Oldal kiválasztása

Komplett Megoldáscsomag a Tervezéstől a Beépítésig

Ingyenes felmérés, 3 dimenziós tervezés és 3x-os garancia csomag a Komandor megvalósító csomagjában

GARANCIA CSOMAG

Egyedülálló módon 3x-os garanciát vállalunk a termékeinkre

5 ÉV TELJES KÖRŰ GARANCIA

A beépítést követő 5 évben teljes körű garanciát vállalunk. Bármi probléma van, kérdés nélkül díjmentesen javítjuk.

ÁRGARANCIA

A szerződésben leírt árat garantáltan nem módosítjuk.

}

IDŐGARANCIA

Az előre megbeszélt és leegyeztetett napra garantáltan beépítésre kerül a szekrény.

SZOLGÁLTATÁSAINK

A tervezéstől a beépítésig az egész folyamatot saját kézben visszük végig

SZAKÉRTŐI CSAPAT

Megbízható és képzett szakmai csapat, mely garancia arra, hogy a legjobb és legpraktikusabb megoldás kerül az Ön otthonába

3D TERVEZÉS

Semmit nem bízunk a véletlenre, ugyanis a 3D tervezéssel már azelőtt láthatja bútorát, mielőtt a beépítés megkezdődne.

TÖKÉLETES BEÉPÍTÉS

A legapróbb részletekre is odafigyelünk a beépítés során. Mindig a megbeszélt határidőre érkezünk és a beépítést követően elpakolunk magunk után.

ÜGYFELEINK MONDTÁK

Vásárlóink visszajelzési

Minden a legnagyobb rendben volt, mint korábban is. Maximálisan elégedettek vagyunk. Ha a jövőben beépített, egyedi bútorra lesz szükségünk, biztos, hogy Önökhöz fordulunk.

Maximális kiszolgálást kaptunk a Komandor csapattól. Minőségi munka, pontosság és emberséges hozzáállás. Szívből köszönjük munkájukat, hogy lakásunk ekésségét képezik a beépített gardróbok

Tisztelt Komandor csapat! Mindennel nagyon elégedett vagyok. A szakértelemmel, valamint a gyors, pontos precíz munkavégzéssel is. Mindenkinek csak ajánlani tudom Önöket.

Roppant segítőkész volt mindenki, a szerelő pontosan érkezett és gyorsabban végzett, mint terveztük; az elkészült szekrény pedig csodálatos! A minőséget meg kell fizetni, de az eredmény garantált!

Gyors, pontos minden tekintetben, a szekrény lenyűgözően szép. Csak ajánlani tudom.

Teljes mértékben elégedettek vagyunk, legközelebb is Önöket választjuk. Mivel több szekrényt készíttettünk egyszerre, kaptunk kedvezményt, így leosztva egyértelműen jobban jártunk, mint ha máshol vásároltunk volna kész szekrényeket, hiszen maximálisan kihasználjuk a teret és minden úgy és ott van, ahogy szerettük volna. A színválasztékról nem is beszélve

Profi és gyors munka! Szakmailag és esztétikailag is kifogásolhatatlan! Már nem először vagyok vásárló, de most is mint korábban nagyon elégedett vagyok a végeredménnyel! Köszönöm Komandor Csapat!

Az első vállalkozás aki az ígereteknek megfelelően teljesített a házépítés, lakberendezés során!

Nagyon professzionálisan dolgoznak, jó ötleteket kaptam az előszoba szekrény és a nappali szekrény elosztásához, megjelenéséhez, figyelembe vették a meglévő bútorok stílusát. A helyszínen, gyorsan, pontosan és tisztán dolgoztak.

Mindenki nagyon készséges és segítőkész volt. Külön kiemelném a Corvin közben található bemutatóteremben dolgozó Judit munkáját, aki maximális türelemmel és barátságosan kezelte kéréseimet.

Mind a bemutatótermi előkészítő munkával-, mind a kivitelezéssel-, munkatársaik szakmai felkészültségével elégedett voltam.

