Oldal kiválasztása

Hogyan rendezzünk be egy modern előszobát egy panelházba?

Otthoni névjegykártya. Ugyanez elmondható az előszobáról is. Ez az első helyiség, amely rögtön a ház küszöbének átlépése után fogad minket és vendégeinket. Legyen ez egy hangulatos folyosó egy régi bérházban, egy modern előszoba egy tömbházban, vagy egy tágas előszoba egy családi házban? Nem számít. Fontos, hogy ne csak a ház hangulatát és lakóinak stílusát tükrözze, hanem mindenekelőtt tiszta és barátságos legyen.

Egy modern előszoba egy panelházban – mi alapján válasszunk?

Ne próbálja meg a tömbházban lévő előszobát külön helyiségként rendezni, amely stilisztikailag semmilyen módon nem kapcsolódik a lakás többi részéhez. Az ilyen különbség a dekorációban azt fogja okozni, hogy a többi helyiségtől leválasztott előszoba zavarja az egész belső teret. Nos, hogyan fogjuk magunkat érezni egy modern előszobában egy lakótömbben, ahol stílusos komódok, karosszékek vagy könyvespolcok vannak a többi helyiségben, stilisztikailag illeszkedve a barokk vagy a gyarmati stílushoz?

Nem kell úgy tenni, mintha a lakótömbök nagy, tágas és jól megvilágított termekkel fogadnának minket. Sajnos a valóság egészen más. Ezek gyakran szűkek, kicsik és következetlenek, ráadásul szinte minden falon külön bejáratokkal a lakás más helyiségeihez, például szobákhoz, konyhához vagy fürdőszobához. A belső tér ilyen távolsága megnehezíti a rendezést, de nem lehetetlen.

Először is, egy modern előszobának egy lakótömbben világosnak és tágasnak kell lennie. És ez nem csak az ablakról szól, ez a megfelelő elrendezés kérdése.

IDŐPONT KÉRÉS

Kérj időpontot mintatermeink valamelyikébe, ahol szakértő kollégáink ingyenesen megtervezik neked a stílusodhoz legjobban illő legjobb egyedi bútort otthonodba!

Egyedi kialakítású tolóajtó betétekkel készült előszobai beépített szekrényEgy modern társasházi előszobának nem kell szürke-sötétnek lennie.

Modern előszoba egy panelházban – mit jelent ez?

Az átláthatóság és a nyitott tér hatása a megfelelő bútorok és színek kiválasztásával érhető el. Mit jelent tehát a „modern egy előszobában” kifejezés? Nyersnek, ipari jellegűnek kell lennie? A „modern” azt is jelenti, hogy hangulatos? És vajon a tárolóállványok egy társasházi előszobában még mindig modernek? Természetesen minden stílusnak megvan a maga hangulata, és a modernség mindannyiunk számára teljesen mást jelent.

A klimatikus enteriőr olyan, amely megjelenésével és aurájával arra ösztönöz, hogy belépjünk, maradjunk, és érezzük az egész házban uralkodó hangulatot. A modernitásnak nem kell hidegnek és megközelíthetetlennek lennie. A belső tér modernsége a bútorokban, színekben, formákban és kiegészítőkben nyilvánul meg, de tökéletesen ötvöződik a múlttal is, olyan belső tereket formálva és létrehozva, amelyek a belsőépítészet szempontjából nagyon érdekesek. A részletek azok, amelyek megteremtik a hangulatot és ezek jelentik a habot a tortán. Megfelelő kiválasztása azonban nagyon fontos, és ízlést és mértékletességet igényel.

Keresse meg az arany középutat, ha modern előszobát szeretne berendezni

Egyetlen előszoba sem lesz az, még a számunkra modernnek tűnő sem, ha nem találjuk meg az arany középút szabályát, és mindenáron több dolgot és bútort akarunk beletenni, mint amennyi elfér benne. Egy szekrény mellett egy szekrény, még a legszebb is, egy komód , egy tárolóhely és egy gardróbszekrény, és egy hatalmas tükör néha már túl sok lehet. Az így kialakuló káosz fokozza a rendetlenség és a nehézkesség érzését, és ez nem lesz kellemes sem nekünk, sem a vendégeinknek.

