Oldal kiválasztása

Két színű konyhabútor a bátrak számára

A belsőépítészek ma különféle, néha nagyon merész színkombinációkat alkalmaznak. Nem csak a különböző stílusokat ötvözik, hanem a különböző színeket is, ami érdekes belső hatást kölcsönöz a belső térnek. Előnyeit gyakorlatilag minden szobában használjuk, a hálószobától a fürdőszobáig. Érdekes színházasságok használhatók fel a konyhában is. A két színű konyhabútorral a konyhánkban minden bizonnyal érdekes és fenomenális hatásokat érhetünk el.

 Konyhai sziget és beépítet bútorok különböző színkekbenFehér konyhai sziget és világos fahatású beépített bútorok – példa a konyha szín szerinti zónákra osztására

 

Két színű konyha a bátrak számára

A változatos színstílusok között gyakran találhat olyanokat, amelyek nagyon extrém színeket ötvöznek. Az élénk színkombinációk azonban nem mindenkinek szólnak. Azok a személyek, akik szeretik a visszafogott tereket, valószínűleg nem találják szemet gyönyörködtetőnek a harsány színeket. Az erős és friss színek mindenképpen alkalmasak tágas és jól megvilágított konyhai helyiségekhez vagy nyitott belső terekhez. Ha a konyhabútor színe erősen meghatározó, akkor érdemes semleges környezetről gondoskodni. Ennek köszönhetően a kétszínű konyha szólista szerepet játszik a belső térben, és sajátos kifejezést kölcsönöz a térnek. A színmegkülönböztetésnek nem kell a klasszikus felülről lefelé osztódás szerint történnie. Divatossá válik a konyhabútor oldalainak vagy sajátos elemeinek megkülönböztetése. Az intenzív színű konyhai sziget vagy a jellegzetes munkalap minden bizonnyal érdekes és rendkívüli hatású lesz.

Piros konyhabútor intenzív szinekkelA konyhabútor intenzív színével érdemes semleges környezetet választani

A színkombinációk megválasztását és a szerkezet szempontjából érdekes anyagok kiválasztását többek között egyedi bútorok biztosítják. A tervezés során az egyetlen korlátozás általában a befektető fantáziája és érzékenysége. Használhatunk bármilyen kombinációt, ami eszünkbe jut, vagy bármilyen stílust, amelyet jobban szeretünk.

 

Két póluson, vagyis a kontrasztok játékán

Az idő múlása ellenére a fekete-fehér kétszínű konyhabútor nem veszíti el jelentőségét. Ez a színfúzió nem túl ellentmondásos kombináció, és klasszikusnak minősíthető. Az ilyen monokróm elrendezés nyugodt, időtlen és elegáns. Természetesen a fehér-fekete vagy a fekete-fehér arányának kérdése teljesen önkényes, de ne feledje, hogy a konyhabelső végső hatása gyakran ettől függ.

„Ha csak két színt választ, érdemes a bútor homlokzatának textúrájára és szerkezetére is összpontosítani. Ezekkel a részletekkel és a konyhai felszereléssel együtt az egész konyha hangulatát meghatározzák, és hangsúlyozzák a benne uralkodó stílust”

A fehér és fekete használatával könnyedén elrendezhetjük a konyhát Glamour, art-deco, retro, vintage és akár minimalista formában is. Eredeti ajtókilincsek, kifinomult lámpa, fűszeres tartályok vagy egy jellegzetes panel hozzáadásával az asztallap és a szekrények közé nagyon érdekes stílust teremthetünk kétszínű konyhánkban.

Klasszikus két színű konyhabútor fehér és fekete színbenKét színű konyhabútor – fehér és fekete – klasszikus téma

 

Kétszínű konyhabútor azok számára, akik értékelik a klasszikusokat

Az elrendezési trendek változnak, gyakran teljes kört tesznek meg, és átveszik az elemeket elődeiktől. Vannak azonban olyan megoldások, amelyek ellen az idő múlása tehetetlen. Azok, akik kedvelik a klasszikus kombinációkat, biztosan értékelni fogják a kétszínű konyhát, ahol a fehér, a fekete vagy a szürke találkozik a természetes fa vagy kő színével. A fa vagy kő díszítésű elemek, valamint a visszafogott kiegészítők mindenképpen megnyugtatják a konyha belsejét és időtlen eleganciát adnak neki. Gyönyörűen szemcsés öreg diófélék, ősi tölgyek vagy egzotikus fa melegítik a konyha belsejét.

