Oldal kiválasztása

Boho stílusú mikro stúdió apartman. Klimatikus belső tér, harmóniában a természettel.

A boho stílus töretlen népszerűségnek örvend, függetlenül attól, hogy belsőépítészetről, divatról vagy az élet szellemi megközelítéséről van szó. A boho minden esetben átalakul, és nézetei meglepik a formával és a kifejezéssel. Ha tehát Ön is a hívei közé tartozik, és ötletet keres egy boho stílusú enteriőrhöz, nézze meg egy mikrostúdió inspirációját, amelyben ez a stílus otthonra lelt bútorok, kiegészítők és színek formájában. Egy kicsi, de nagyon funkcionális belső tér, ahol az uralkodó klíma és a melegség teret ad, és 30 négyzetméteren egy bizonyos életszakaszban kényelmes hellyé változtat. Nézze meg, hogyan nézhet ki egy boho-stílusú mikro stúdió lakás, és milyen megoldások, színek és bútorok legyenek benne.

IDŐPONT KÉRÉS

Kérj időpontot mintatermeink valamelyikébe, ahol szakértő kollégáink ingyenesen megtervezik neked a stílusodhoz legjobban illő legjobb egyedi bútort otthonodba!

Boho stílus a belső terekben. Újdonság vagy visszatérés a múltba?

A boho stílusról szinte mindenhol olvashatunk. Ez egy olyan univerzális és barátságos stílus, hogy szinte mindenki szeretheti, bármelyik változatát választva. Az etno stílusra utal, tehát nem teljesen új. És mivel ami etno, egzotikus, természetes, ember- és természetbarát, ugyanakkor megnyugtató, az nagyon is aktuális, így maga a boho stílus szélesre tárja a kaput a lakásainkban és az életünkben.

Most az egyik projektünk alapján szeretnénk megmutatni, hogyan is fejezhető ki igazán a belső térben. Példaként az egyik gdański mikro-stúdiót fogjuk bemutatni, ahol a boho stílus az elrendezés vezérmotívumává vált.

Boho stílusú mikro stúdió apartmanBoho stílusú mikro stúdió apartman. Egy kis tér sok funkcióval

Egy kis stúdió apartman boho színekben. Vegye körül magát barátságos földszínekkel.

A megvalósításról készült fotókat elnézve azonnal szemet szúrnak a belső térben uralkodó élénk színek. A pihenés, a harmónia és a béke boldogító állapota. A várakozásokkal ellentétben itt nincs őrült színlázadás, amely élénken ugrál a bútorokon és a nagy felületeken, például a falakon vagy a padlón. Pedig pontosan erről volt szó. Az etno vagy a boho nem kell, hogy túlságosan színes legyen. A szín, különösen a nagy elemeken, megnyilvánulhat földszínekben, azok szép, kissé mosott árnyalataiban. A színek tobzódása azonban megjelenhet kiegészítőkben, emlékezetes asztali futókban, szobrokban, textíliákban vagy más, a belső teret díszítő elemekben. Egy kivételes részletnek visszafogott háttérre van szüksége ahhoz, hogy egyediségét sugározza.

Ebben a boho-stílusú mikrostúdióban az élénk színek, a természetes kiegészítők, a barna, a fehér, a bézs, a szürke és az okker árnyalatainak játéka dominál. A kosarakba helyezett virágok zöldjének hátterét vastag kockás, rojtos párnák, puha szőnyeg és a falon szőtt díszek adják. Visszafogott boho stílus egy nyugodt, kissé skandináv kiadású mikrostúdióban , amely tökéletesen illeszkedik ebbe a kis szobába. Mindezt úgy, hogy ne nyomja el a belső teret.

Boho stílusú mikro stúdió lakás vs egyedi bútorok

A funkcionalitás fontos szerepet játszik egy ilyen kis térben. Akkor lesz a legjobb, ha ez a mindennapi élet minden területén megnyilvánul, és támogatja a lakókat ezen a néhány négyzetméteren. És mi legyen a legfunkcionálisabb és leghasznosabb? Bútor. Teret teremtenek, minden igényt kielégítenek, és hatalmas szerepük van. Egy boho stílusú mikro stúdiónak illeszkednie kell a belső tér stílusához és a rendelkezésre álló helyhez, hogy ez a kis belső tér kényelmes és funkcionális legyen. Tehát nincs más lehetőség, mint az egyedi bútorok kiválasztása, amelyben minden paramétert, színt és anyagot maga határozhat meg. És a boho stílus természetesen világos dekorációk és olyanok, amelyek gyönyörűen tükrözik a természetes fát és annak egyedülálló varázsát.

