Oldal kiválasztása

44 Országban 27 év Tapasztalat

A Komandor egyértelműen vezető szerepet tölt be a tolóajtós beépített szekrények piacán.

44 országban 27 év tapasztalat a Komandor mögött!

A KOMANDOR vállalatcsoport működése a megfelelő termék-és hálózatfejlesztésen, valamint a kommunikációs csatornákon alapul. Ez a hálózat köti össze Európa és világszerte a KOMANDOR logó alatt működő vállalkozásokat és cégeket.

A hálózat központja természetesen a KOMANDOR S.A. Radomban, mely nem csak fő gyártóegység, hanem az elosztási csatornák kiindulópontja is. A KOMANDOR központban dolgozó mérnökök, technológusok, marketing szakemberek mind a cég termékeinek további fejlesztésén, és a fellépő igények kielégítésén dolgoznak.

A hálózatunk működési elvének eredményeit az alábbi térkép mutatja, melyen egyben az is látható, hogy jelenleg a világ 44 országa tartozik hálózatunkhoz.

Vezető szerepben a tolóajtós beépített szekrények piacán!

A KOMANDOR név szinte a világ minden részén ismerősen cseng, hiszen a bútoripar egyik legnépszerűbb szegmensében, a tolóajtós beépített szekrények piacán vezető szerepet töltünk be.

A KOMANDOR céghálózat napjainkra hatalmas méreteket ölt, ugyanis Európában és Amerikában is jelentős hálózattal rendelkezik, valamint a világ többi részén, így Ázsiában, Afrikában, Ausztráliában is igen ismert. A KOMANDOR vállalatcsoport múltja 27 évre nyúlik vissza.

Rendszeres piackutatásokkal méri fel a világszerte felmerülő szükségleteket, változtatva kínálatát, a minél rugalmasabb együttműködés érdekében.

Mintatermi tervező

Tisza Judit

Számomra a legfontosabb az Ügyfelek pozitív visszajelzése. Ez ad ambíciót a minél pontosabb látványtervek elkészítéséhez.

Mintatermi tervező

Varga Brigitta

Leginkább az újdonságok érdekelnek, ezért ezeket gyakran javaslom az Ügyfeleinknek is. A közösen kitalált és megvalósított bútorok egyediek és megismételhetetlenek.

Mintatermi tervező

Somkutas Balázs

Szenior értékesítőként tapasztalatommal nem csak az új Ügyfeleknek segítek, hanem rengeteg visszatérő, régi embernek is tervezek új bútorokat.

HOME & GO SZOLGÁLTATÁS!


Rendkívüli helyzetre, rendkívüli megoldást! Elindult legújabb szolgáltatásunk, hogy továbbra is ki tudjuk szolgálni az egyedi bútor rendeléseket.
Extraként áprilisban 10% kedvezménnyel készültünk!

You have Successfully Subscribed!