Oldal kiválasztása

Többfunkciós egyedi bútorok és szekrények

A többfunkciós bútorok nem csak a kis lakások számára jelentenek javaslatot. Ez ma már szinte kötelező elem a belsőépítészetben. A változó életmód, a munkával kapcsolatos migráció és a fejlődő technológia teljesen megváltoztatta a valóságról alkotott képünket. Egyre kevésbé ragaszkodunk a hagyományos megoldásokhoz, és egyre több az olyan igény, amelyet magunknak támasztunk.

Ugyanez igaz a minket körülvevő dolgokkal szemben támasztott növekvő elvárásainkra is. Manapság a funkcionalitás, a többfeladatúság, a komplexitás és a tömörség számít. Ez a bútorokra és a belsőépítészeti elemekre is vonatkozik, ezért a méretre gyártott bútorok új életre kelnek.

hálószoba gardórbszobával fa falburkolattalMultifunkcionális bútordarab, amely egyesíti a könyvespolc, a szekrény és a térelválasztó szerepét.

Szekrény vagy már nem szekrény? Egyetlen bútordarab és megannyi lehetőség.

Ma már a hagyományos ruhatár is megváltoztatja eredeti célját. A tárolási funkció mellett dekoratív szerepet is betölt, helyettesíti a könyvespolcot, vitrint, könyvespolcot, komódot, sőt még válaszfalat is. A sok funkció egy bútorban való könnyű egyesítése miatt a szekrény az előszobából és a hálószobából a nappaliba, vagy akár a konyhába is beköltözhetett.

A szekrény fejlődött, és többfunkciós bútordarabbá vált. Az eredeti funkcióját, az otthoni holmik tárolását megváltoztatták, és a ruhákat felváltották a könyvek, dokumentumok, játékgyűjtemények, filmek, lakástextíliák, média felszerelések és háztartási gépek.

L alakú beépített gardróbszekrény az előszobában nyitott és zárt felületekkelGardróbszekrény külön modullal a házimozi számára és vitrin az ajándéktárgyak számára

Ma egy egyedi készítésű gardróbszekrény egy olyan hely, ahol a tolóajtók mögött elrejthetünk egy házimozit, amelyet csak szükség esetén fedünk fel, vagy egy mini műhelyt a háziasszony számára, vagy egy irodát a ház urának.

A tolóajtós modul tervezése az egyik szekrényzónában lehetővé teszi, hogy elegáns könyvespolcot vagy zárható vitrint rendezzünk be a családi gyűjtemények és emléktárgyak számára. Ennek köszönhetően nincs szükség külön vitrinek, könyvespolcok vagy komódok elhelyezésére a nappaliban.

Még a konyhában is van hely egy szekrénynek. A különálló modulok használatának köszönhetően helyettesítheti a klasszikus alsó- vagy felső szekrényeket, ajtajai mögé elrejtheti a sütőt és a mikrohullámú sütőt, vagy egy otthoni éléskamrát. Erről szól a többféle felhasználási mód kombinálása egyetlen multifunkcionális bútorban.

Konyhai sziget és beépítet bútorok különböző színkekbenA konyhában a szekrény olyan bútordarab, amely nemcsak edényeket és tányérokat tart, hanem a konyhai eszközöket is elrejti.

Az ágy több, mint egy hely, ahol alszunk.

Természetesen a klasszikus ágyak nem mennek ki a divatból, de egyre gyakrabban maga az ágy nem csak egy bútordarab, amely a pihenést szolgálja. Az érdekes fejtámláknak köszönhetően, amelyeknek egyszerre van dekoratív és praktikus szerepük, az ágyak könyvek, éjjeli lámpa vagy praktikus tárgyak elhelyezésére szolgáló hellyé válnak. Gyakran előfordul, hogy egy megfelelően kialakított és tervezett fejtámla egyben éjjeliszekrény is, beépített polccal vagy fiókkal, amely nem foglal további helyet a hálószobában.

Egyedi beépített szekrény a hálószobába, praktikus ágy fejtámlával mely polcként használhatóAz ágy fejtámlája praktikus polcként használható.

