Oldal kiválasztása

Fehér tolóajtós gardróbszerkény az enteriőrök királynője

A belső terek királynője kifejezés minden bizonnyal illik egy fehér színű bútordarabra. Színe miatt dominál a többi bútor felett, és ez az első dolog, ami megragadja a szobába belépő emberek tekintetét. Ahhoz azonban, hogy az élmény kellemes legyen, mind a fehér tolóajtós szekrénynek, mind a többi ilyen színű bútornak meg kell lepnie valamivel. És bár a fehér önmagában is nagyon érdekes, a megfelelő anyaggal, textúrával vagy más színek kombinációjával kombinálva nemcsak a bútoroknak, hanem az egész belső térnek is ízt és stílust adhat. Íme néhány javaslatunk és inspirációnk egy olyan enteriőrhöz, ahol a fehér szekrényé a főszerep.

Hol van a legjobb helye egy fehér szekrénynek?

A fehér tolóajtós gardróbszekrény, valamint a klasszikus nyitható ajtóval rendelkező szekrény is olyan bútordarab, amely könnyen illeszkedik lakásunk számos helyiségébe. Hihetetlen előnye, hogy mindenhol jól és elegánsan mutat. Csak a rendeltetése függ attól, hogy hogyan döntünk a helyéről és milyen feladatot kell ellátnia.

Öltözőszoba gardróbszekrénnyel a háttérben

Minden bizonnyal érdekes lesz a gardróbszekrény az öltözőben, amelyben a fehér szín kellemes és tiszta érzést kelt. A szekrény frontjainak sima felülete és a fehér szekrény polcainak tiszta felülete a gondosság, a tisztaság és a rend érzetét kelti majd. A fehér szín gazdaságos és praktikus, mert nem látszik rajta a por. Ráadásul a fehér szín mindig a higiéniával és a renddel társul, ezért a gardróbszekrény tökéletes hely a bemutatására.

IDŐPONT KÉRÉS

Kérj időpontot mintatermeink valamelyikébe, ahol szakértő kollégáink ingyenesen megtervezik neked a stílusodhoz legjobban illő legjobb egyedi bútort otthonodba!

Hófehér tolóajtós és üveg nyílóajtós tetőtéri beépített szekrényekFehér tetőteres tolóajtós szekrény és beépített szekrény, mint funkcionális tárolóhelyek

A nappaliban rögtön egy fehér bútor fogad

Stílusos és elegáns – így jellemezhetjük röviden a nappaliban található fehér szekrényt. Nem számít, hogy ez egy nagy otthoni nappali lesz, vagy egy kisebb nappali egy társasházban. Egy világos bútordarab mindegyiket tágasabbá és modernebbé teszi. A fehér színnel együtt járó luxus és harmónia érzése tökéletesen illik majd mind a dizájnos, modernista kiegészítőkhöz, mind a klasszikus szobrokhoz vagy festményekhez a falon. Egy fehér tolóajtós szekrény az üveg, vagy bútorlap panel formájában megjelenő érdekes és művészi előlapja révén a nappali központi és fő hangsúlyává válhat, amely kifinomultságot és karaktert ad a belső térnek.

Nappali elrendezéseFehér színű, üvegből készült tolóajtós szekrény a nappali díszeként

Egy finom, fehér tolóajtós szekrény egy hangulatos hálószobában

A tökéletes hely egy tükörrel vagy finom bútorlappal ellátott fehér tolószekrénynek a hálószoba lesz. Maga a hálószoba belseje a háztartás nagyon személyes és privát zónája, de megjelenése és aurája nagy hatással van a ház többi részére. A fehér és a hozzá kapcsolódó színek egyediséget adnak a hálószobának, és tökéletesen kombinálhatók más, erősebb színekkel akcentusok formájában. A hálószobai térben egy világos gardróbszekrény sok fontos dolgot befogad, és ajtajai mögé rejti őket. Így rendet nyerünk a szobában, ami elősegíti a pihenést és biztosítja a jó alvást.

gardróbszekrény fehér motívummalA fehér motívummal ellátott tolóajtós szekrény jó választás a hálószobába.

Megszegjük a sztereotípiákat – egy fehér, tolóajtós szekrény a konyhában

A konyhában a fehér szín és a gardróbszekrény is helyet kaphat. A kereteken és mintákon túllépve a klasszikus konyhaszekrények és a gardróbszekrény mint kamra kombinálása érdekes és egyre gyakoribb megoldás. A konyha nem fél a fehértől, sőt, szereti azt, és a világos szekrény nagy felületű előlapja tökéletesen illeszkedik ebbe a térbe. Fehér tolószekrény a konyhában – szokatlan és eredeti, valamint rendkívül praktikus és rendezett.