Mindennel meg vagyok elégedve, a tervezéstől a kivitelezésig pontosan úgy történt minden, ahogy megterveztem, megrendeltem, és ahogy megbeszéltük! Precíz, pontos munkavégzés! Csak ajánlani tudom a Komandort!

Udvarias, kedves kollégák mind a tervezést, ügyintézést és szerelést illetően. Az elképzeléseinket maximálisan szem előtt tartva kaptunk szuper ötleteket és egyedi terveket a maximális térkihasználásra. Számításainkat felülmúló gyors tervezés és kivitelezés. És az eredmény; egyedi, gyönyörű gardrób és cipőtároló rendszer, amelyek az otthonunk ékei lettek. És nem utolsó sorban megfelelő ár-érték arány. A továbbiakban is számítunk a munkájukra.

Gördülékeny folyamat volt a rendeléstől a szerelésig. Nagyon elégedettek vagyunk az eredménnyel.

Precíz és szép munkát végeztek, pontosan tartva a határidőt.

A szakmámból adódóan nagyon sok a ruhám. Szükségem volt egy olyan szekrényre, amelyben kényelmesen elférnek a ruháim, és mivel mindig ugrásra készen állok, ezért el kell, hogy férjen az összepakolt bőröndöm is. Miért pont a Komandor? Első sorban azért, mert a lakásomat modern és innovatív stílusban rendeztem be és amikor megláttam a mintatermet egyből tudtam, hogy erre van szükségem. Ebben megerősitett az, hogy hihetetlenül profi és udvarias kiszolgálásban volt részem. Ritkán látok ilyet itthon, de egy pillanatra úgy éreztem mintha Londonban vagy New Yorkban lennék... fair playt.
Ebergényi Réka

Modell

Családi panziónk építése során véletlenszerűen akadtunk a Komandor Lux Kft-re. A cég igényességéről és profi hozzáállásáról (ahogy ezt sportosan már megszoktuk) már az első személyes találkozásnál megbizonyosodtunk. Ez a véleményünk az építkezés végére sem változott meg. A bútorok a megbeszélt határidőre és az ígért minőségben készültek el. A cég munkatársai bármilyen felmerülő probléma esetén készségesen álltak rendelkezésre. Bátran ajánlom partnerként a Komandor beépített szekrény megoldásait azoknak, akik szeretik a fair playt.   
   

Hajdu Attila

Sportoló

DÍJAK ÉS ELISMERÉSEK

Egyedülálló módon 3x-os garanciát vállalunk a termékeinkre

ÉPÍTŐIPARI NÍVÓ DÍJ 2020

A Nemzeti Táncszínház új játszóhelyének kialakításért 2020 ban középület kategóriában Építő Ipari Nívó Díjat kaptunk.

Már Konkrét Terved és Elképzelésed van?

Kérj ajánlatot villámgyorsan online. 3 munkanapon belül konkrét ajánlatot és látványtervet kapsz a kezedbe.

L alakú gardróbszekrény modern kiegészítőkkel

6 ÉRV A KOMANDOR MELLETT

Lefontosabb értékeink és hitvallásunk 

1. Tapasztalat

Mint a jó bor, az évek múlásával mi is nemesebbek leszünk. Nem lehet véletlen a világszerte beépített, több mint 10.000.000 db szekrény sem.

 

2. Garancia

Azokra a termékekre, amik a Komandor logójával büszkélkednek, 5 éves, teljes körű garanciát vállalunk.

 

3.Design

Moderntől a klasszikusig, világostól a sötétig és gyerekszobától a felnőtt hálóig minden igényt igyekszünk kielégíteni.Termékeink széles skálája szinte minden helyzetben megoldást kínál.

4. Szolgáltatás

A tervezéstől a beépítésig a teljes folyamatot egy kézben tartjuk. Pontosak vagyunk és amit ígérünk, mindig betartjuk.

 

5. Egyediség

Nincsenek fix méretek, nálunk minden egyedi méretezéssel készül. Lehetőség van extra helyszínek beépítésére is.

 

6. Kedvezmények

Havonta más-más akcióval segítjük a Megrendelők kívánságait beteljesülni.