Oldal kiválasztása

Orto divatos polcok a nappali, a hálószoba és a gardrób elrendezésében.

A könyvespolcok reneszánszukat élik. Nehéz elképzelni olyan enteriőrt, amelyben ne jelenne meg. A szalonokban fenséges, nagy méretű, díszüveggel vagy könyvekkel teli polcok kerülnek előtérbe. A kis, keskeny könyvespolc a gyerekszobák gyakori látogatója is. Áttört polcok uralják még a gardróbzónát is, nem is beszélve a hangulatos hálószobáról. Mindenhol jól mutatnak és funkcionalitásukkal nyűgöznek le.

De vajon mindig klasszikusan zárt, bútorlapból álló oldalfalaknak kell lenniük? Nem. Van számukra kiváló alternatíva. Az ilyen belső terekben az Orto rendszer polcai hatalmas lehetőségeket kínálnak. Illeszkednek a modern trendekhez, bármilyen méretűek és érdekes színváltozatokban lehetnek. Íme néhány inspiráció, hogyan lehet az Orto könyvespolcot érdekesen integrálni otthona vagy lakása belső terébe.

A magas, szellős Orto polcok illeszkednek bármilyen stílusú nappaliban
A magas, szellős Orto polcok illeszkednek bármilyen stílusú nappaliba

Orto rendszer – méretre gyártva a tipikus belső terekhez

Az Orto rendszer alumínium tartóprofilok kombinációja, amelynek köszönhetően bármilyen elrendezésben eredeti, méretre szabott állványt hozhat létre.

A rendszer univerzális jellegét nem csak az időtálló grafit szín adja. Lehetőség van arra is, hogy az állvány keretét egyetlen oszlopra vagy dupla oszlopokra állítsák, és szabadságot biztosítanak az elemek elrendezésében. Az ilyen kombinációk megkönnyítik az állvány beállítását mind a kis helyiségekhez, mind a magas kőbelsőkhöz vagy a tetőtér alatti terekhez. Nagy szabadságot jelent továbbá a könyvespolc modern vagy stílusos belső terekhez való igazítása, mind a párizsi álmodozással, mind a természetes skandináv, mind a loft jegyekkel rendelkező belső terekhez.

Egy kicsi, nagy, alacsony, magas, fehér vagy fekete könyvespolc valóban nem jelent kihívást, ha az Orto beépített rendszerhez nyúl. Az állvány maximális magassága 2775 mm, ami tömbházakban és hagyományos lakásokban lehetővé teszi, hogy a mennyezetig építsen. A bérházak és más, magasabb helyiségek esetében egy ilyen magasság megkönnyíti egy látványos könyvespolc kialakítását, amely ráadásul más bútorokkal is kombinálható. Ha ehhez hozzáadja a kiegészítő elemek, például polcok, rudak, tárolók és azok széles színválasztékának különféle kombinációit, a csodák és a plasztikus lehetőségek birodalma nyílik meg Ön előtt.

Orto beépített rendszer -eredeti és érdekes polcokOrto beépített rendszer – eredeti és érdekes polcok

Egy modern könyvespolc a nappaliba, vagy esetleg egy vintage könyvespolc az 50-es és 60-as évekbeli összeállításokhoz? Választhat.

Éppen az a tény, hogy az Orto rendszer alumíniumprofilokból áll, teszi az állványszerkezetet könnyűvé, ugyanakkor nagyon tartóssá. A polcokhoz való speciális konzolok és az állítható lábak megkönnyítik az állvány megfelelő elhelyezését és a belső térhez való igazítását. Ennek köszönhető, hogy az oszlopokra támasztott polcok, kockák és tárolók érdekesen illeszkednek a függőleges teherhordó profilokhoz, és egyedi kompozíciókat hoznak létre közöttük.

A nappali térben létrehozhat egy modern, nagy méretű könyvespolcot az egész falra, két oszlopra alapozva, vagy egy könnyű kompozíciót, amely a retro vagy vintage stílusba illeszkedik. A profilok színe mellett itt fontosak a kiegészítő modulok, például polcok, tárolók vagy kockák, amelyek bármilyen méretben elkészíthetők. Így kombinálhatja a nyitott polcokat és a zárt polcokat például beépített helyekkel. A felhasznált anyagok kifinomult színei, textúrája és állaga szintén fontos szerepet játszanak. És mivel a polcok nemcsak laminált lapból, hanem akrilból, fából vagy üvegből is készülhetnek, valóban bármilyen funkcióval és kifinomult megjelenéssel tökéletes polcot hozhat létre a nappaliba.

Egy 1950-es évekbeli nappali és egy eredeti Orto könyvespolcEgy 1950-es évekbeli nappali és egy eredeti Orto könyvespolc

Hangulatos hálószoba egy nagy Orto könyvespolccal, mint nyitott gardróbszekrénnyel

A hálószobában lévő könyvespolc általában a könyvek vagy a nyaralásokról készült szuvenírfotók elhelyezésére szolgál. Pedig lehet másképp is. A hálószobai könyvespolc gardróbszekrényként is használható.

A nyitott polcok és a fiókokkal ellátott tárolók Orto teherhordó oszlopokkal kombinálva egy rendkívüli bútordarabot hoznak létre a hálószobában, amely mind a lógó, mind a polcokon tárolt tárgyaknak megfelel. Finom megjelenésű, egyszerű szerkezetű és tágas könyvespolc a hálószobában, ez minden bizonnyal egy olyan javaslat, amely nem mindenkinek szól. Bár fogadni mernénk, hogy sokak álma…

Szekrény helyett Orto polcok a hálószobábanSzekrény helyett polcok a hálószobában? Természetesen. Az Orto itt is tökéletes megoldás lesz

Tágas és szokatlan gardróbszekrény tágas és magas polcokkal

Zárt szekrények, benne polcok és középen egy sziget – így néznek ki leggyakrabban a gardróbszekrények. Néha azonban érdemes túllépni az átlagos kialakításon.