Az ágy egyben tárolóegység is. A felemelhető matraccal ellátott láda nemcsak a lakástextíliák vagy a változó ágyneműk, hanem gyakran szezonális tárgyak tárolására is tökéletes hely. Ha a hálószobában vagy a szobában a hely megengedi, az ágy tetszőleges méretű kihúzható fiókokkal is felszerelhető. Ezek azután tárolórekeszként és praktikus szekrényként szolgálnak könyvek, lemezek vagy ruhák számára, növelve a bútor funkcionalitását. Ez a megoldás lehetővé teszi, hogy lemondjon a klasszikus komódokról vagy álló szekrényekről, amelyek különálló bútorokként szabad helyet foglalnak el.

Válaszfal helyett

A többfunkciós bútorok szintén alternatívát jelentenek a szobákat elválasztó fal helyett. A szekrény megfelelő elhelyezése és annak lehetősége, hogy a padlótól a mennyezetig terjedjen, megkönnyíti a lakás terében lévő különálló zónák elkülönítését. Így könnyedén elválaszthatjuk például a nappalit a hálószobától, vagy az előszobát a nappalitól, ahogyan azt már írtuk blogunkon. Egy ilyen szekrényben egyrészt egy könyvespolccal kombinált nappali bútort, másrészt egy klasszikus ruhásszekrényt kapunk.

Tolóajtós beépített szekrény és nyitott könyvespolc rendszer a nappaliban
Többfunkciós gardróbszekrény a nappaliba, mely okosan osztja fel a belső teret

Az olyan beépített rendszerek, mint az Orto, szintén praktikus és divatos megoldást jelentenek. Az áttört polcok kialakításával elválasztóvá válnak a konyha és a nappali vagy az étkező között. Ez a módszer válasz a nyitott terek iránti trendre, amelyben a ház vagy lakás egyes területei összekapcsolódnak, közös teret hozva létre a háztartás minden tagja számára.

Az áttört könyvespolc diszkrét elválasztóként, de könyvek, családi emléktárgyak, hobbitárgyak vagy akár egyedi virágágyásként is szolgál. A rendszer grafit színű fém konzoljait nemcsak az ipari vagy modern, hanem a skandináv és a klasszikus stílus kedvelői is szeretni fogják.

Komandor orto rendszer nappali
IAz áttört könyvespolc tökéletesen elválasztja és egyben összeköti a különböző zónákat egy nyitott terű lakásban.

A többfunkciós bútorok a találékonyságról és az okos tervezésről szólnak. Egy méretre gyártott bútorban több funkciót összeegyeztetni nem nehéz. Csak jól meg kell határoznia azokat az igényeket, amelyeket ennek a bútornak ki kell elégítenie, és azokat a paramétereket, amelyeknek meg kell felelnie. A megoldások és anyagok széles választéka, amelyekből elkészíthető, valamint a bútorok tervezésével napi szinten foglalkozó szakemberek tanácsai megkönnyítik ezt a feladatot, és nagy szabadságot adnak a számunkra legmegfelelőbb megoldás megalkotásában.

 

 

 

Fehér gardróbszekrény

Fehér gardróbszekrény

Fehér gardóbszekrény Rendkívül stílusos, esztétikus és funkcionális – ezek kétségtelenül fehér szekrények . A fehér szekrények időtlen bútorok, amelyek a változó trendek és divat ellenére továbbra is töretlen népszerűségnek örvendenek. Mi az oka a fehér szekrények...

Fekete gardróbszekrény

Fekete gardróbszekrény

Fekete gardóbszekrény Sok ember számára a fekete szekrény az exkluzivitás és az elegancia szinonimája. A modernista és loft belsőépítészeti megoldások szerelmesei szívesen választják. Néha azonban lehet egy olyan bútor, amely félelmeket és kétségeket ébreszt. És...

Válaszd a Prémium Kényelmi Csomagunkat!

A megrendeléstől számítva várhatóan 4 hét múlva otthonodban lesz a kész bútor. Minden termékünkre idő és termékgaranciát vállalunk.

A Tervezéstől a Beépítésig a Teljes Folyamatot Végigvisszük!

Pontos érkezés, tökéletes beépítés, rendrakás. Nincs mellébeszélés, pontosan úgy lesz minden ahogy megbeszéltük.