Oldal kiválasztása

44 Orszában, 25+ ÉV Tapasztalat Mögöttünk

A Komandor egyértelműen vezető szerepet tölt be a tolóajtós beépített szekrények piacán a világban.

44 országban 27 év tapasztalat a Komandor mögött!

A KOMANDOR vállalatcsoport működése a megfelelő termék-és hálózatfejlesztésen, valamint a kommunikációs csatornákon alapul. Ez a hálózat köti össze Európa és világszerte a KOMANDOR logó alatt működő vállalkozásokat és cégeket.

A hálózat központja természetesen a KOMANDOR S.A. Radomban, mely nem csak fő gyártóegység, hanem az elosztási csatornák kiindulópontja is. A KOMANDOR központban dolgozó mérnökök, technológusok, marketing szakemberek mind a cég termékeinek további fejlesztésén, és a fellépő igények kielégítésén dolgoznak.

A hálózatunk működési elvének eredményeit az alábbi térkép mutatja, melyen egyben az is látható, hogy jelenleg a világ 44 országa tartozik hálózatunkhoz.

Vezető szerepben a tolóajtós beépített szekrények piacán!

A KOMANDOR név szinte a világ minden részén ismerősen cseng, hiszen a bútoripar egyik legnépszerűbb szegmensében, a tolóajtós beépített szekrények piacán vezető szerepet töltünk be.

A KOMANDOR céghálózat napjainkra hatalmas méreteket ölt, ugyanis Európában és Amerikában is jelentős hálózattal rendelkezik, valamint a világ többi részén, így Ázsiában, Afrikában, Ausztráliában is igen ismert. A KOMANDOR vállalatcsoport múltja 27 évre nyúlik vissza.

Rendszeres piackutatásokkal méri fel a világszerte felmerülő szükségleteket, változtatva kínálatát, a minél rugalmasabb együttműködés érdekében.

Válaszd a Prémium Kényelmi Csomagunkat!

A megrendeléstől számítva várhatóan 4 hét múlva otthonodban lesz a kész bútor. Minden termékünkre idő és termékgaranciát vállalunk.

A Tervezéstől a Beépítésig a Teljes Folyamatot Végigvisszük!

Pontos érkezés, tökéletes beépítés, rendrakás. Nincs mellébeszélés, pontosan úgy lesz minden ahogy megbeszéltük.