Oldal kiválasztása

SZAFIR
AJTÓKERET

A SZAFIR tolóajtókeretet azoknak az embereknek javasoljuk, akik értékelik az egyszerű, keskeny és tartós formákat és élnek az anyag biztosította lehetőségek széles skálájával. A tolóajtókeret felső-és alsó csatornával is el van látva, így maximalizálva a tolóajtó síkban tartását.

A SZAFIR TOLÓJTÓKERET A MINIMALISTA ÉS A MODERN TEREKHEZ IS TÖKÉLETESEN PASSZOL

A SZAFIR tolóajtókeretet bátran választhatjuk bármilyen stílusú enteriőrhöz. A modern, a skandináv és a minimalista terekhez éppúgy passzolni fog, mint egy extrán elegáns felső kategóriás lakásbelsőhöz. Mivel a keretbe a bútorlapokon kívül festett üvegek, tükrök és víztiszta üvegek is tehetők, így rengeteg lehetőség van a meglévő design követésére, vagy épp a trendek diktálására.

A SZAFIR tolóajtókeret ugyanúgy remek választás egy előszobaszekrény esetében, mint egy nappali, vagy egy hálószoba esetében. Ez a kialakítás éppúgy megtalálható a gyerekszobáknál, mint a dolgozószobáknál. A választható ajtóbetéteknek és a keretre jellemző kialakításnak köszönhetően egy elegáns, modern és letisztult hatást fog kelteni.

Válaszd a Prémium Kényelmi Csomagunkat!

A megrendeléstől számítva várhatóan 4 hét múlva otthonodban lesz a kész bútor. Minden termékünkre idő és termékgaranciát vállalunk.

A Tervezéstől a Beépítésig a Teljes Folyamatot Végigvisszük!

Pontos érkezés, tökéletes beépítés, rendrakás. Nincs mellébeszélés, pontosan úgy lesz minden ahogy megbeszéltük.