A falak élénk színei tökéletes hátteret biztosítanak az előszobában lévő dolgoknak, megnyitják a belső teret, és néha, ha szükséges, semlegesítik azt. Keskeny belső terek esetén arra is csábíthat bennünket, hogy a falakkal azonos tónusú világos  előszoba szekrényeket használjunk, amelyek illeszkednek és beleolvadnak a helyiségbe. Az egyszerű és sima terek, síkok is olyan belső teret hoznak létre, amely megnyugtat. Néha elég néhány akcentust hozzáadni meleg fa vagy eredeti kiegészítők formájában, hogy a belső tér barátságosabbá és hívogatóbbá váljon.

Az előszobának nem szabad elnyomnia, az a feladata, hogy mosolyra késztessen minket és vendégeinket, amikor átlépjük a lakás küszöbét, és a pihenés és biztonság érzését adja. A társasházi lakásokban a modern vagy klasszikus előszoba a ház többi részének előszobája, kirakata, így a berendezése sem lehet közömbös számunkra.

funcinális előszoba gardróbszekrény egy panelházbaNéha a kevesebb több – egy funkcionális szekrény tökéletesen illeszkedik egy modern előszobába.

Milyen bútorok fognak működni, ha egy modern előszobát rendezünk be egy lakótömbben?

Amikor egy modern előszobát rendezünk be egy lakótömbben, használjuk ki a benne lévő fülkéket és szekrényeket vagy polcokat rendezzünk be bennük. Próbáljuk meg nem zsúfolni a termet felesleges bútorokkal, mert a több nem jelent jobbat és szebbet. Elég egy szekrény, egy komód, egy érdekes fogas vagy egy funkcionális tároló, ha a helyiség engedi, hogy előszobánkban minden szükséges dolog elférjen.

A gardróbszekrényben rejtsük el a felsőruháinkat és a vendégeink ruháit. A belsejét úgy oszthatjuk fel, hogy a hosszú kabátok és a rövidebb kabátok vagy öltönyök tárolására is lehetőségünk legyen. Az egyik részbe tervezzünk fiókokat, amelyekbe sapkákat, sálakat, kesztyűket és egyéb szezonális cikkeket rejtünk majd. A szekrény felső részében tarthatjuk a kézitáskákat, táskákat, utazótáskákat, vastagabb pulóvereket vagy sapkákat.

Egy ilyen gardróbszekrény kényelmet jelent, különösen szűk termekben, ahol nincs hely egy hagyományosan kinyitható bútordarabnak. A méretre való készítésnek köszönhetően tökéletesen illeszkedik az előszobai térbe, anélkül, hogy szabad helyet pazarolnánk. Egy másik előnye a tükör elülső részének elkészítési lehetősége. Nemcsak optikailag fogjuk megnövelni a helyiséget és feldobni a belső teret, hanem egy nagy tükröt is nyerünk, amelyben mindig megnézhetjük magunkat, mielőtt távoznánk. Hát nem kényelmes?

egyedi tükrö szekrény panelházba nagyon praktikusA szekrényben lévő tükör optikailag megnöveli az előszobát, és nagyon praktikus, nem csak a ház elhagyása előtt.

A méretre gyártott bútornak van még egy előnye, mi választjuk ki a színét és az anyagot, amelyből készül. A deszkák, üvegek és panelek széles színválasztéka, a minták és grafikák palettája megkönnyíti, hogy a bútorokat ne csak a belső térhez és más bútorokhoz, hanem az ízlésünkhöz és a nekünk tetsző stílushoz is illesszük.

Illik-e a komód az előszoba modern berendezésébe?

Természetesen. A modern előszobában a gardróbszekrény társa lehet egy komód. Ez a kecses bútordarab, bármilyen méretben és formában, szinte bárhol megtalálható. A fiókokban elrejthetjük az apróságokat, amelyeknek soha nincs elég hely. Ide fogjuk elrejteni a kalapokat és sálakat, amelyeknek nem biztosítottunk helyet a szekrényben, és néha csak sálakat és öveket, ruhatisztító eszközöket vagy más háztartási eszközöket. Egy egyedi készítésű komódnak lehetnek keskeny és sekély fiókjai, vagy éppen ellenkezőleg, nagy és mély fiókjai. Az előszobába helyezve nem csak egy újabb bútordarabot nyerünk, hanem egy további helyet is, ahol asztallap formájában megjeleníthetjük. Tegyünk rá érdekes tárgyakat, amelyek bevezetik vendégeinket a lakás hangulatába, fényképeket, gyertyákat vagy utazási ajándéktárgyakat.

