Oldal kiválasztása

Világos vagy sötét színű gardróbszoba?

A lakás tervezésekor sok stratégiai döntést kell meghoznunk. Tervezői szerepet játszva megfelelő megoldást keresünk a lakberendezés, a bútorválasztás, a szín vagy a kedvenc holmijaink tárolására szolgáló hely megszervezése szempontjából. Ezért gyakran szembesülünk a ruhatárunk elrendezésének dilemmájával. Többnyire azt szeretnénk, hogy a gardrób belső tere a lehető legfunkcionálisabb legyen, de stílusosan is illeszkedjen a lakás többi részéhez.

Tehát amikor ezt a privát és meglehetősen meghitt teret tervezzük, sok kérdés merül fel. Az egyik a színkérdés. Mert milyen szekrényt válasszunk? Világos vagy sötét legyen? Ha ilyen problémája van, olvassa el az alábbi tippeket. Megpróbálunk eloszlatni néhány kétséget, és néhány tippet adni a bizonytalanoknak.

A ruhásszekrény elrendezésekor gondolnia kell annak egészére. Világos vagy sötét – ez csak a tulajdonos fantáziájára van bízva

 

Még mindig a világos gardrób a legnépszerűbb?

A lakás boldog tulajdonosai tudják, hogy a gardróbszoba olyan helyiség, ahol sok időt töltünk minden nap. Sok ember számára ez egy igazi szentély és varázslatos hely, amely számos problémát megold számukra és tökéletesen időt takarít meg. A gardróbot kétségtelenül úgy kell megtervezni, hogy minden szempontból megfeleljen nekünk – mind vizuális, mind funkcionális szempontból. Rendezése során emlékeznünk kell arra, hogy bizonyos trendek, különösen a belsőépítészettel kapcsolatosak, változatlanok maradnak. Ezért jobb követni a trendet és az érzéseit, mint a gyorsan változó divatot.

 

A világos szekrény biztonságos megoldás

Ha a falak színéről van szó, időtlen és gyakran választott alapszínek a világosak, ezek közül is a meglehetősen meleg árnyalatúak, azaz törtfehérek, bézsek és finom szürkék. Bármilyen színű bútorok megfelelnek egy ilyen semleges belső térnek.

„ A falak világos árnyalata vizuálisan megnöveli a gardróbszobát, világosabbá és tágasabbá téve az egész teret.”

A világos falak a tisztaság, az átláthatóság és a rend benyomását is fokozzák, ami nagy jelentőséggel bír egy olyan szekrény esetében, amely nem tartalmaz sok természetes fényt.

Klasszikus világos fehér szekrényA világos, fehér szekrény klasszikus választás a legtöbb ember számára. Tágas, harmonikus és könnyű hatást érhetünk el ez által.

 

Sötét szekrény a kalandosabbak számára

Ha a gardrób belseje áttörtebb jellegű lesz és berendezéséhez Orto beépített rendszereket használunk, akkor választhatunk egy intenzívebb színt a falak számára. Az antracit színű, vékony profilok a színes háttér előtt nagyon érdekesek. Ha sötétebb színű környezetet választ, akkor a lágyabb sötétkék, csokoládé, üvegzöld vagy grafit színű falak közül érdemes választani.

„ A kicsi és sötétre festett belső tér nem jó megoldás otthoni szekrény megtervezéséhez. A sötét színek kisebbé teszik a helyet ”

Mielőtt kiválasztaná a szekrény falainak adott színét, gondosan ellenőrizze a szoba világítását és méreteit. Ebben az esetben a természetes fény és a jól elhelyezett mesterséges megvilágítás mindenképpen szövetséges lesz. A mennyezeti-vagy fali lámpák, a bútorok fénye és a beérkező napfény világosságot és eleganciát kölcsönöznek a szobának, és megkönnyítik a felhasználók számára az egyedi belső használatát.

Gardróbszoba
A falak sötétebb színe egyedi jelleget kölcsönöz a szekrénynek

 

Világos színű szekrények – steril harmóniát áraszt

Ahhoz, hogy a helyiség, ahol ruháinkat tároljuk, ne csak szép, de funkcionális is legyen, a megfelelő bútorokat kell választanunk hozzá. Kiválasztásakor ügyeljen alapvető szükségleteire, valamint a tárolásra szánt dolgok mennyiségére és típusára. A szekrény bútorainak kiválasztásakor elsősorban a megfelelő belső kialakításra és annak maximális kihasználására kell gondolni. Ezután csak ötvözzük az egészet a bútorok gyönyörű színével, amelyek életet keltenek a szekrényben. Ha a belső tér élénk színekre épül, akkor sok szabadságot engedhetünk meg magunknak a bútor színének megválasztásakor. A fehér bútorok minden bizonnyal mindig jól mutatnak. Ez egy nagyon univerzális és gyakran választott megoldás, különösen kis szekrények vagy a tetőtérben elhelyezett szekrények számára. A fehér bútorok megvilágítják a belső teret, rendet és a harmóniát sugallnak, és nem ütköznek a ruhák színével. A sterilitás és a rend érzetét keltik és könnyen tisztán tarthatók is, ami fontos a ruhák tárolásakor.

