Oldal kiválasztása

Lágy glamour stílusú hálószoba. Kombinálja a Viva Magenta és az arany színt a belső térben.

A lágy glamour hálószoba a glamour egy teljesen más változata, mint amit a sötét glamour hálószobáról szóló bejegyzésben mutattunk . Mondhatnánk fekete-fehér, bár ez valószínűleg túlságosan leegyszerűsített, hiszen mindkét trend a jól ismert glamour stíluson alapul. A részletek virágzása, a szokatlan bútorok, anyagok és színek – bár nagyon szilárdan gyökereznek a natív stílusban, egy finomabb kiadásban más jelleget öltenek.

A lágy glamour változatú enteriőr sokkal több embernek tetszhet, mint titokzatos sötét testvére. Azoknak az embereknek is jobban tetszhet, akik a glamort klasszikus változatában nem kedvelik különösebben, vagy idegesítik a mindenütt jelenlévő pompa és flitterek. Hogy miért? Egy hangulatos hálószoba példáján megtudhatod. Nézd meg a lágy glamour stílusba illeszkedő bútorokat és szekrényeket, és hagyd, hogy magával ragadjon a ragyogás és a pompa finom változatossága.

IDŐPONT KÉRÉS

Kérj időpontot mintatermeink valamelyikébe, ahol szakértő kollégáink ingyenesen megtervezik neked a stílusodhoz legjobban illő legjobb egyedi bútort otthonodba!

Lágy csillogás – a modernitás romantikája egy kis csillogással.

A soft glamour egy kicsit szemben áll a dark glamorral. Határozottan láthatjuk a modernitás beékelődéseit eredeti és szokatlan kiegészítők formájában. A belső térben a világosabb színek dominálnak, vizuálisan könnyedebb és takarékosabb elemeket tartalmaz. Nincs ilyen egyértelmű utalás a régi korok enteriőrjeire vagy a palota pompájára. A glamour stílus legfontosabb elemei azonban megmaradtak. Tükrök, üveg, kristályok, fényes anyagok és stukkók működnek együtt a belső terekben egy nagyon érzéki és légies elrendezésben, amelyben érezhető a luxus és a romantikus jegy. A lágy glamour hálószoba egy hangulatos és elegáns tér, amelybe igazán beleszerethetsz.

Lágy stílusú glamour hálószobaLágy glamour stílusú hálószoba. Az ágy szemet gyönyörködtető fejtámlája erősebb eleme ennek az elrendezésnek.

Mi a fontos egy puha glamour stílusú hálószobában?

A soft glam hálószoba első pillantásra békét és harmóniát sugároz. Minden elrendezett, visszafogott, kissé szunnyadó, tökéletesen a belső térhez és a betöltendő funkcióhoz igazított. Jól megválasztott, megkérdőjelezhetetlenül jó minőségű anyagok, nincsenek kaotikus zárványok, felesleges dolgok. A lelki rend, a pihenés és a kényelem oázisa, de … . Ha jobban megnézed, megtalálod a „de” jelzőt, ami a soft glamour hálószobát olyan különlegessé teszi. Részletek. Ők azok, amelyek megteremtik a hangulatot ebben a szokatlan hálószobában.

  • Nagy üvegezés és tükrök – felületek, amelyek nem hiányozhatnak ebből az elegáns hálószobából. Nemcsak megvilágítják a belső teret, hanem illúziót, többdimenziós jelleget és megkülönböztetést is bevezetnek.
  • A falak és a padlók finom színének hátterében a gazdag enteriőrökhöz és a pompához társított velúr, plüss, szatén és bársony, azaz fényes felületű anyagok uralkodnak.
  • És a fent említett részletek – lámpák, amelyek a fény mellett karaktert és titokzatosságot kölcsönöznek a hálószoba belsejének. Nemcsak formájukkal, hanem színükkel is meglepnek. Mert a lágy csillogásban fény és szín van.