Klasszikus két színű konyhabútor fehér és fekete színbenFehér gardróbszekrény a konyhában

Hogyan lehet kombinálni a fehéret a belső terekben és a bútorokban?

Számos stílus az elrendezésben merít a fehér szépségéből, a stílus királynőjévé téve vagy elemek, részletek vagy fontosabb szilárd anyagok és felületek formájában csempészve azt. Ez a szín megtalálható a skandináv, a provence-i, a rusztikus, a tengeri és sok más stílusban. Mindegyik stílus szereti a fehéret, és mindenki szeretné, ha az ő otthonában is lenne. És ez a szeretet kölcsönös, mert a fehér szereti a társaságot.

Egy fehér tolóajtós szekrény vagy akár egy fehér elemeket tartalmazó szekrény érdekesnek tűnik sötét könyvespolcokkal kombinálva. Egy erősebb színű tányér, akár az étcsokoládé vagy a karamell színében, további mélységet nyer. Ez is érdekes kontrasztot képez a fehér szín finomságával szemben. Ugyanakkor a fehérnek köszönhetően megmutathatja valódi színét. De nem csak a sötét színeket szeretik kombinálni a hószínnel. Hasonlóképpen világos, érdekes szemcsézetű, természetes fára emlékeztető bútorlapokat is választhatunk. Finoman körvonalazott gyűrűik finoman tükröződnek a fehérből, és így a bútorok és a belső tér fenséges és ízléses lesz.

Konyhai sziget munkalapként, klasszikus asztallal kombinálva modern konyhábanA fehér kombinációja fa hatású bútórlappal és üveggel a belső térben – a konyhai tér elrendezése nagyon látványos lehet

Fehér tolóajtós szekrény és természetes belső anyagok

Tökéletes kombináció és igazán meglepő hatás a fehér és a természetes fa fúziója, akár egy bútordarab, akár a belsőépítészet elemeiként. A szemcsék, csomók vagy repedések tökéletlensége és szabálytalansága bájt és szépséget nyer. A fa lüktetni kezd az élettől, és teljes pompájában mutathatja meg magát. Ilyen környezetben a szekrény nagyon látványosnak és eredetinek tűnik. A fehér árnyalatai nagyon világosan és kézzelfoghatóan hangsúlyozzák a kövek, téglák, beton vagy ipari elemek varázsát. A fehér színű tolóajtós szekrény vagy más használati bútor a nyers, tégla vagy beton falak hátterében természetesnek és nagyon eredetinek tűnik. A fehér nemcsak felmelegíti az aszketikus belső tereket, hanem ügyesen ötvözi a modernitást a természettel. A fehér tárgyak ilyen kombinációja a környezet szigorúságával megragadja a szemet, és érdekes megjelenést kölcsönöz a belső térnek.

tetőtéri beépített szekrény megoldás dolgozó szobábanEgy fehér tolóajtós szekrény üvegfronttal a padláson egy téglafal mellett

Ha valaki azon gondolkodik, hogy a fehér bútorok még mindig divatosak-e, és hogy a fehér szekrény megérdemli-e a figyelmet, mi azt válaszoljuk – határozottan IGEN. A fehér szín divatos és mindig is az lesz. Mostantól te is másképp tekintesz a lakberendezés királynőjére, és meghívod az otthonodba?

Keresse fel mintatermeink egyikét, vagy látogasson el központunkba hogy élőben is megtapinthassa és megtapasztalja ezt a zseniális rendszert. Vannak már ötletei? Küldje el nekünk árajánlatkérését online itt!

Fehér gardróbszekrény

Fehér gardróbszekrény

Fehér gardóbszekrény Rendkívül stílusos, esztétikus és funkcionális – ezek kétségtelenül fehér szekrények . A fehér szekrények időtlen bútorok, amelyek a változó trendek és divat ellenére továbbra is töretlen népszerűségnek örvendenek. Mi az oka a fehér szekrények...

Fekete gardróbszekrény

Fekete gardróbszekrény

Fekete gardóbszekrény Sok ember számára a fekete szekrény az exkluzivitás és az elegancia szinonimája. A modernista és loft belsőépítészeti megoldások szerelmesei szívesen választják. Néha azonban lehet egy olyan bútor, amely félelmeket és kétségeket ébreszt. És...

Válaszd a Prémium Kényelmi Csomagunkat!

A megrendeléstől számítva várhatóan 4 hét múlva otthonodban lesz a kész bútor. Minden termékünkre idő és termékgaranciát vállalunk.

A Tervezéstől a Beépítésig a Teljes Folyamatot Végigvisszük!

Pontos érkezés, tökéletes beépítés, rendrakás. Nincs mellébeszélés, pontosan úgy lesz minden ahogy megbeszéltük.