Oldal kiválasztása

Gondolkozol, hogy neked is kell egy gardróbszoba? 13 olyan előny, ami meg fog győzni.

A gardróbszoba egy olyan csodálatos hely, ahol nem csak felöltözhetsz hanem közben gyönyörködhetsz is. Igen, egy tágas , faltól-falig, padlótól-mennyezetig érő gardróbszoba, tele válogatott ruhákkal, egy falnyi cipővel és kézitáskával minden alkalomra, ez bizony sok nő álma. Az urak is szeretnének saját gardróbszobát, de az ő elképzelésük valószínűleg kicsit más. Ez tökéletesen megmutatja, hogy mit jelent a ” személyre szabott gardrób ” kifejezés, és hogy mennyire eltérő a felfogásunk erről a helyről.

Gardróbszoba üvegajtós beépített szekrénnyelMinden tökéletesen jól látható, minden a megfelelő helyen – ilyen egy tökéletes szekrény

Méretre készült öltöző – előnyök, amelyeket érdemes megjegyezni

Ha azonban valaki nincs meggyőződve arról, hogy érdemes-e gardróbszobát tartani otthonában, annak most bemutatjuk annak 13 legfontosabb előnyét. Ezek tagadhatatlanul megerősítik, hogy egy méretre szabott gardróbszoba valóban csodálatos és nagyon hasznos hely.

1. A tér elrendezése. Egy ügyesen elrendezett gardróbszobának köszönhetően, az egész teret tökéletesen kitöltő, egyedi készítésű bútorok segítségével a lakás többi helyiségét tehermentesíthetjük a bútoroktól. Elrejtjük benne mindazt, amit el akarunk rejteni. Ezen kívül létrehozunk egy külön, jellemzően tárolásra szánt, dedikált zónát, amelynek saját hangulata, stílusa és karaktere van.

2. A dolgok gyors szortírozása. Az egyedi megoldások és funkcionális kiegészítők, például rudak, különböző fiókok, kosarak vagy akasztók használata a kiegészítők számára lehetővé teszi a szekrényben lévő tárgyak könnyű elkülönítését. A kiegészítőknek köszönhetően a dolgokat a polcokon lógó és a polcokon fekvő dolgokra osztjuk, és így tökéletes rendet tartunk benne.

3. Törvény és rend. Ha minden a megfelelő helyen van a szekrényünkben, elégedettek vagyunk. A számunkra fontos szempontok szerint oszthatjuk fel a dolgokat szezonális és hétköznapi, esti kirándulásra és munkába szánt dolgokra. Ez nagyon gyakran pozitív hatással van az esztétikai és komfortérzetünkre. Az a benyomásunk, hogy mindent kézben tartunk és általános rendet tartunk.

4. Funkcionalitás. Minden dolognak megvan a maga helye, és csakis a maga helye. Nincs szabad, kihasználatlan hely, minden egyedi bútorokkal berendezett sarok pontosan illeszkedik ahhoz, amit elterveztünk. Egyetlen helyiségben gyűjtjük össze szinte minden holminkat, nem összedobálva, hanem megtervezve, igényeink és módszereink szerint elrendezve.

5. Gondoskodjunk a ruhákról. Az egyedi készítésű gardróbszekrény azoknak is tökéletes ötlet, akiknek fontos a rend és a rendezett megjelenés. Azzal, hogy a ruhákat egy erre a célra kijelölt helyen tároljuk, kiküszöböljük a gyűrődés, deformálódás vagy a frissesség elvesztésének kockázatát, ami a ruhákkal túlterhelt gardróbszekrények gyakori problémája. A megfelelően tárolt ruhák sokkal tovább szolgálnak minket, és gyakorlatilag azonnal rendelkezésre állnak.

6. Időt takarítunk meg. Ajánlott és többször alkalmazott megoldás a ruhanemű két zónára osztása: férfi és női zónára, amelyek azonos elemekkel vannak felszerelve, vagy a felhasználóknak megfelelően vannak kiválasztva. A belső tér ilyen felosztása megkönnyíti a szekrény rendben tartását, és egyszerre két ember számára is könnyebben használhatóvá teszi. A fogasokon lógó friss ingek vagy blúzok szintén tökéletes megoldást jelentenek, ha sietünk a munkába, vagy mindig szükségünk van arra, hogy az ingek, ruhák vagy vasalt nadrágok készen álljanak.

Gardróbszoba L alakú beépített szekrénnyel, világítással, cipőtárolóval, fiókokkal és polcokkalA hálószoba melletti öltöző időt takarít meg és nagy kényelmet biztosít.

