Oldal kiválasztása

Fehér tolóajtós gardróbszerkény az enteriőrök királynője

A belső terek királynője kifejezés minden bizonnyal illik egy fehér színű bútordarabra. Színe miatt dominál a többi bútor felett, és ez az első dolog, ami megragadja a szobába belépő emberek tekintetét. Ahhoz azonban, hogy az élmény kellemes legyen, mind a fehér tolóajtós szekrénynek, mind a többi ilyen színű bútornak meg kell lepnie valamivel. És bár a fehér önmagában is nagyon érdekes, a megfelelő anyaggal, textúrával vagy más színek kombinációjával kombinálva nemcsak a bútoroknak, hanem az egész belső térnek is ízt és stílust adhat. Íme néhány javaslatunk és inspirációnk egy olyan enteriőrhöz, ahol a fehér szekrényé a főszerep.

Hol van a legjobb helye egy fehér szekrénynek?

A fehér tolóajtós gardróbszekrény, valamint a klasszikus nyitható ajtóval rendelkező szekrény is olyan bútordarab, amely könnyen illeszkedik lakásunk számos helyiségébe. Hihetetlen előnye, hogy mindenhol jól és elegánsan mutat. Csak a rendeltetése függ attól, hogy hogyan döntünk a helyéről és milyen feladatot kell ellátnia.

Öltözőszoba gardróbszekrénnyel a háttérben

Minden bizonnyal érdekes lesz a gardróbszekrény az öltözőben, amelyben a fehér szín kellemes és tiszta érzést kelt. A szekrény frontjainak sima felülete és a fehér szekrény polcainak tiszta felülete a gondosság, a tisztaság és a rend érzetét kelti majd. A fehér szín gazdaságos és praktikus, mert nem látszik rajta a por. Ráadásul a fehér szín mindig a higiéniával és a renddel társul, ezért a gardróbszekrény tökéletes hely a bemutatására.

IDŐPONT KÉRÉS

Kérj időpontot mintatermeink valamelyikébe, ahol szakértő kollégáink ingyenesen megtervezik neked a stílusodhoz legjobban illő legjobb egyedi bútort otthonodba!

Hófehér tolóajtós és üveg nyílóajtós tetőtéri beépített szekrényekFehér tetőteres tolóajtós szekrény és beépített szekrény, mint funkcionális tárolóhelyek

A nappaliban rögtön egy fehér bútor fogad

Stílusos és elegáns – így jellemezhetjük röviden a nappaliban található fehér szekrényt. Nem számít, hogy ez egy nagy otthoni nappali lesz, vagy egy kisebb nappali egy társasházban. Egy világos bútordarab mindegyiket tágasabbá és modernebbé teszi. A fehér színnel együtt járó luxus és harmónia érzése tökéletesen illik majd mind a dizájnos, modernista kiegészítőkhöz, mind a klasszikus szobrokhoz vagy festményekhez a falon. Egy fehér tolóajtós szekrény az üveg, vagy bútorlap panel formájában megjelenő érdekes és művészi előlapja révén a nappali központi és fő hangsúlyává válhat, amely kifinomultságot és karaktert ad a belső térnek.

Nappali elrendezéseFehér színű, üvegből készült tolóajtós szekrény a nappali díszeként

Egy finom, fehér tolóajtós szekrény egy hangulatos hálószobában

A tökéletes hely egy tükörrel vagy finom bútorlappal ellátott fehér tolószekrénynek a hálószoba lesz. Maga a hálószoba belseje a háztartás nagyon személyes és privát zónája, de megjelenése és aurája nagy hatással van a ház többi részére. A fehér és a hozzá kapcsolódó színek egyediséget adnak a hálószobának, és tökéletesen kombinálhatók más, erősebb színekkel akcentusok formájában. A hálószobai térben egy világos gardróbszekrény sok fontos dolgot befogad, és ajtajai mögé rejti őket. Így rendet nyerünk a szobában, ami elősegíti a pihenést és biztosítja a jó alvást.

gardróbszekrény fehér motívummalA fehér motívummal ellátott tolóajtós szekrény jó választás a hálószobába.

Megszegjük a sztereotípiákat – egy fehér, tolóajtós szekrény a konyhában

A konyhában a fehér szín és a gardróbszekrény is helyet kaphat. A kereteken és mintákon túllépve a klasszikus konyhaszekrények és a gardróbszekrény mint kamra kombinálása érdekes és egyre gyakoribb megoldás. A konyha nem fél a fehértől, sőt, szereti azt, és a világos szekrény nagy felületű előlapja tökéletesen illeszkedik ebbe a térbe. Fehér tolószekrény a konyhában – szokatlan és eredeti, valamint rendkívül praktikus és rendezett.

