy lesz minden ahogy megbeszéltük.