7. Az elrejteni kívánt dolgok elkülönítése. Életünk során felhalmozunk dolgokat, és általában sok van belőlük. Egy funkcionális gardróbszobában minden elfér. Nemcsak szezonális dolgokat rejt az ajtók mögé, hanem szőnyegeket, takarókat, bőröndöket, síléceket és egyéb sportkellékeket is, amelyeket nehéz megtalálni a lakásban. Gyakran ezek olyan dolgok, amelyek mérete miatt egyszerűen túl terjedelmesek ahhoz, hogy elrejtsék őket.

8. Tökéletes háztartási helyiség. Különösen a nagy méretű gardróbokban, elkülöníthet egy „gazdasági zónát”. Ez egy ilyen dedikált hely a vasalódeszkák, vasalók, szárítók, porszívók és sok más háztartási cikk számára. Ennek köszönhetően minden egy helyen van, gyakorlatilag kéznél, de a vendégek számára láthatatlanul. Az is gyakran előfordul, hogy a gardróbban egyszerűen felállítunk egy vasalódeszkát, hogy a frissen mosott ruhákat kivasaljuk. Nagyon kényelmes, ha az öltözőben egy sarkot alakítunk ki az ilyen otthoni tevékenységeknek.

9. Olyan hely, amely otthoni próbafülkeként működik. A nagy tükrökkel felszerelt gardróbszoba nemcsak azt teszi lehetővé, hogy alaposan megnézze mi van éppen magán amikor kimegy az utcára. Lehetőséget ad arra is, hogy nyugodtan tesztelje a különböző ruhakészleteket, vagy éppen ellenkezőleg, szükség esetén gyorsan átöltözzön. A gardróbban sokkal könnyebb a dolgunk, hiszen minden kéznél van.

10. A kedvenc dolgaid megjelenítése. Ez az érv is rendkívül fontos lehet. Ez azokra vonatkozik, akik egyszerűen csak szeretik gyűjteni a dolgokat, és szépen kiállítani őket. Élvezettel nézegetik a sok pár cipőből vagy táskából álló gyűjteményt.

11. Presztízs. Miért ne válhatna tehát valóra az álmod? Legyen például csak egy mini változat, de az mégis a saját gardróbod.

12. Egy mód a rend fenntartására. Mindenkinek megvan a saját definíciója a rendről és a saját módja a rend fenntartására. Tehát amikor hirtelen vendégek jönnek hozzánk, elég, ha a ruhákat és a dolgokat a szekrény ajtaja mögé visszük. Ez a legjobb és leggyorsabb módja a szoba rendben tartásának.

13. Egy találkozóhely. Talán nem túl nyilvánvaló és kissé alábecsült előny. Néha mégis így van, főleg házibulik alkalmával, hogy a buli és a lányos beszélgetések átkerülnek a gardróbszobába, a ház asszonyának birodalmába.

U alakú gardróbszoba mokka belső kiegészítőkkel Modern és stílusos – minden gardrób aranyat ér

Minden bizonnyal még sok olyan „pro” érv van, amelyet hozzá lehetne adni ehhez a listához, amelyek a gardrób mellett szólnak. A saját, jól berendezett gardróbszoba receptje lehet sok otthoni problémának. Így könnyebb kezelni a „túlvásárlásokat”, a gyűrött ruhákat, a szezonális ruhákat, valamint azokat a ruhákat amelyekre azt mondjuk hogy ” majd akkor veszem fel ha lefogyok”. Ez egyben a krónikus helyhiány egyik gyógymódja is. Ha érdekel, hogyan rendezhetnéd be legjobban a saját gardróbodat, használd inspirációnkat és útmutatónkat. Vedd fel a kapcsolatot az egyik mintatermünkkel, hogy élőben is megtapasztald a jó tervezés előnyeit.

Fehér gardróbszekrény

Fehér gardróbszekrény

Fehér gardóbszekrény Rendkívül stílusos, esztétikus és funkcionális – ezek kétségtelenül fehér szekrények . A fehér szekrények időtlen bútorok, amelyek a változó trendek és divat ellenére továbbra is töretlen népszerűségnek örvendenek. Mi az oka a fehér szekrények...

Fekete gardróbszekrény

Fekete gardróbszekrény

Fekete gardóbszekrény Sok ember számára a fekete szekrény az exkluzivitás és az elegancia szinonimája. A modernista és loft belsőépítészeti megoldások szerelmesei szívesen választják. Néha azonban lehet egy olyan bútor, amely félelmeket és kétségeket ébreszt. És...

Válaszd a Prémium Kényelmi Csomagunkat!

A megrendeléstől számítva várhatóan 4 hét múlva otthonodban lesz a kész bútor. Minden termékünkre idő és termékgaranciát vállalunk.

A Tervezéstől a Beépítésig a Teljes Folyamatot Végigvisszük!

Pontos érkezés, tökéletes beépítés, rendrakás. Nincs mellébeszélés, pontosan úgy lesz minden ahogy megbeszéltük.