Oldal kiválasztása

A textilbőr falpanelek új lehetőséget nyitnak a lakás design kialakításában!?

 

A Komandor folyamatosan keresi a fejlesztési lehetőségeket, igyekszünk új dolgokat a tolóajtókba beépíteni, vagy a megszokottól eltérő design megoldásokat alkalmazni.

A tolóajtók betétei a hagyományos bútorlap, tükör, üveg anyagokon kívül nagyon változatosak lehetnek. Régóta kerestük a lehetőségét annak, hogy egy jó minőségű terméket előállító, megbízható, szakmailag és emberileg is stabil alapokon nyugvó kárpitos céggel dolgozzunk közösen. Most végre megtaláltuk az ideális partnert a KERMA DESIGN KFT személyében.

Megkértük őket, hogy mondják el a legfontosabb információkat a cégről.

Cégünk kizárólagos importőre a Holland WallArt 3D falpaneleknek, mely közel 60 országban van jelen design falburkolat termékeivel. A nemzetközileg egységes üzleti konstrukció, a naprakész partner kapcsolat, a folyamatosan ellenőrzött termékgyártás tette lehetővé a WallArt 3D falpanelek ilyen mértékű elterjedését, mely csapatnak cégünk is örömmel lett tagja!

Egyedi méretben, több, mint 150 színben elérhetőek a panelek

A falpanel forgalmazás terén szerzett tapasztalatainkat összegezve és a növekvő igényeknek megfelelően kezdtük el kifejleszteni a Kerma Design kft által gyártott Kerma bőr- és műbőr (textilbőr) falburkolatokat is. Ezek a termékek ebben a formában kizárólag cégünknél kaphatóak Magyarországon. A bőr falburkolataink 5 méretben és 3 ár kategóriában kaphatóak.

Kialakítható belőlük:

  • tv fal
  • előszoba fal
  • ágyvég
  • bármilyen faldekoráció

A bőrpanelek kiválóan alkalmasak akár falvédőnek is. Gyerekszobába, hálószobába készíthetünk modern, könnyen tisztítható falvédőt a kívánt méretben. Debreceni műhelyünkben, gondos kézi munkával készülő műbőr falpaneljeink akár egyedi méretben és több mint 150 színben és mintában is rendelhetőek. Illetve a gyári minták mellett egyedi műbőr nyomtatást is vállalunk.

Létrehoztuk a tolóajtókba illeszthető kárpitozott ajtóbetétet!

A Kerma és a Komandor egy közös előkészítő termékfejlesztés során létrehozta a tolóajtókba illeszthető kárpitozott ajtóbetéteket is. A tesztelések sikeressége után több magánfelhasználónál történt beépítést követően az új termék bemutatkozott a Construma Kiállításon is a Komandor standján.