Polcok, ülések… egy modern előszobában is van helyük.

Néha egy modern társasházi előszobában is találhatunk eredetileg beépített vagy elhelyezett könyvespolcokat. Ez egy kicsit más megközelítése az előszobának, de nagyon érdekes és eredeti. Különösen akkor működik, ha az előszoba a következő szoba bevezetője, és a lakók kirakatává válik.

Osztott tolóajtós beépített szekrény előszobába cipőtárolóvalA komód minden előszobában a szekrény jó barátja.

Mi van még a komód és a szekrény mellett? Ülőhely. Igen, ez egy nagyon népszerű elem a modern előszobák kialakításában a lakótömbökben. Egy ilyen bútordarab a ruhák felakasztására szánt résszel kombinálva nemcsak praktikus, hanem nagyon funkcionális is. Az ülés előnye az is, hogy nem foglal sok helyet, és valóban felmelegíti a belső teret.

Modern előszoba egy panelházban, szemben van egy tükör

És ha nem terveztünk tükröt a szekrényajtóba, akkor is bevezethetjük a belső térbe, mint egy szép akcentust. Egy nagy tükör eredeti keretben gyakran nagyon exkluzív kiegészítő a nappaliban, amely egyben annak dísze is. Azzal, hogy mindezeket a bútorokat méretre készítjük, könnyen gondoskodhatunk egységes stílusukról és színükről.

Nem kell félnünk és összekuszálnunk a színek és a dekorok kiválasztásával. Ennek köszönhetően egy stilárisan egységes, általunk meghatározott megjelenésű teret nyerünk, amelynek családias, otthonos hangulata a legközelebb áll hozzánk és szeretteinkhez. Még a társasházi előszobában lévő, érdekesen elrendezett és beépített tárolószekrények is megváltoztathatják annak jellegét, és egy kis nosztalgiát adhatnak hozzá, de modern változatban.

A modern előszoba egy társasházban mindenkinek mást jelent, mert mindenki másképp határozza meg a modernitást. Egy kis kreativitás, találékonyság és jó szándék azonban elég ahhoz, hogy igazán kellemes előszobát hozzon létre saját otthonában. Egy olyan enteriőrt, amely elkápráztatja vendégeinket, és mosolyt csal az arcunkra, miután átlépjük a küszöböt, amikor hazatérünk egy utazás vagy egy nehéz és megerőltető nap után.

Ötletet keres a belsőépítészetéhez? Megvan a kedvenc stílusa, de nem tudja, milyen bútorokat válasszon? Keressen egy Komandor bemutatótermet, vegye fel a kapcsolatot tanácsadóinkkal és használja ki tapasztalatainkat. Biztos, hogy együtt megteremtjük az Ön számára tökéletes teret és bútorokat. Vannak már ötletei? Küldje el nekünk árajánlatkérését online itt!

 

Fehér gardróbszekrény

Fehér gardróbszekrény

Fehér gardóbszekrény Rendkívül stílusos, esztétikus és funkcionális – ezek kétségtelenül fehér szekrények . A fehér szekrények időtlen bútorok, amelyek a változó trendek és divat ellenére továbbra is töretlen népszerűségnek örvendenek. Mi az oka a fehér szekrények...

Fekete gardróbszekrény

Fekete gardróbszekrény

Fekete gardóbszekrény Sok ember számára a fekete szekrény az exkluzivitás és az elegancia szinonimája. A modernista és loft belsőépítészeti megoldások szerelmesei szívesen választják. Néha azonban lehet egy olyan bútor, amely félelmeket és kétségeket ébreszt. És...

Válaszd a Prémium Kényelmi Csomagunkat!

A megrendeléstől számítva várhatóan 4 hét múlva otthonodban lesz a kész bútor. Minden termékünkre idő és termékgaranciát vállalunk.

A Tervezéstől a Beépítésig a Teljes Folyamatot Végigvisszük!

Pontos érkezés, tökéletes beépítés, rendrakás. Nincs mellébeszélés, pontosan úgy lesz minden ahogy megbeszéltük.