Oldal kiválasztása

Sötét glamour stílusú hálószoba. Mozduljon át egy másik korszakba.

Sötét glamour stílusú hálószoba – kíváncsi vagy, milyen kombináció ez? Nemcsak elbűvölő, hanem sötét is. A glamour stílus nem mindenkinek való, ahogyan egy ilyen stílusú hálószoba sem. Ez nyilvánvaló. Nincs olyan belsőépítészeti stílus, ami mindenkinek való. Ennek ellenére a glamour stílust lehet szeretni, és gyakran használják a belsőépítészetben. Mint kiderült, ez is meglepő lehet, és többféle nézete van. Ebben a blogbejegyzésben egy sötét glamour hálószobát mutatunk be. Nézd meg, hogy ez a kiadás illik-e hozzád, és hogy ez a szín neked való-e. Inspirálódj! Induljunk hát egy utazásra a csillogás, az arany, a tükrök és a dekorációk világában.

IDŐPONT KÉRÉS

Kérj időpontot mintatermeink valamelyikébe, ahol szakértő kollégáink ingyenesen megtervezik neked a stílusodhoz legjobban illő legjobb egyedi bútort otthonodba!

Sötét glamour stílusú hálószoba. Hangulat és stílus egy másik korszakból-minSötét glamour stílusú hálószoba. Hangulat és stílus egy másik korszakból

Rejtély, varázslat és egyedi hangulat. Mi a sötét csillogás?

Magáról a glamour stílusról már biztosan hallottál, mi most ennek a stílusnak kissé más, szélsőséges pólusaira fókuszálunk, és a hálószoba példáján mutatjuk be. Természetesen nem hagyjuk ki a gardróbszekrény témáját , hiszen egy hálószoba tárolóhely nélkül kicsit hiányos.

A sötét csillogás egyértelműen a sötétebb, mély színekre épül, ezért helyet igényel, és mindenképpen jobban illik a nagy, tágas belső terekhez. A benne berendezett szobák tele vannak titokzatossággal, egy csipetnyi dekadenciával és a barokk vagy gótikus terek hangulatával. Ezen a háttéren az arany kiegészítők, mint például a tükörkeretek, festmények, lámpák, lámpatartók vagy a bútorok részletei szinte meseszerűen hatnak, pompát kölcsönözve a belső térnek. Az üveg és a tükrök gyönyörűen kiemelkednek a sötét háttérből, csillognak és pislákolnak, elragadó fényjátékot teremtve. Mind a könnyed, modern lámpák, amelyek stilárisan ellenpontozzák a környezetet, mind a súlyos csillárok tökéletesen mutatnak itt.

A sötét glamour hálószoba mintha egy másik korszakból költözött volna át. Extravagáns, kissé sötét, néha nehéz, lélegzetelállító – de nagyon egyedi. Ez egy olyan tér, amelyben van drámaiság és kisugárzás. Könnyen meglátod benne a történelem, az irodalom vagy a film olyan hőseit, mint Dorian Gray. Lehet, hogy tetszik ez a hálószoba?

Sötét színek, stukkó és üveg - elemek, amelyek nem hiányozhatnak egy sötét glamour hálószobából-minSötét színek, stukkó és üveg – elemek, amelyek nem hiányozhatnak egy sötét glamour hálószobából.

Sötét glamour stílusú hálószoba. Egyedi hangulat és mesés tér.

Ezt az egyedi hálószobát elnézve azonnal palotabelsők jutnak eszünkbe, telis-tele arannyal, üveggel és kristályokkal. Egyesek talán elriadnak tőle, másoknak a hideg futkos a hátán, és ellenállhatatlan a kísértés, hogy legalább egy éjszakát ott töltsenek. Egy sötét csillogású hálószoba különböző asszociációkat idéz elő, de sosem lesz közömbös. A sötét falak, a sötét mennyezet és a szintén sötét, de nemes színű padló egy nagyon különleges teret hoz létre. Jól kell elrendezni és berendezni, hogy egyedi jelleget és kifejezést kapjon. Nehéz? Nem egészen, de néha giccsesnek tűnhet, ha nem ismerjük a mértéket.