Mindez azonban mértékkel, túl sok lazaság nélkül, egyszerű, klasszikus formában, amely rendet tesz a környezetben. A minimalizmusnak ez az eleme az, ami a glamort mindenki számára szelídebbé teszi. Ezek a lágy glamour hálószoba jellemzői, gyönyörű, arannyal díszített és rendkívül előkelő.

Válasszon olyan bútorokat, amelyek hangsúlyozzák a hálószoba lágy csillogását.

Míg a sötét glamour bútoroknál nagy szerepet játszott a stílus, addig egy soft glamour hálószobában egyszerű formákra, de kiváló minőségű anyagokra támaszkodhatsz. Íme néhány elem, amelyre figyelned kell, amikor bútorokat választasz a hálószoba ilyen stílusú berendezéséhez.

  • Ágy – legyen kényelmes, nagy, de légies, mint egy felhő. A kárpitozás élénk színei, az elegáns és fényűző anyagok elengedhetetlenek. Azonban a hálószoba középpontjaként a puha csillogásnak észrevehetőnek kell lennie, ezért mindenképpen meg kell különböztetni valamivel. Ha a színek finom összeolvadására összpontosítasz az egész környezettel, hangsúlyozd ki a fejtámlát. Magas, falra szerelt, kárpitozott és feltűnő, ezek eltalálják a célt. Az egésznek a harmónia, a kényelem és a pihenés benyomását kell keltenie.
  • Éjjeliszekrények és öltözőasztalok – semmi banalitás. Használj érdekes, egyedi szerkezetű anyagokat, ne csak a szekrény anyaga, hanem a felszerelése is legyen egyedi. Barázdálás, marás, varrás – játssz a formával. Ahhoz, hogy a szekrényeknek karaktert és csillogó stílust adj, nyúlj arany kiegészítőkhöz, például fogantyúkhoz vagy lábakhoz. Meglátod, hogy ezek egy közönséges bútordarabot kis műalkotássá változtatnak.
  • Lámpák – ezek a hálószobában a lágy glamour stílusban nem hiányozhatnak. Nem kell, hogy nagy kristálycsillárok legyenek, amelyek a mennyezetről lógnak. A párkány mögé rejtett világítás is tökéletes lesz. Egyszerű, minimalista lámpák vagy modern formájú, arannyal megszórt lámpák – ezek mind utalni fognak a glamour stílusra. Mit szólna egy erős hangsúlyhoz, amely lámpa lévén egyben szobor is lesz? Egy ilyen darab, a 2023-as év erős, lédús színében – a Viva Magentában – biztosan felülmúlhatatlan. Nemcsak figyelemfelkeltő, hanem nagyon praktikus is.
  • Tükrök – a glamour stílus egyik védjegye. A nagy tükörportálok vagy falburkolatok nemcsak önmagukban dekorációként szolgálnak, hanem gyönyörűen visszatükrözik a fényt és más tárgyakat is. Fokozzák a luxus és a sikk benyomását, de optikailag is megnövelik és megnyitják a belső teret. A lágy glamour hálószobában használjon tükröket a falakon, a mennyezeten és a bútorokon.
  • Gardróbszekrény – a sötét csillogású gardróbszekrénnyel ellentétben a lágy csillogású gardróbszekrény rejtve maradhat. Ez a bútorok finomabb változata, amely elegánsnak tűnik, de harmonizál a hálószoba belsejével is.

Egyedi sarokszekrény lágy stílusú glamour hálószobaA sarokszekrény egy puha glamour hálószobában finoman integrálható a belső térbe, de vigyázzon az ajtóiban lévő nagy tükrökre. Ezek optikailag megnövelik a szobát.

Puha glamour szekrény – hogyan kell kinéznie

Egy tolóajtós vagy nyílóajtós szekrény soft glamour stílusban amúgy is gyönyörködtet. Hogy miért? Például arany vagy ezüst ajtóprofilokkal. Az aranykeret formája és mérete a választott profilon múlik. Igazán széles a választék a méretre szabott gardróbszekrényekből. A Sahara vagy a Sapphire profil finomabb lesz, mint a Lazuryt profil, de még így is látszódni fog a szekrényajtón.

