Oldal kiválasztása

KomandorAz egyedi bútorok specialistája
KÉNYELMI CSOMAGUNKKAL OLYAN SZOLGÁLTATÁST KAPSZ, MELYRŐL MINDIG IS ÁLMODTÁL.

A megrendeléstől számítva várhatóan 4 hét múlva már otthon élvezheted egyedi bútorodat. Idő és termék garanciával mellébeszélés nélkül.

Az a baj, hogy az olcsóság kizárja a prémium terméket. A kettő együtt sajnos nem tud működni, mi pedig kizárólag prémium megoldásokban gondolkozunk!

KOMANDOR – Az egyedi beépített bútorok specialistája

Kizárólag Prémium Megoldásokban gondolkozunk!

Minden bútorunkat úgy tervezzük meg, hogy azok aktív használat mellett minimum 10 évig problémamentesen működjenek. Ehhez kizárólag olyan anyagokat választunk, melyek ezt maradéktalanul kiszolgálják.

Nem spórolunk ki semmit, így nem is a legolcsóbb megoldás vagyunk a piacon. Be kell látni, hogy a filléres megoldások és a prémium minőség nem fér össze és mi kizárólag a prémium megoldásokban gondolkozunk.

Válaszd a Komandor Kényelmi Csomagját

Ez a 3 tényező a garancia arra, hogy a tervezéstől a beépítésig élvezheted
a maximális nyugalmat és kényelmet.

1. KISZÁMÍTHATÓSÁG

Nincsenek rejtett költségek  I  Idő garantált beépítés I  ingyenes 3 dimenziós látványtervezés 

Ha neked is borsózik a hátad attól, hogy könyörögni kell, hogy végre kijöjjön a szaki, akkor a kiszámíthatóságunkat imádni fogod. Nálunk minden a megbeszéltek szerint fog alakulni, nincsenek felesleges telefonálások és kifogások, ugyanis időgaranciát vállalunk a beépítésre. Tehát azon a napon és időpontban amit megbeszélünk garantáltan ott leszünk és nem jövünk el addig, amíg kész nem lesz a bútorod.

kiszámíthatóság
2. PRÉMIUM ANYAGOK

szigorú minőségi kritériumok  I  5 év TELJES KÖRŰ garancia  I  tökéletes beépítés

Kizárólag olyan partnerekkel dolgozunk együtt, akik megfelelnek a szigorú minőségi kritériumainknak. A fa anyagokat, dizájn elemeket, kiegészítőket az ország legjobb gyártóitól szerezzük be.
Pontosan ezek miatt a termékeinkre 5 év teljes körű garanciát vállunk. Nem keresünk kifogásokat, nem beszélünk mellé, ha gond van ott vagyunk és javítjuk a problémát. Számunkra csak a tökéletes beépítés az elfogadott.
prémium anyagok
3. BIZTONSÁG

27 ÉV TAPASZTALTAT  I  márkaképviselet 44 országban  I  ügyfélszolgálat

A Komandor cégcsoport 44 országban, immáron 27 éve készít egyedi bútorokat, mely egyértelműen vezető szerepbe emeli a tolóajtós szekrények piacán. Ezt a biztonságot és fedhetetlenségi háterett kapod meg, minden egyes beépített bútorunkkal.
Ügyfélszolgálati rendszert működtetünk, mellyel bármikor rendelkezésedre állunk gyakorlatilag a nap 24 órájában

BIZTONSÁG

ÜGYFELEINK MONDTÁK

Vásárlóink visszajelzési

Minden a legnagyobb rendben volt, mint korábban is. Maximálisan elégedettek vagyunk. Ha a jövőben beépített, egyedi bútorra lesz szükségünk, biztos, hogy Önökhöz fordulunk.

Maximális kiszolgálást kaptunk a Komandor csapattól. Minőségi munka, pontosság és emberséges hozzáállás. Szívből köszönjük munkájukat, hogy lakásunk ekésségét képezik a beépített gardróbok

Tisztelt Komandor csapat! Mindennel nagyon elégedett vagyok. A szakértelemmel, valamint a gyors, pontos precíz munkavégzéssel is. Mindenkinek csak ajánlani tudom Önöket.

Roppant segítőkész volt mindenki, a szerelő pontosan érkezett és gyorsabban végzett, mint terveztük; az elkészült szekrény pedig csodálatos! A minőséget meg kell fizetni, de az eredmény garantált!

Gyors, pontos minden tekintetben, a szekrény lenyűgözően szép. Csak ajánlani tudom.

