Oldal kiválasztása

ORTO
RENDSZER

Az Orto rendszer modern, keskeny vonalú profillal rendelkezik, amely könnyedséget és kifinomultságot kölcsönöz az enteriőrnek. Ideális elem a modern nappali, vagy gardróbszoba számára. Az ORTO tartó elemei vékony profilként jelennek meg, így a bútorok légiességét és könnyedségét keltik.

AZ ORTO RENDSZERREL AZ ELEGANCIA ÉS AZ ÁTLÁTHATÓSÁG GARANTÁLT

Sokoldalúságának köszönhetően a lakás minden helyiségébe – úgymint a nappaliba, előszobába, hálószobába, gyerekszobába és gardróbszobába – is elhelyezhető. A megvalósított egyedi bútort az átláthatóság, elegancia és a kifinomultság uralja.

A rendszer kecses megjelenése ellenére nagy súlyt képes hordozni, ezért nem jelent gondot ha a nehezebb télikabátokat vagy zakókat is ezen tároljuk. Az ORTO rendszer szélességi mérete variálható, igazodik a kívánt elrendezéshez. Az ORTO profilok divatos és időtlen grafit színben kaphatók. Így egy ízléses és nagyon modern rendszert választhatunk, amely erősen illeszkedik mind a modern design, mind pedig a régi idők világába is.

Válaszd a Prémium Kényelmi Csomagunkat!

A megrendeléstől számítva várhatóan 4 hét múlva otthonodban lesz a kész bútor. Minden termékünkre idő és termékgaranciát vállalunk.

A Tervezéstől a Beépítésig a Teljes Folyamatot Végigvisszük!

Pontos érkezés, tökéletes beépítés, rendrakás. Nincs mellébeszélés, pontosan úgy lesz minden ahogy megbeszéltük.