VILÁGOS famintázatú bútorlapok

Mi van, ha a fehér számunkra túl általánosnak tűnik? Világos falak esetén nem kell lemondanunk a valódi fára hasonlító gyönyörű búrotlap variációkról. Az elegáns fagyűrűk, az egyenetlen szerkezet, az ecsetelés és az elszíneződés stílust és eleganciát ad a szekrény bútorainak. Egy ilyen szekrény minden bizonnyal kiemelkedik, és benne lesz az egyediség eleme. Számos dekor közül választhatunk, a könnyű hamu, az akác, a fehérített fenyő, a keksz vagy a napos tölgy között. Ha átlátszó vagy színes üveggel egészítjük ki őket, a szekrény ebben a kiadásban finom és elegáns lesz.

 

fehér gardróbszekrényA gardrób fehér bútorai tökéletes megoldást jelentenek a kis belső terek és tetőterek számára

 

Sötét szekrény – érett, eleganciával

Mind az építészet, mind a belsőépítészet terén a sötét színeket továbbra is úgy tekintik, mint amelyeket a kísérletezéstől nemfélő emberek tartanak fenn. Ajánlott azoknak is, akik szeretik az időtlen klasszikusokat. Ezért a sötét ruhásszekrényt nemcsak a bátor emberek választják, hanem azok is, akik szeretik a belsőépítészet nyers, ipari stílusát. Az amatőr tervezők között lesznek zeneszeretők, valamint stílus- és design kedvelők is. A grafit színű Orto rendszeren alapuló bútorok a sötét háttér előtt is igazán jól mutatnak. Az alumínium profilokból és üvegből álló szekrény szintén nagyon elegáns és designer hatást kelt. A szoba sötét falaival együtt kétségtelenül vonzó lesz azok számára, akik szeretik a modern és minimalista megoldásokat.

SÖTÉT famintázatú bútorlapokMi van a sötét bútorokkal? Amikor kivételes esztétikai értékű ruhásszekrényt akarunk létrehozni, válasszunk magasztos és kifinomult, kissé nehéz fa-szerű dekorokat. Azok számára, akik a klasszikusabb belső tereket némi nosztalgiával és eleganciával értékelik, a kifejező szil vagy a fenséges tölgy tökéletes választás lesz. Mindkettő rendkívül szép fa mintázatú. A gyönyörű változatokban és árnyalatokban díszített, kellemes tölgyfa díszítés tökéletes szín egy sötét és ízléses ruhásszekrényhez. Egy dolog biztos – minden felhasználó örülni fog annak, hogy a ruhák mennyire tökéletesen lógnak egy ilyen kifinomult szobában. A bútorlapon, a belső világításon vagy a kifinomult fogantyúkon elkalandozó fényvisszaverődések ragyogása olyan lesz, akár az ékszereké. Ezért nem hiányozhatnak az ilyen részletek a gardróbszoba belső elrendezéséből. A sötét szekrény érett és időtálló. A divat számára soha nem fog elmúlni.

 

A bútorok sötét, érett fa dekorációja és a világos padló ízléses és időtlen belső teret hozhat létre. Fontos kiegészítő lehet egy jól megválasztott szőnyeg is

 

Világos vagy esetleg sötét szekrény? A színválasztás elengedhetetlen a stílusához és a hangulatához. A falak vagy a bútorok színének kiválasztásakor emlékezzen a ház egyik legfontosabb szobájának jellegére. Ez tükröződik érzelmeinkben és jólétünkben. Kombináljuk a trendeket a funkcionalitással és a kedvenc esztétikával. Tudatában e három elem ügyes kombinációjának, minden bizonnyal egyedi szobát fogunk létrehozni, nemcsak a dolgaink számára, hanem önmagunk számára is.
Végül is egy álomgardróbnak egyedinek, az Ön igényeire szabottnak, és egy kis designkuckónak kell lennie.

 

[BEMUTATÓ] – L alakú szekrények a lakásban

[BEMUTATÓ] – L alakú szekrények a lakásban

"L alakú" szekrények a lakásba   Mit nevezünk „ L alakú „ szekrénynek? A szobának két, egymással általában derékszöget bezáró falára épített szekrény. ( Természetesen nem feltétel a derékszög. ) Miért érdemes ebben a kialakításban gondolkodni? Kedvező helykihasználás...

Válaszd a Prémium Kényelmi Csomagunkat!

A megrendeléstől számítva várhatóan 4 hét múlva otthonodban lesz a kész bútor. Minden termékünkre idő és termékgaranciát vállalunk.

A Tervezéstől a Beépítésig a Teljes Folyamatot Végigvisszük!

Pontos érkezés, tökéletes beépítés, rendrakás. Nincs mellébeszélés, pontosan úgy lesz minden ahogy megbeszéltük.