Oldal kiválasztása

2022-es beépített szekrény és gardróbszekrény trendek.

Nézd meg a Komandor Trendkönyvét, amely segít eligazodni a stílusok között.

A 2022-es trendek nem mások, mint válaszok az emberek változó igényeire és a világban uralkodó globális és helyi helyzetre. Mindez a közvetlen környezetünkben, azaz az otthonunkban is tükröződik. A kortárs belső terek jellege éppoly sokszínű, mint amilyenek mi magunk vagyunk. A rengeteg inspiráció között olyan megoldásokat keresünk, amelyek megfelelnek esztétikai és funkcionális preferenciáinknak, valamint a különösen az utóbbi időben megváltozott életmódunknak. A trendek, amelyeket szeretnénk nektek ajánlani, a mi javaslatunk 2022-re. 30 éve a jövő inspirál bennünket, ezért néha a klasszikusokhoz is eljutva, előremutatóak vagyunk, hogy az általunk javasolt bútorok és megoldások hidat képezzenek az itt és most, valamint az eljövendő között.

Ismerd meg a Komandor Trendkönyvet, a mi kalauzunkat a legújabb lakberendezési trendek és a 2022-es év divat világát. Nézd meg, hogyan illeszkednek az egyedi készítésű bútorok tökéletesen az időtlen stílusokhoz. Nézd meg, hogyan hoznak létre velük olyan belső tereket, amelyek elragadóan elegánsak, eredetiek, kényelmesek és kifinomult dizájnnal rendelkeznek.

2022-es trendek a belsőépítészetben és az egyedi bútorgyártásban. Mi a közös nevezőjük?

A prioritások, az életmód, a tudatosság és az érzékenység változása miatt mindezt átültettük a belső térbe. Már nem keressük az érzéseket és a meglepő elemeket, hanem használjuk a természet adta ajándékokat. Évekkel ezelőtti mintákra hivatkozunk, és második életet adunk olyan bútoroknak és tárgyaknak, amelyek szentimentális vagy történelmi értékkel bírnak számunkra. Ezek egyben a 2022-es trendek is, mert ezekben funkcionális, praktikus és jó minőségű tárgyakat választunk, hogy hosszabb ideig velünk maradjanak.

A bútorok, szekrények és gardróbszekrények méretre gyártása tökéletesen megfelel ennek a filozófiának. Jól megtervezettek, illeszkednek a belső térhez, funkcionálisak és jó minőségű anyagokból készülnek, így biztosan évekig velünk maradnak, és nemcsak a 2022-es, hanem a 2023-as, 2024-es és még több trendeket is megteremtik. Ezért , amikor a hálószobaszekrény, gardróbszekrény vagy más hely elrendezéséről van szó, gondold át, hogy mire van szükséged, milyen színekben érzed magad a legjobban és milyen tereknek kell lenniük otthonodban, hogy tökéletes hely legyen az élethez és a pihenéshez. Ismerd meg, majd válaszd ki magadnak a legjobb 2022-es lakberendezési trendet.

2022-es egyedi bútor és gardóbszekrény trendek2022-es trendek – ötletek a Komandortól

2022-es trendek – Természetes semlegesség

A skandináv dizájn folyamatosan inspirál minket. A formák egyszerűsége, az anyagok természetes jellege élénk színekkel kombinálva olyan belső tereket hoz létre, amelyek békét sugároznak. A fehérre meszelt és természetes faanyagokat a bézs és a szürke semleges árnyalataival kombinálják. Ezeket gyapjúszövetek, nemez és vászon egészítik ki. Megtanultuk, hogy gyakran „a kevesebb több”, ezért értékeljük az olyan megoldásokat, amelyek lehetővé teszik a tér minimalista jellegének fenntartását, miközben nem áldozzák fel a kényelmet.

A fa és a fehér kombinációja rendkívül univerzális. Alkalmazásukkal minden bútorelemnél rendet és nyugalmat viszünk a térbe. Ez a harmonikus kombináció tökéletes hátteret biztosít a természetes anyagokból készült kiegészítőknek, például a fűkosaraknak vagy a kézzel készített szőnyegeknek.

2022-es trendek - gardróbszekrény, beépített szekrény - Természetes semlegesség2022-es trendek – Természetes semlegesség

2022-es trendek – Modern klasszikus

Időtlen elegancia – ez a legtömörebben jellemzi azokat a belső tereket, amelyek a klasszikus stílusból merítenek ihletet. Tele vannak fehér és kifinomult fa- és kőszerkezetekkel, amelyeket stukkó formájában díszítőelemekkel gazdagítanak. A részletek gazdagságának és a bútorok minimalista formáinak rendkívül elegáns és fenséges kombinációja, amely univerzális jellegű belső tereket hoz létre. Egy olyan enteriőr, amely tökéletesen illeszkedik mind a bérházakba, mind a modern építkezésekbe.

Az ebben a stílusban kialakított belső tereket arany és csiszolt sárgaréz kiegészítők hangsúlyozzák, egyedi bájt kölcsönözve nekik.