Egy Orto könyvespolccal ellátott öltözőszekrény, a profilok elegáns grafit változatában, igazán egyedi belső tér. Nemcsak a megoldások, a kapacitás és a zóna elrendezés funkcionalitásával, hanem a minimalista, geometrikusan tiszta megjelenéssel is lenyűgöz, amely megszervezi a belső teret. A szekrény polcainak egyetlen oszlopa vizuálisan enyhíti az egész szerkezetet. Ezenkívül a felfüggesztett fiókok és tárolók lineáris elrendezése a blokkok súlyát az alsó részen tartja.

Az áttört, magas Orto könyvespolcok polcokkal és rudakkal sok tárolóhelyet és az otthoni szekrény érdekes változatát biztosítják.

U alakú gardróbszoba elegáns orto főprofillal nyitott és zárt kiegészítő elemekkelA nyitott Orto polcok az öltözőben összehajtogatott és felakasztott tárgyaknak adnak helyet.

Bejárati zóna egy kis Orto állvánnyal a speciális feladatokhoz

A szűk és kis előszobákban többnyire nincs hely a vizuálisan nehéz szekrényeknek. Az ideális megoldás egy könnyű, süllyesztett könyvespolc lesz rudakkal és fiókokkal. Az Orto rendszer karcsú oszlopai, amelyek a polcok és a fogasok számára kialakított rudak sorait hordozzák, könnyű szerkezetet hoznak létre a modern és minimalista belső terek számára, ahol fontos a funkcionalitás és az igényes design.

A tükör társasága a nemes alumíniummal már egy régóta bevált megoldás. Egy ilyen könyvespolc a csarnokban megkönnyíti az életet, megszervezi a teret és megszépíti a belső teret.

Orto rendszer az előszobába is tökéletes választásAz előszobában található kis Orto könyvespolc a gardrób alternatívája

Gyermekeknek szobát rendezünk be. Milyen legyen? Fehér könyvespolc egy lánynak vagy fekete könyvespolc egy fiúnak?

Amikor a gyermekszobába szánt könyvespolc színéről van szó, konzultáljon a leendő használójával. A grafit színű Orto profil könnyen kombinálható bármilyen színű panellel. Egy érdekes, személyre szabott és tökéletes bútordarab biztosan létrejön, amely bármilyen belső térhez illeszthető.

A gyermekeknek szánt polcok esetében nemcsak az igényes kialakítás fontos, hanem mindenekelőtt a biztonság, ezért a könyvespolcot mindig rögzítse a falhoz. A gyerekek néha otthoni mászófalnak használják az ilyen típusú bútorokat, ezért jobb félni, mint megijedni.

A lánynak szánt könyvespolcnak és a fiúnak szánt könyvespolcnak nem kell vizuálisan különbözőnek lennie. Csak a tartalom és a polcokon elhelyezett tárgyak határozzák meg tökéletesen a bútordarabot, és adnak neki egyéni jelleget. Érdemes azonban hangsúlyozni, hogy egy gyerekszobában lévő könyvespolc, függetlenül attól, hogy nagy, kicsi, keskeny vagy széles, mindig megtalálja a feladatát, és soha nem lesz üres.

Egy gyerekszobában a praktikus polcok elengedhetetlenek az elrendezéshezEgy gyerekszobában a praktikus polcok elengedhetetlenek az elrendezéshez.

Egy klasszikus, modern vagy ipari kivitelű könyvespolc tökéletesen kiegészít minden belső teret, és egyedi jelleget kölcsönöz neki. Rendeltetése, színe vagy méretei a szoba igényeihez és körülményeihez igazíthatók. A méretre gyártott Orto polcoknál ez határozott előny a boltokban kapható klasszikus kínálatban lévő bútorokkal szemben.

A modern trendeknek megfelelő kifinomult kialakítás, a könnyű szerkezet, a divatos forma és a konfiguráció nagy szabadságot ad. Minden bizonnyal értékelni fogják mind az egyedi megoldásokat kedvelők, mind a rendkívüli és kifejező belső tereket keresők. A polcok minden bizonnyal segítenek az ilyen belső terek kialakításában, és tökéletesen illeszkednek. Talán ezért is nyúlunk egyre inkább az ilyen típusú megoldásokhoz, mind a nyitott nagy terek, mind a kis stúdiók vagy padlásszobák esetében. Egy funkcionális, praktikus könyvespolc egyszerűen mindenhol megtalálható.

Könyvespolcot keres magának? Keresse meg mintatermeink egyikét és mi segítünk Önnek a tervezéstől a beépítésig bezáróan minden folyamatban.

Hogyan tervezzük meg az előszobaszekrény belsejét?

Hogyan tervezzük meg az előszobaszekrény belsejét?

Hogyan tervezzük meg az előszobaszekrény belsejét? Mindenki, aki egy terem berendezését tervezi, azon tűnődik, hogyan tervezze meg a szekrény belsejét úgy, hogy az minden igényt kielégítsen, elrejthető dolgokat helyezzen el, és illeszkedjen a belsőépítészethez. Mint...

Válaszd a Prémium Kényelmi Csomagunkat!

A megrendeléstől számítva várhatóan 4 hét múlva otthonodban lesz a kész bútor. Minden termékünkre idő és termékgaranciát vállalunk.

A Tervezéstől a Beépítésig a Teljes Folyamatot Végigvisszük!

Pontos érkezés, tökéletes beépítés, rendrakás. Nincs mellébeszélés, pontosan úgy lesz minden ahogy megbeszéltük.