Teljes mértékben elégedettek vagyunk, legközelebb is Önöket választjuk. Mivel több szekrényt készíttettünk egyszerre, kaptunk kedvezményt, így leosztva egyértelműen jobban jártunk, mint ha máshol vásároltunk volna kész szekrényeket, hiszen maximálisan kihasználjuk a teret és minden úgy és ott van, ahogy szerettük volna. A színválasztékról nem is beszélve

Profi és gyors munka! Szakmailag és esztétikailag is kifogásolhatatlan! Már nem először vagyok vásárló, de most is mint korábban nagyon elégedett vagyok a végeredménnyel! Köszönöm Komandor Csapat!

Az első vállalkozás aki az ígereteknek megfelelően teljesített a házépítés, lakberendezés során!

Nagyon professzionálisan dolgoznak, jó ötleteket kaptam az előszoba szekrény és a nappali szekrény elosztásához, megjelenéséhez, figyelembe vették a meglévő bútorok stílusát. A helyszínen, gyorsan, pontosan és tisztán dolgoztak.

Mindenki nagyon készséges és segítőkész volt. Külön kiemelném a Corvin közben található bemutatóteremben dolgozó Judit munkáját, aki maximális türelemmel és barátságosan kezelte kéréseimet.

Mind a bemutatótermi előkészítő munkával-, mind a kivitelezéssel-, munkatársaik szakmai felkészültségével elégedett voltam.

Mindennel meg vagyok elégedve, a tervezéstől a kivitelezésig pontosan úgy történt minden, ahogy megterveztem, megrendeltem, és ahogy megbeszéltük! Precíz, pontos munkavégzés! Csak ajánlani tudom a Komandort!

Udvarias, kedves kollégák mind a tervezést, ügyintézést és szerelést illetően. Az elképzeléseinket maximálisan szem előtt tartva kaptunk szuper ötleteket és egyedi terveket a maximális térkihasználásra. Számításainkat felülmúló gyors tervezés és kivitelezés. És az eredmény; egyedi, gyönyörű gardrób és cipőtároló rendszer, amelyek az otthonunk ékei lettek. És nem utolsó sorban megfelelő ár-érték arány. A továbbiakban is számítunk a munkájukra.

Gördülékeny folyamat volt a rendeléstől a szerelésig. Nagyon elégedettek vagyunk az eredménnyel.

Precíz és szép munkát végeztek, pontosan tartva a határidőt.

A szakmámból adódóan nagyon sok a ruhám. Szükségem volt egy olyan szekrényre, amelyben kényelmesen elférnek a ruháim, és mivel mindig ugrásra készen állok, ezért el kell, hogy férjen az összepakolt bőröndöm is. Miért pont a Komandor? Első sorban azért, mert a lakásomat modern és innovatív stílusban rendeztem be és amikor megláttam a mintatermet egyből tudtam, hogy erre van szükségem. Ebben megerősitett az, hogy hihetetlenül profi és udvarias kiszolgálásban volt részem. Ritkán látok ilyet itthon, de egy pillanatra úgy éreztem mintha Londonban vagy New Yorkban lennék... fair playt.
Ebergényi Réka

Modell

Családi panziónk építése során véletlenszerűen akadtunk a Komandor Lux Kft-re. A cég igényességéről és profi hozzáállásáról (ahogy ezt sportosan már megszoktuk) már az első személyes találkozásnál megbizonyosodtunk. Ez a véleményünk az építkezés végére sem változott meg. A bútorok a megbeszélt határidőre és az ígért minőségben készültek el. A cég munkatársai bármilyen felmerülő probléma esetén készségesen álltak rendelkezésre. Bátran ajánlom partnerként a Komandor beépített szekrény megoldásait azoknak, akik szeretik a fair playt.   
   

Hajdu Attila

Sportoló

A Komandor Számokban

Ezt tudja a Komandor cég, ha számokban vizsgáljuk

Minden termékünket úgy készítjük, hogy folyamatos használat mellett legalább 10 évig problémamentesen működjenek.

Másodpercenként egy új Komandor szekrény kerül beépítésre a világban.

Órán át teszteljük a termékeinket.

Év tapasztalat és technológia háttér a Komandor mögött!

Országban van jelen a Komandor szerte a világban.

Engedélyezett márkakereskedés csak Oroszországban.

Komandor-nál dolgozó ember csak Lengyelországban.

Hivatalos márkakereskedő 44 országban.

Ember dolgozik velünk a világ minden tájáról.

Km a leghosszabb távolság, amit a termékeink eddig Lengyelországból Új-Zéland-ra megtettek.

A Komandor rendszerével eladott szekrény csak Lengyelországban.

Az elkészült Komandor ajtóprofilok már kétszer körbeérnék a földet.

Partnereink

Büszkék vagyunk rá, hogy az országban a legjobbakkal tudunk
együtt dolgozni

Ahol találkozhattál már velünk

Legfontosabb médiumok és kiállítások, ahol találkozhattál
velünk