Klasszikus két színű konyhabútor fehér és fekete színbenFehér gardróbszekrény a konyhában

Hogyan lehet kombinálni a fehéret a belső terekben és a bútorokban?

Számos stílus az elrendezésben merít a fehér szépségéből, a stílus királynőjévé téve vagy elemek, részletek vagy fontosabb szilárd anyagok és felületek formájában csempészve azt. Ez a szín megtalálható a skandináv, a provence-i, a rusztikus, a tengeri és sok más stílusban. Mindegyik stílus szereti a fehéret, és mindenki szeretné, ha az ő otthonában is lenne. És ez a szeretet kölcsönös, mert a fehér szereti a társaságot.

Egy fehér tolóajtós szekrény vagy akár egy fehér elemeket tartalmazó szekrény érdekesnek tűnik sötét könyvespolcokkal kombinálva. Egy erősebb színű tányér, akár az étcsokoládé vagy a karamell színében, további mélységet nyer. Ez is érdekes kontrasztot képez a fehér szín finomságával szemben. Ugyanakkor a fehérnek köszönhetően megmutathatja valódi színét. De nem csak a sötét színeket szeretik kombinálni a hószínnel. Hasonlóképpen világos, érdekes szemcsézetű, természetes fára emlékeztető bútorlapokat is választhatunk. Finoman körvonalazott gyűrűik finoman tükröződnek a fehérből, és így a bútorok és a belső tér fenséges és ízléses lesz.

Konyhai sziget munkalapként, klasszikus asztallal kombinálva modern konyhábanA fehér kombinációja fa hatású bútórlappal és üveggel a belső térben – a konyhai tér elrendezése nagyon látványos lehet

Fehér tolóajtós szekrény és természetes belső anyagok

Tökéletes kombináció és igazán meglepő hatás a fehér és a természetes fa fúziója, akár egy bútordarab, akár a belsőépítészet elemeiként. A szemcsék, csomók vagy repedések tökéletlensége és szabálytalansága bájt és szépséget nyer. A fa lüktetni kezd az élettől, és teljes pompájában mutathatja meg magát. Ilyen környezetben a szekrény nagyon látványosnak és eredetinek tűnik. A fehér árnyalatai nagyon világosan és kézzelfoghatóan hangsúlyozzák a kövek, téglák, beton vagy ipari elemek varázsát. A fehér színű tolóajtós szekrény vagy más használati bútor a nyers, tégla vagy beton falak hátterében természetesnek és nagyon eredetinek tűnik. A fehér nemcsak felmelegíti az aszketikus belső tereket, hanem ügyesen ötvözi a modernitást a természettel. A fehér tárgyak ilyen kombinációja a környezet szigorúságával megragadja a szemet, és érdekes megjelenést kölcsönöz a belső térnek.

tetőtéri beépített szekrény megoldás dolgozó szobábanEgy fehér tolóajtós szekrény üvegfronttal a padláson egy téglafal mellett

Ha valaki azon gondolkodik, hogy a fehér bútorok még mindig divatosak-e, és hogy a fehér szekrény megérdemli-e a figyelmet, mi azt válaszoljuk – határozottan IGEN. A fehér szín divatos és mindig is az lesz. Mostantól te is másképp tekintesz a lakberendezés királynőjére, és meghívod az otthonodba?

Keresse fel mintatermeink egyikét, vagy látogasson el központunkba hogy élőben is megtapinthassa és megtapasztalja ezt a zseniális rendszert. Vannak már ötletei? Küldje el nekünk árajánlatkérését online itt!

Hogyan tervezzük meg az előszobaszekrény belsejét?

Hogyan tervezzük meg az előszobaszekrény belsejét?

Hogyan tervezzük meg az előszobaszekrény belsejét? Mindenki, aki egy terem berendezését tervezi, azon tűnődik, hogyan tervezze meg a szekrény belsejét úgy, hogy az minden igényt kielégítsen, elrejthető dolgokat helyezzen el, és illeszkedjen a belsőépítészethez. Mint...

Válaszd a Prémium Kényelmi Csomagunkat!

A megrendeléstől számítva várhatóan 4 hét múlva otthonodban lesz a kész bútor. Minden termékünkre idő és termékgaranciát vállalunk.

A Tervezéstől a Beépítésig a Teljes Folyamatot Végigvisszük!

Pontos érkezés, tökéletes beépítés, rendrakás. Nincs mellébeszélés, pontosan úgy lesz minden ahogy megbeszéltük.