Érdekes eljárás, amely gyönyörűen hangsúlyozza a sötét glamour stílus hangulatát a hálószobában – a stukkó használata. Ez megtalálható a falakon, a mennyezeten és a bútorokon. A falak színére festve nagyon kifinomultan néz ki, háromdimenzió benyomását kelti, mélységet és karaktert ad az egész belső térnek. A sötét glamour stílusú hálószoba hangulatát a falak színére festett, rendezett ajtóportálok is táplálják. Bár nem vezetnek sehová, mégis a titokzatosság auráját keltik, és változatossá teszik a belső tér építészetét. Csakúgy, mint a magas ablakok, a padlóra festett képek és az élő növényzet.

Egy kárpitozott velúr ágy és egy praktikus szófa. Mindkét bútor markáns színben. A sötét glamour stílus szereti az ilyen színeket-minEgy kárpitozott velúr ágy és egy praktikus szófa. Mindkét bútor markáns színben. A sötét glamour stílus szereti az ilyen színeket

Milyen bútorok és színek illenek a sötét glamour hálószobához

Hogyan rendezzünk be egy sötét glamour hálószobát? Az alábbiakban talál néhány tippet arra vonatkozóan, hogy mire kell figyelni, milyen színeket és bútorokat válasszon, hogy a belső tér gyönyörködtessen és meglepjen a szokatlan aurájával:

  • Ágy – egy könnyű, modern ágy itt biztosan nem fog működni. Nagynak, kényelmesnek kell lennie. A velúr, bársony vagy plüss kárpitozás elengedhetetlen. Ráadásul a szín nem akármilyen, hanem erős, mély, sőt a szenvedélyhez és az elragadtatáshoz társított. Mindenképpen sötétebb változatokban, lédús és mély színekben. A lila, skarlátvörös, smaragdzöld, csokoládé vagy tengerészkék itt tökéletes. Fontosak az éjjeliszekrények is, amelyek nem lehetnek triviálisak. Az aranyszínű asztalok modern formában tökéletesek lesznek.
  • Bútorok, mint például egy puff, egy nyugágy vagy egy öltözőasztal – mindig stilizált részletekkel, például lábakkal, fogantyúkkal, formával. Feltétlenül különleges, erős színekben a kárpitok, hogy kiemelkedjenek a sötétebb környezetből. Kiegészítik a belső teret, és korhű megjelenésükkel, történelmi hangulatukkal csillogó stílusba ágyazzák azt.
  • Tükrök és lámpák – mindkét lehetőség igazán illik ide: a nehezebb, barokkosabb és a könnyebb, modern. A sötét glamour hálószobában stilizált, díszített, széles aranykeretű festményekre és tükrökre, valamint kristályos, gazdag csillárokra fogadhatunk. Jó választás lesznek az egyszerű, modern, de fényes keretek és a könnyű, nagyon visszafogott, de jelentős méretű lámpák is. Ezek könnyed, légies buborékokként fognak lebegni a sötét glamour hálószoba terében. Ezek a részletek, különösen az aranyban és ezüstben fürdő részletek, exkluzívvá, fenségessé és egyedivé teszik a belső teret.
  • Gardróbszekrény – úgy tűnik, hogy stilizáltnak, masszívnak és nehéznek kell lennie. És itt van egy kis meglepetés. A sötét glamour hálószobában lévő szekrénynek nem kell a korszakból származnia, de érdekes módon elrendezettnek, eredetinek és vizuálisan meglepőnek kell lennie. Mit jelent ez?

Sötét glamour stílusú sarokszekrény. Az ajtófrontok tükörrel és különleges üvegbetéttel készültek-minSötét glamour stílusú sarokszekrény. Az ajtófrontok tükörrel és különleges üvegbetéttel készültek

Hogyan nézzen ki egy sötét glamour hatású szekrény?

Egy kissé sötét és titokzatos belső térben tökéletesen mutat egy nagyméretű, egyedi készítésű szekrény, gyönyörűen üvegezett frontokkal. Megtöri a hálószoba dekadens jellegét, és egy kis friss levegőt hoz. Függetlenül attól, hogy sarokszekrény , beépített szekrény vagy szabadon álló szekrény lesz – nem szabad elrejteni.

