Oldal kiválasztása

TOP 10 beépített szekrény és gardróbszekrény ötlet 2019-ben.

 

#1. TV fal és dohányzóasztal a nappaliban

Ezek ugyan kiegészítő elemek, de nagyon fontosak a végső hangulat kialakításában. Ha sikerül egy fallal-padlóval harmonizáló színt kiválasztani, akkor biztosan nagyon jól fog mutatni a nappalidban!
Ne zsúfold túl a bútort, ez esetben helytálló az a mondás, hogy a több kevesebb!

Tv fal és dohányzó asztal a nappaliban
Tv fal és dohányzóasztal a nappaliba

 

#2. Tetőtéri beépítés

Ne ijedj meg a ferde falaktól, vagy a tetősíktól! Számtalan lehetőség van a műszaki kialakításra és a felhasznált anyagokra is. Választhatsz nyitott, vagy zárt; tolóajtós, vagy nyílóajtós verziót. A lényeg az, hogy passzoljon a szoba hangulatához!

Tetőtéri beépített gardróbszekrény festett üveges tolóajtóval
Letisztult beépített szekrény megoldás a tetőtérben

 

#3. Ágy feletti tolóajtós szekrény a hálószobában.

Az ágy mögötti falra ritkán kerül szekrény, mi most mégis mutatunk egy érdekes megoldást. A rendelkezésre álló helyet maximálisan kihasználva, stílusos és praktikus tolóajtókkal zárható szekrény készült az ágy fölé/mögé. A nyitott és a zárt elemek sokoldalúságának köszönhetően nem válik unalmassá a tér. Épp ellenkezőleg, színes, levegős és nagyon mutatós megoldás született.

Ágy feletti beépített szekrény hálószobába bútorlapos tolóajtóval
Ágy feletti tolóajtós szekrény a hálószobában

 

#4. Gardróbszoba ORTO profilos szerkezettel.

Az ORTO profil nagy előnye, hogy egy korábban már jól bevált, műszakilag tesztelt és magas minőségi elismerést kapott terméket gondol újra. A korábbi krómvázas, majd alumíniumvázas szerkezetet öltöztettük új köntösbe. Trendi, fiatalos megjelenés, letisztult és egyenes formavilág jellemző erre az újdonságra. Mondhatjuk, hogy mérföldkő a gardróbszobák tervezésében, ezért válaszd bátran ezt a lehetőséget ha szellős, jól látható és modern megjelenést szeretnél!

U alakú gardróbszoba elegáns orto főprofillal nyitott és zárt kiegészítő elemekkelOrtó rendszerrel készült gardróbszoba

 

#5. MOCCA kiegészítő elemek a bútorok belső kialakításához – ékszertartó fiók.

A látvány mindig nagyon fontos szempont a bútorok tervezésekor. A hagyományos kiegészítő elemeken túlmutatóan forgalomba kerültek a MOCCA kiegészítők. Hagyományosan a szekrény női részébe kerülnek ékszertartó fiókok, de az utóbbi trendekre jellemző a férfi irányba tolódás is. Akár ékszereket, akár órákat, akár nyakkendőket, vagy öveket is rejthetnek a kis kazetták. Praktikus és elegáns tárolási megoldást kínálnak a hétköznapi rohanásban is!

Az ékszertartó fiók a MOCCA kiegészítő családból

 

#6. A MOCCA kiegészítők másik népszerű eleme a döntött, kihúzható cipőtartó.

Színében és megjelenésében modern, letisztult formavilágot tükröz. A döntött kialakításnak köszönhetően kisebb mélységű szekrényekbe is betervezhető. Mind női, mind férfi cipők tárolására tökéletes megoldást nyújt.

Kihúzható cipőtartó a MOCCA kiegészítő családból

#7. Térelválasztó tolóajtó savmart üveggel.

A savmart üveg egy áttetsző anyag, tehát a fény egy jelentős részét átengedi, de nem látszik át teljesen. Sejtelmes sziluetteket lehet csupán látni az ajtó másik oldalán. Ideális lehet olyan esetben, ha egy hálószobából nyíló gardróbszobád van, ahol el szeretnéd zárni egymástól a két helységet, de mégis törekszel az átjárhatóságra. A tolóajtók méretei és anyagai egyénileg variálhatóak, így számtalan lehetőséget biztosít számodra.

Piros színű festett üveges térelválasztó tolóajtóTérelválasztó tolóajtó savmart üveggel

#8. Kamasz gyerekszoba vidám hangulatú színekkel.

Melyik szülő nem hallotta még azt a serdülő gyerekétől, hogy a kamaszok már „ kinőttek” a gyerekkorból? Önálló személyiségtudattal, a rájuk jellemző belső-és külső megnyilvánulásokkal formálják magukat és a környezetüket. Ugyanez igaz a szobájukra is, ahol a különböző dísztárgyak, sport relikviák, vagy műszaki eszközök közt a bútorok színvilága is fontos. Ehhez a hangulathoz nyújthat segítséget a különböző festett üveges megoldások egyike.

3 színű tolóajtóval szerelt gyerekszoba beépített szekrényGyerekszoba vidám színekkel

#9. Kombinált előszobabútor.

Ennél az előszobabútornál megjelennek a tolóajtók, a nyílóajtók és a nyitott elemek is. Kialakítása mondható hagyományosnak is, hiszen minden olyan ruha és cipő tárolását kiszolgálja, amelyeket az előszobában használunk. A nagyméretű tükrös hátfal és világos színek térnövelő hatásúak, az elrendezés pedig könnyed és légies.

4 ajtós előszoba gardróbszekrény festett üveggel és tükörrelKombinált előszobabútor

#10. Irodai beépített szekrény a galéria alatt.

A loft lakásokban, vagy irodaházakban a nagy belmagasságú tereket gyakran megosztják egy galériával, ami alatt különböző funkciójú bútorokat építenek be. Itt is fontos szempont a térhez való kapcsolódás, nem csak műszakilag, hanem a design jegyeket is figyelembe véve. Remek lehetőség számodra, ha elrugaszkodnál a földtől a tervezések során!

Irodai beépített szekrény lépcső és galéria alatti beépítésselGaléria alatti irodai beépített szekrény 

[BEMUTATÓ] – L alakú szekrények a lakásban

[BEMUTATÓ] – L alakú szekrények a lakásban

"L alakú" szekrények a lakásba   Mit nevezünk „ L alakú „ szekrénynek? A szobának két, egymással általában derékszöget bezáró falára épített szekrény. ( Természetesen nem feltétel a derékszög. ) Miért érdemes ebben a kialakításban gondolkodni? Kedvező helykihasználás...

Már Konkrét Terved és Elképzelésed van?

Kérj ajánlatot villámgyorsan online. 3 munkanapon belül konkrét ajánlatot és látványtervet kapsz a kezedbe.

Válaszd a Prémium Kényelmi Csomagunkat!

A megrendeléstől számítva várhatóan 4 hét múlva otthonodban lesz a kész bútor. Minden termékünkre idő és termékgaranciát vállalunk.

A Tervezéstől a Beépítésig a Teljes Folyamatot Végigvisszük!

Pontos érkezés, tökéletes beépítés, rendrakás. Nincs mellébeszélés, pontosan úgy lesz minden ahogy megbeszéltük.