Az egységes színek érdekes módon mutatják és hangsúlyozzák a gyűrű és csomó mintázatát a fa alakú dekorokon, valamint a finom csíkok és erek a köveken. Az ilyen konyha soha nem lesz unalmas és elavult, és a házi készítésű sütemények és ételek illatával teli belső tér minden érzéket megnyer.

Konyhabútor természetes fa hatású dekorlappalA természetes fa vagy a fahatású dekorlapok bevezetése felmelegíti az egész konyha belsejét

 

Az egyik az emeleten, a másik a földszinten – ez így szokott lenni

Az alsó szekrények funkciója mára megváltozott. Gyakran helyettesíti őket egy konyhai sziget, amely összeköti a nappalit a főzési zónával.
Míg a konyha zónákra történő felosztását korábban a szekrények elrendezése határozta meg, ma ezt például a szín révén is megtehetjük. Ez nem azt jelenti, hogy teljes mértékben el kellene térni a klasszikus megoldásoktól, amelyekben az alsó és felső szekrények sorai uralkodtak. Mint már említettük, a klasszikusok gyakran megmaradnak. A legfontosabb az, hogy a konyhának működőképesnek és kényelmesnek kell lennie.

Konyhaszekrény két színű bútorlappal festet üveggelA bútor teteje és alja különböző színű matt bútorlapból, míg a két szekrény közötti fal burkolása egy harmadik színű festett üvegből készült. Klasszikus elrendezés elegáns kiadásban, és példa két földszín gyönyörű összeolvadására.

 

Változatok egy színben

A konyhabútor színének tervezésénél még egy, még le nem írt kulcs szerint választhatunk. Érdekes megoldás a színek harmonizálása az egyik kiválasztott szín különböző árnyalatainak kombinálása. Ha egy adott színen belül mozog, akkor a bútor testének és az egész belső térnek valami finom változatosságot teremthet. Az acél kombinálható grafittal, galambszürkével vagy bazalttal, matt vagy fényes felülettel.

Egy ilyen kiadásban a színek fokozatossága és a felületek sokfélesége eredetivé és egyedivé teszi a konyha belsejét. Ennek köszönhetően a tér érdekesebben fog kinézni. Az adott szín különböző árnyalatainak kombinálásával a konyha visszafogott, elegáns belső terét kapjuk.

Konyhaszekérny elegáns és visszafogott színekkelAz adott szín különböző árnyalatainak kombinálásával visszafogott, elegáns belső teret kapunk a konyhában

A kétszínű konyhabútorokat mindenki értékelni fogja, aki érdekes kombinációkat és egyedi belső teret keresnek. A bútorok alakja és formája, színkombinációjuk a konyhában olyan elemek, amelyek lehetővé teszik az igényekhez és a trendekhez szabott belső terek létrehozását. A megfelelő bútordarab kiválasztása nemcsak a tervezők feladata. Kísérletezhetünk is, inspirációt kereshetünk az interneten, a katalógusokban vagy a saját környezetünkben. Ilyen színválasztékból és példákból könnyű lesz kiválasztani azt az opciót, amely összhangban lesz ízlésünkkel, esztétikai érzékünkkel és az elrendezett konyhai térrel. Saját kívánságainknak megfelelő elrendezést is létrehozhatunk. A kétszínű konyhabútor minden bizonnyal tökéletes lesz erre.

[BEMUTATÓ] – L alakú szekrények a lakásban

[BEMUTATÓ] – L alakú szekrények a lakásban

"L alakú" szekrények a lakásba   Mit nevezünk „ L alakú „ szekrénynek? A szobának két, egymással általában derékszöget bezáró falára épített szekrény. ( Természetesen nem feltétel a derékszög. ) Miért érdemes ebben a kialakításban gondolkodni? Kedvező helykihasználás...

Válaszd a Prémium Kényelmi Csomagunkat!

A megrendeléstől számítva várhatóan 4 hét múlva otthonodban lesz a kész bútor. Minden termékünkre idő és termékgaranciát vállalunk.

A Tervezéstől a Beépítésig a Teljes Folyamatot Végigvisszük!

Pontos érkezés, tökéletes beépítés, rendrakás. Nincs mellébeszélés, pontosan úgy lesz minden ahogy megbeszéltük.