Oldal kiválasztása

A fotófólia kihozza a maximumot a lakásod szekrényéből!

 

Mi is az a fotófólia?

A megszokott anyagoktól és stílusoktól eltérő, egyedi díszítési technika. Általatok hozott ( min.10 Mb -nál nagyobb ) fotókat használjuk, vagy az általunk ajánlott fotók közül tudtok választani.

A kiválasztott képet egy öntapadó vinylre nyomtatjuk fotó minőségben. A kinyomtatott anyag egy átlátszó védő laminálást kap, amely fényes vagy matt lehet. Ezt a kész fóliát kasírozzuk a bútorlapra. A laminálással nem csak a nyomtatott felületet védjük meg, hanem +2 év UV védelmet is ad a nyomatnak. Ha napos helyre teszitek a szekrényt, ügyeljetek, hogy egyformán érje a nap minden részét a szekrénynek, hogy ne fakulhasson máshogy a nyomat egy grafikán belül.

 Fotófólióval elkészített nappali szekrény

Mire figyelj, ha képet választasz?

Álló ajtóbetéteknél álló képet, fekvő ajtóbetéteknél fekvő képet érdemes választani. Egy nyújtott és magas tárgyat ( pl. Eiffel-torony ) például nem szerencsés fekvő mezőbe elhelyezni, mert nem mutat szépen.

Melyik szobákhoz javaslom?

A stílustól függően lényegében bármely szobánál alkalmazható. Az egyértelműen kiderült az utóbbi másfél év megrendeléseiből, hogy túlnyomórészt a gyerekszobáknál alkalmazták a megrendelők. Második helyen holtversenyben a hálószoba és a nappali áll.

 

Tisztítás, karbantartás:

  • Kizárólag oldó-és súrolószer mentes tisztítószerekkel, puha nedves ronggyal vagy szivaccsal.
  • A fólia eső-és vízálló, így a felület tisztítása ugyanúgy történik, mint más bútoroknál.
  • A fóliát ne tegyétek ki nagy ( 60fok feletti ) hőhatásnak, mert a fólia felhólyagosodhat.

A fotófóliát a többi ajtóbetéthez hasonlóan a megrendeléstől számított 4-5 héten belül legyártjuk és be is szereljük az otthonodban!

 

Néhány ízelítő, hogy mit lehet kihozni a fotófóliás megoldásból: