Oldal kiválasztása

Skandináv stílusú belső tér és gardróbszekrény. A Természetes Semlegesség trendje.

A skandináv stílus a belső tereink állandó szereplőjévé vált, és nem is áll szándékában visszavonulót fújni. Egyesek szeretik, mások kissé megszokottnak tartják, de a legtöbb magyar házban és lakásban szívesen látják. Néha dühös lehetsz, hogy mindenki erről beszél, mondván, hogy a skandináv stílusú szekrények , bútorok és belső terek unalmasak, de… biztosan találsz részecskéket és hatásokat ebből a trendből a lakásodban. Mi több, valószínűleg rendkívül jól érzed magad benne.

Ez aligha meglepő. A skandináv stílus ideális lakberendezési alap, ezért a Komandor 2022-es trendjei a Természetes Semlegesség trendben tükröződnek. Ha az elrendezés megváltoztatásának vagy egy új lakás berendezésének szakaszában vagy, nézd meg, hogyan vihetsz be stíluselemeket a belső térbe. Nézd meg, hogyan néz ki a nappali vagy a hálószoba a Természetes Semlegesség kiadásban.

skandináv stílus

Skandináv stílus – egy inspirációs belső tér

Skandináv stílusú szekrény – mi az? Színes kell, hogy legyen

A színek és ingerek tömkelege körülöttünk, az állandó rohanás és a mindennapos versenyzés miatt vágyunk egy pillanatnyi nyugalomra, békére és csendre. Az otthoni térben a környezet természetes és semleges színei lehetővé teszik, hogy pihentesd a szemedet, az érzékeidet és elmerülj a könnyű nemlétben. Ez a stílus és a skandináv belső terek segítenek elkapni a természetes ritmust és harmóniát. A skandináv jegyek által inspirált Természetesen Semleges trend tökéletesen tükrözi ezt a gondolatot, amely a bútorok, kiegészítők és természetes alapanyagok visszafogott színein alapul.

A skandináv stílus a vizuális szempontok mellett szokatlan tapintási élményt is hoz magával. Ezért a természetes fa és más anyagok, a fonott kosarak és szőnyegek itt nagy jelentőséggel bírnak. A skandináv stílusú bútorok és szekrények, amelyeken a Természetes Semlegesség alapszik, határozottan egyszerű formákat használnak és mindenféle világos és fehérre meszelt fa, karamell, barna és egy csipetnyi szürke is jól mutatnak bennük.

2022-es naturál skandináv stílus trend színei

A világos fa színű dekor még a nagyméretű bútoroknak is finomságot kölcsönöz, és megkönnyíti a környezetbe való beilleszkedésüket. A fa világos színei emellett tágasabbá, vizuálisan világosabbá teszik a belső tereket, és könnyed harmóniát teremtenek. A dekorfajták között keresd a világos tölgyfát, a szil, a gesztenye, a kőris vagy a juharfát. A fához választhatsz átlátszó üveget, lehetőleg szatén kivitelben, mert az nem fog annyira kiemelkedni a szép fa felületek vagy az Uni dekorok közül. Ez utóbbiak a rajzolat hiánya miatt tökéletesen kiegészítik az egész elrendezést.

És természetesen fehér. A skandináv stílusú enteriőrökben és bútorokban is elengedhetetlen, a Természetes Semlegesség trend pedig egyszerűen imádja, különböző árnyalatokban.

A skandináv stílusú belső terek és szekrények színeiA skandináv stílusú belső terek és szekrények színei

Skandináv stílusú nappali és gardróbszekrény – egy nagyméretű bútor finom kiadásban

A skandináv stílus egyszerű színben és formában is. Ideális, ha a lehető legtöbb funkcionalitást kombináljuk egy blokkban és bútorban, hogy korlátozzuk a berendezések számát. A skandináv belső terek egyszerűen szeretik a teret és a tiszta környezetet, felesleges „zavaró tényezők” és a különböző „kiegészítők” mennyiségi tömege nélkül. Nincs hely a stilizált bútoroknak vagy a sok művészi kiegészítőnek. A természetes semlegességű belső tereket és a bennük elhelyezett bútorokat az anyag szilárdsága, a természetes megjelenés és az egyenes vonalak kell, hogy jellemezzék.

Ha skandináv stílusú szekrényt keresel, válassz egyszerű megoldásokat. Javasoljuk, hogy korlátozd az elülső részek nagy számát, az erős és kifejező színeket vagy a nagy profilokat. Válassz világos dekorációt az ajtóhoz és a szekrénytesthez. Skandináv stílusú tolószekrényhez , a LUX keret kiváló megoldás lesz. A színben harmonizáló kereteknek köszönhetően nem fog kontrasztot alkotni az ajtó kitöltésével, és így egy pillanat alatt rendet teremt a belső térben.

A skandináv stílus és annak modern változata, a Természetes Semlegesség trend esetében az egyedi készítésű bútorok a tökéletes módja a funkcionalitás és a forma összeegyeztetésének. A belső térben korlátozni lehet a szükséges bútorok mennyiségét, és minden részletet előre kitalálhatsz. Nagyszerű példa erre a tolóajtókkal ellátott bútorok, amelyeknek köszönhetően a munka befejezésekor egy kézmozdulattal elrejtheted a nem használt RTV-berendezéseket vagy az otthoni irodai sarkot. A nappali térben egy ilyen semleges és finom skandináv stílusú szekrény egyrészt nagyon tágas tároló, másrészt nem tolakodó bútordarab, amely nem kerül konfliktusba más készülékekkel és berendezésekkel. A széles tolóajtók tökéletesen elválasztják és elrejtik azt amit éppen el akarsz rejteni. Csak igazítsd a belső elrendezést magadhoz és az igényeidhez.

Skandináv stílusú gardróbszekrény házimozi számáraTermészetes semlegesség. Skandináv stílusú gardróbszekrény házimozi számára

A nyitott és tágas bútorokra vonatkozó lehetőségek kiválasztásakor ügyelj azok vizuális könnyedségére, hogy illeszkedjenek a skandináv stílusú nappali világos környezetéhez. Az Orto rendszer mindenképpen jó választás lesz, ha a Természetes Semlegesség trendről beszélünk. Az Orto könyvespolc bármilyen méretben elkészíthető, így bármilyen térbe könnyedén beilleszthető. A polcok elrendezése tetszőleges, de a lineáris elrendezésű változatban még inkább megőrzi a harmonikus megjelenést és megnyugtatja a belső teret. A profilok és a fehér polcok biztosítják, hogy a polcokon elhelyezett tárgyak nem fognak színes versenyt futni, és nem fognak túl nagy káoszt okozni. És mit mondhatnék – a fehér és a fa időtlen kombináció, így kielégíti a skandináv stílus rajongóit, valamint a minimalizmus híveit.

Az Orto rendszer egy skandináv stílusú gardróbszekrény alternatívája a nappalibanAz Orto rendszer egy skandináv stílusú gardróbszekrény alternatívája a nappaliban.

Természetes semlegesség és a béke igazi oázisa, azaz a skandináv stílus a hálószobai térben.

A hálószoba elrendezésében több skandináv stílus is elfér. Ez a szoba önmagában egyfajta boldog lustaságot, békét, meghittséget és nyugalmat idéz. Inkább nem tanácsos túl sok bútort, elemet és kiegészítőt felhalmozni. Sokkal jobb, ha a hálószoba letisztult, harmonikus és visszafogott.

Ahogy a nappaliban, úgy itt is a világos fadekorok, a padlón lebegő vászon és természetes függönyök legyenek az alap. A fonott fűkosarak, amelyekben a rejtett szőnyegek és takarók szabadon lélegezhetnek, bájt és könnyedséget kölcsönöznek. Egy fonott szőnyeg, amely finoman felmelegíti a belső teret, elegendő kiegészítője egy kényelmes ágynak és egy tágas szekrénynek vagy egy skandináv jegyekkel rendelkező nyitott szekrénynek.

  • Ha nyitott gardróbszekrényt tervezel, válaszd az Orto beépített rendszert. Profiljai finoman kiemelkednek a tölgy, juhar vagy más, világos színű dekorációi közül. Ne feledkezz meg a fiókokról és a zárt zónákról sem, ahová apró tárgyakat és alsóneműt rejthetsz.
  • Ha azonban egy egyedi készítésű szekrényre esik a választásod, és skandináv stílusban szeretnéd kialakítani, akkor ügyelj a semleges keretre és a nyugodt frontra.
  • Használj világos dekorációt az ágyon is. Mind az ágykeret, mind a fejtámla vagy az éjjeliszekrények érdekesen fognak kinézni fehér betéttel. A fa és a fehér kombinációja harmonikus, a pihenést elősegítő teret hoz létre.

A skandináv stílus elemei közé tartozik a világos fa dekor és a fonott kiegészítők.Hálószoba egy franciaággyal és egy Orto szekrénnyel, a Természetes Semlegesség trendben. A skandináv stílus elemei közé tartozik a világos fa dekor és a fonott kiegészítők.

A 2022-es öt Komandor-trend egyike, a Természetes Semlegesség a skandináv stílus kortárs, kissé átdolgozott kiadása. Mindkét stílus hasonló színekre épül, hasonló anyagokat használ, és hasonló belső hangulatot teremt. A skandináv stílusú gardróbszekrények bevezetése nem igényel túl nagy erőfeszítést, ha egy megrendelésre készült bútordarabról van szó. Ezután személyre szabható, és ha tudod, milyen színeket veszel alapul, akkor biztosan megtervezheted a tökéletes bútordarabot. A skandináv stílusban tartott belső terek nem jelentenek forradalmat. Ezek határozottan olyan terek, ahol mindenki megtalálja magát, mert megnyugtatóak és barátságosak.

Most már biztosan tudod, miért szeretik a skandináv stílust olyan sokan. Ha tehát menedéket keresel otthonodban és egy olyan helyet, ahol elbújhatsz a mindennapok ingerei és a nyüzsgés elől, nyúlj a Természetes Semlegesség trendhez, mi pedig gondoskodunk az egyedi bútorokról, amelyek segítenek kifejezni ezt.

Válaszd a Prémium Kényelmi Csomagunkat!

A megrendeléstől számítva várhatóan 4 hét múlva otthonodban lesz a kész bútor. Minden termékünkre idő és termékgaranciát vállalunk.

A Tervezéstől a Beépítésig a Teljes Folyamatot Végigvisszük!

Pontos érkezés, tökéletes beépítés, rendrakás. Nincs mellébeszélés, pontosan úgy lesz minden ahogy megbeszéltük.