A soft glamour gardróbszekrény karakterét és stílusát a frontok kitöltésével is hangsúlyozhatja. Itt a nagyméretű tükrök tökéletesek lesznek, felesleges osztások és illesztések nélkül. Attól függően, hogy dekoratív vagy gyakorlati funkciót töltenek be, választhat ezüst, grafit vagy bronz tükröket. A bordázott, puha, Antisol, szatén vagy lakkozott üvegek bármilyen színben szintén szépen fognak kinézni. Az ilyen üvegtöltelék látható kerettel minimalista képet hoz létre, amely hangsúlyozza a hálószobában a lágy csillogást.

Ahhoz, hogy csillogjon, ne feledkezz meg a szekrényen belüli és kívüli világításról. Este és kora reggel az ilyen világítás a szekrényben funkcionális, de gyönyörűen megvilágíthatja a hálószobát is, bevezetve a titokzatosság és a meghittség auráját. Az üveg egyedi varázsát a szekrény belsejében is kihasználhatod, ha a fiókok előlapjaira helyezed őket. A belső tér elrendezésekor összpontosíts a fénytáblás dekorációkra, hogy az egész bútordarab könnyed és finom legyen. A Mokka kiegészítők nem nyilvánvaló színével kombinálva a szekrény közepe egy kis karaktert kap.

Különleges lámpa feldobja a lágy stílusú glamour hálószobátA formáját és színét tekintve szokatlan lámpa érdekes módon feldobja a hálószoba belsejét a lágy glamour stílusban. Itt a részletek sokat számítanak

A puha glamour stílusú hálószoba egy olyan belső tér, amely örömet és kikapcsolódást nyújthat, ha kedveled ezt a stílust. Az enyhén lágyított glamour stílus minden bizonnyal vonzza a rajongóit, akik a minimalista formának köszönhetően férfias elemet találnak benne. Talán ez a stílus is univerzálisabbá válik, és egy újabb tökéletes házasságot hoz létre más stílusokkal.

Ha úgy gondolod, hogy ez a stílus neked való, kövesd tippjeinket, és hozz létre egy lágy glamour hálószobát, ahol nyugalmat, pihenést és kikapcsolódást találsz a mindennapokból. Keresd meg a legközelebbi bemutatótermet, tervezz velünk egy soft glamour szekrényt, és hagyd, hogy magával ragadjon a rendkívüli és elegáns enteriőr víziója.

Hiszen egy hálószoba is különbözhet otthonod többi részétől. A puha csillogás egy csipetnyi Viva Magenta színnel ezt garantálja neked!

Ötletet keres a belsőépítészetéhez? Megvan a kedvenc stílusa, de nem tudja, milyen bútorokat válasszon? Keressen egy Komandor bemutatótermet, vegye fel a kapcsolatot tanácsadóinkkal és használja ki tapasztalatainkat. Biztos, hogy együtt megteremtjük az Ön számára tökéletes teret és bútorokat. Vannak már ötletei? Küldje el nekünk árajánlatkérését online itt!

 

Fehér gardróbszekrény

Fehér gardróbszekrény

Fehér gardóbszekrény Rendkívül stílusos, esztétikus és funkcionális – ezek kétségtelenül fehér szekrények . A fehér szekrények időtlen bútorok, amelyek a változó trendek és divat ellenére továbbra is töretlen népszerűségnek örvendenek. Mi az oka a fehér szekrények...

Válaszd a Prémium Kényelmi Csomagunkat!

A megrendeléstől számítva várhatóan 4 hét múlva otthonodban lesz a kész bútor. Minden termékünkre idő és termékgaranciát vállalunk.

A Tervezéstől a Beépítésig a Teljes Folyamatot Végigvisszük!

Pontos érkezés, tökéletes beépítés, rendrakás. Nincs mellébeszélés, pontosan úgy lesz minden ahogy megbeszéltük.