Különösen figyelemre méltóak a hálószobába nyíló gardróbszekrény ajtói. Ezek mindig láthatóak lesznek, és a belső tér fontos elemei. A sötét glamour stílusú hálószobában lévő szekrénynek ragyognia kell. Ezt a hatást többféleképpen is elérheti. Az egyik ilyen természetesen az üvegfrontok. Ezek lehetnek teljesen átlátszóak, de a mintás üveggel és tükörrel ellátott tolóajtók itt sokkal jobban működnek. Az üveglapon lévő barázdák olyanok, mint egy ékszer vagy egy esküvői fátyol. Az üveg hajlatain leáramló természetes és mesterséges fény kétségtelenül bájt kölcsönöz az egész szekrénynek. Úgy néz ki, mint egy bonyolultan szőtt pókháló a reggeli harmatcseppekkel. A félig áttetsző hatás finoman elrejti a szekrény tartalmát, amely a hálószoba belsejét a sötét glamour stílusban rendezi be, ahol más elemeknek jobban be kellene mutatkozniuk. A másik módja annak, hogy a szekrény fényt kapjon, a fiókokban, a polcok alatt vagy a rudak felett elhelyezett belső világítás. Az üvegen lévő barázdákkal együtt a fény harmonikus párost alkot.

A részlet, amely gyönyörűen kiemeli a sötét csillogó szekrény egyediségét, és integrálja a hálószoba belsejébe, a stukkó. Az egyedi készítésű szekrényekben elhelyezheti a szekrény alsó lábazatán, valamint koronázhatja a tetejét, a mennyezetbe menve. A szekrény belsejének elrendezése természetesen az igények és preferenciák kérdése, de itt is meg kell lennie a harmóniának és a funkcionalitásnak, amelyet a jól megválasztott kiegészítők biztosítanak.

Most, hogy tudja, hogyan néz ki egy sötét glamour hálószoba, és milyen aurája van, eldöntheti, hogy jól érzi-e magát egy ilyen elrendezésben. Ha nem, az sem baj. Sok más stílust is beengedhet a hálószobába. Talán egy skandináv stílusú hálószoba, egy minimalista hálószoba vagy egy loft stílusú hálószoba áll közelebb az érzékenységedhez vagy stílusodhoz. Ha azonban egy sötét glamour enteriőr láttán megdobban a szíved, és úgy érzed, hogy ez a stílus neked való, használd elrendezési tippjeinket.

A gardróbszekrény tekintetében természetesen számíthatsz a segítségünkre. Keresd meg a legközelebbi bemutatótermet, vagy vedd fel a kapcsolatot tanácsadónkkal. Tervezzünk együtt egy sötét glamour gardróbszekrényt a hálószobába. Szeretne saját maga megtervezni egy hálószobai gardróbszekrényt?
A dark glamour stílus a belső terek szokatlan megközelítése, de nagyon művészi és egyedi. A hálószoba azonban egy olyan hely, ahol a varázslat és a hangulat nagyon jól érzi magát. Ha ehhez praktikus és szép bútorokat adunk hozzá, akkor egy olyan teret hozunk létre, amely ideális a pihenéshez, a kikapcsolódáshoz és a regenerálódáshoz.

Ötletet keres a belsőépítészetéhez? Megvan a kedvenc stílusa, de nem tudja, milyen bútorokat válasszon? Keressen egy Komandor bemutatótermet, vegye fel a kapcsolatot tanácsadóinkkal és használja ki tapasztalatainkat. Biztos, hogy együtt megteremtjük az Ön számára tökéletes teret és bútorokat. Vannak már ötletei? Küldje el nekünk árajánlatkérését online itt!

 

Fehér gardróbszekrény

Fehér gardróbszekrény

Fehér gardóbszekrény Rendkívül stílusos, esztétikus és funkcionális – ezek kétségtelenül fehér szekrények . A fehér szekrények időtlen bútorok, amelyek a változó trendek és divat ellenére továbbra is töretlen népszerűségnek örvendenek. Mi az oka a fehér szekrények...

Fekete gardróbszekrény

Fekete gardróbszekrény

Fekete gardóbszekrény Sok ember számára a fekete szekrény az exkluzivitás és az elegancia szinonimája. A modernista és loft belsőépítészeti megoldások szerelmesei szívesen választják. Néha azonban lehet egy olyan bútor, amely félelmeket és kétségeket ébreszt. És...

Válaszd a Prémium Kényelmi Csomagunkat!

A megrendeléstől számítva várhatóan 4 hét múlva otthonodban lesz a kész bútor. Minden termékünkre idő és termékgaranciát vállalunk.

A Tervezéstől a Beépítésig a Teljes Folyamatot Végigvisszük!

Pontos érkezés, tökéletes beépítés, rendrakás. Nincs mellébeszélés, pontosan úgy lesz minden ahogy megbeszéltük.