2022-es trendek - gardróbszekrény, beépített szekrény - Modern klasszikus2022-es trendek – Modern klasszikus

2022-es trendek – Puha loft

Az ipari stílus hitelességével gyönyörködtet bennünket. Örömmel használjuk otthonunkban az erre a stílusra jellemző anyagokat, például betont, téglát vagy fémet, miközben hangulatos belső terek megalkotásáról álmodozunk. A Puha Loft – a nyers, poszt-indusztriális enteriőrök által inspirált elemek kombinációja olyan elemekkel, amelyek lágyságukkal vagy dekoratív formájukkal a kényelmet hangsúlyozzák. Egy ilyen stílusban berendezett belső térben grafit, fekete árnyalatú bútorokat találunk, eredeti fém- vagy rusztikus fa szerkezetekkel. Egyszerű és modern formájuk tökéletesen illeszkedik a rendkívül puha, zömök kárpitozott bútorokhoz. Ha kiegészítőket adunk a belső térhez, például dekoratívabb formájú világítás formájában, akkor létrehozhatjuk ennek a térnek az egyéni karakterét.

2022-es trendek - gardróbszekrény, beépített szekrény -Puha loft2022-es trendek – Puha loft

2022-es trendek – Sötét elegancia

Sok éven át a belsőépítészetben az élénk színek és a fehér árnyalatai domináltak. Idővel egyre több fekete, tengerészkék vagy palackzöld színű elem kezdett megjelenni otthonainkban, amelyek kifinomultságot kölcsönöznek a térnek. A Dark Elegance stílusban a sötét színek dominálnak a belső térben. A bútorok a legmodernebb befejező anyagokból készülnek, amelyek izgalmas szerkezeti kombinációkat hoznak létre. Az arany, sárgaréz vagy réz árnyalatú kiegészítőkkel együtt egyedi, exkluzív jelleget teremtenek.

Ahhoz, hogy a tér elegáns, időtálló jellege ne nyomjon el bennünket, fontos, hogy kiegyensúlyozottan adagoljuk a felhasznált kiegészítők, színek és szerkezetek számát. A Sötét elegancia mindezt tökéletesen ötvözi.

2022-es trendek -gardróbszekrény, beépített szekrény - Sötét elegancia2022-es trendek – Sötét elegancia

2022-es trendek – Modern króm

A kortárs belső terekben egyre gyakrabban találunk a múlt századi design-ra utaló inspirációkat. Beleszerettünk az 50-es és 60-as évek stílusába, ami az ebből az időszakból származó bútorok iránti nagy érdeklődésben is megmutatkozik. Jelenleg az építészek a két világháború közötti időszakra jellemző elemeket is felhasználják, a modernizmus inspirálja őket. A tervezők célja nem a múltbéli enteriőrök másolása, hanem a retro inspirációkkal való játék egy modern enteriőrben. Ezért jellegzetes motívumokat, színeket és anyagokat használnak, gyakran meglepő módon.

A retró stílust értelmező enteriőrökben sok olyan színt is látunk, amelyek felélénkítik és feldobják a teret. Egyre gyakrabban jelenik meg több szín a falfelületen, izgalmas kompozíciókat létrehozva. Ezek alkotják a meleg, vöröses árnyalatú fa részleteinek hátterét.

2022-es trendek - gardróbszekrény, beépített szekrény - Modern króm2022-es trendek – Modern króm

Reméljük, hogy az általunk bemutatott stílusok és megoldások nem csak 2022-ben inspirálnak majd az álmaidra és igényeidre szabott belső terek kialakításához. Toló- és nyíló szekrények, könyvespolcok, ágyak vagy egyedi gardróbok – ez mind tökéletesen illeszkedik az általad választott stílushoz. Neked már megvan a kedvenced, kiválasztottad a 2022-es trendet?

 

 

 

Fehér gardróbszekrény

Fehér gardróbszekrény

Fehér gardóbszekrény Rendkívül stílusos, esztétikus és funkcionális – ezek kétségtelenül fehér szekrények . A fehér szekrények időtlen bútorok, amelyek a változó trendek és divat ellenére továbbra is töretlen népszerűségnek örvendenek. Mi az oka a fehér szekrények...

Fekete gardróbszekrény

Fekete gardróbszekrény

Fekete gardóbszekrény Sok ember számára a fekete szekrény az exkluzivitás és az elegancia szinonimája. A modernista és loft belsőépítészeti megoldások szerelmesei szívesen választják. Néha azonban lehet egy olyan bútor, amely félelmeket és kétségeket ébreszt. És...

Válaszd a Prémium Kényelmi Csomagunkat!

A megrendeléstől számítva várhatóan 4 hét múlva otthonodban lesz a kész bútor. Minden termékünkre idő és termékgaranciát vállalunk.

A Tervezéstől a Beépítésig a Teljes Folyamatot Végigvisszük!

Pontos érkezés, tökéletes beépítés, rendrakás. Nincs mellébeszélés, pontosan úgy lesz minden ahogy megbeszéltük.