Boho stílusú mikro stúdió apartman. Az egyedi készítésű bútorok és szekrények tökéletesen illeszkednek a kis belső terekbe.Boho stílusú mikro stúdió apartman. Az egyedi készítésű bútorok és szekrények tökéletesen illeszkednek a kis belső terekbe.

Multifunkcionális boho stílusú nappali. Központi hely a mikrostúdió térképén.

Bár ennek a bohó akcentusokkal díszített mikrostúdió lakásnak a nappali tere kevés helyet foglal, funkcionalitását sok hatalmas nappali megirigyelheti. Alig néhány méteren elfér egy kényelmes, kihúzható kanapé két egyedi készítésű dohányzóasztallal. Ezek együtt kényelmes sarkot teremtenek a baráti találkozókhoz, vagy egy csésze kávé elfogyasztásához, illetve egy könyv olvasásához.

A nappali elrendezésében, egy igazi gyöngyszem érdekes megoldásokkal megpakolt, megvilágított bútorlépcső a belső térhez méretre gyártott, melyben a tölgy és a kasmír dekorok keverednek. Egyrészt ezek az épületek helyettesítik a lépcsőt, amely a félemeleten található hálószobába vezet. Másrészt helyettesíti a könyvespolcot és a szekrényeket, átvéve az otthoni könyvespolc szerepét, és meglehetősen tágas tárolóhelyet hozva létre minden egyes lépcsőfok alatt. A finom színeknek köszönhetően a bútordarab a boho jegyeit viseli magán, és gyönyörűen illeszkedik a berendezés többi részéhez.

Még a radiátor csiszolt és egyedi készítésű lécekkel maszkolt háza is beleolvad a környezetbe, és simán átalakul egy kis munkaállomássá egy munkapulttal. Egy ilyen belső térben az ember dolgozni és alkotni szeretne. Végül is a boho stílus művészi gyökerekkel rendelkezik, így önmagában inspirál és kreatív környezetet teremt.

Boho stílusú mikro stúdió apartman. Bútorlépcső, azaz egy feljáró és tárolóhely egyben.Boho stílusú mikro stúdió apartman. Bútorlépcső, azaz egy feljáró és tárolóhely egyben.

Bohém stílusú konyha. Hogyan rendezzük el egy mikro stúdió lakásban?

A konyha valójában nagyon kis méretű, de minden megtalálható benne, ami egy komplett étel elkészítéséhez szükséges. A konyha előnyei közé tartozik egy teljes méretű, magas, beépített hűtőszekrény, egy tűzhely sütővel és egy mosogató. Bár maga a munkalap nem túl nagy, a konyhai munkákhoz mindenképpen elegendő. Ebben a boho-stílusú konyhában nem lehet alábecsülni a nagy tárolóhelyet felső és alsó szekrények formájában. Ideális helyet biztosítanak mind a konyhai eszközöknek, mind az élelmiszer-készleteknek. Minden könnyen elérhető, kéznél van, de a vendégek és a háztartás tagjai szeme elől is elrejtve.

Egy harmonikus, személyre szabott konyha teljes felszereltséggel, kompakt formával és az egyes részek maximális funkcionalitásával. A bútorok tökéletesen megtervezettek és kivitelezettek, és a frontok és a testek színeinek köszönhetően, amelyekben a kasmír találkozik a tölgyfával, összhangban vannak a nappalival. Mi mást is kívánhatna még? A konyhabútor könnyedségét a munkalap és a felső szekrények közötti üveg, valamint a világítás adja. Ez nemcsak a munkaterületet, azaz a munkalapot világítja meg, hanem érdekesen és klimatikusan megvilágítja ennek a kis boho mikrostúdiónak a nappali részét is.

Boho stílusú mikro stúdió apartman. Kicsi, de nagyon funkcionális konyha teljes felszereléssel.Boho stílusú mikro stúdió apartman. Kicsi, de nagyon funkcionális konyha teljes felszereléssel.

Egy boho stílusú mikro stúdió apartman egy hangulatos hálószobával a félemeleten

A hasznos terület növelésének módja természetesen a félemelet. Elrendezését az épület építészeti adottságai, azaz a gdański bérház magas helyiségei tették lehetővé. Egy ilyen magasan fekvő, a lakótértől elkülönített hely tökéletesen alkalmas egy hangulatos, intim hálószobának. A fából készült mennyezeti gerendák, amelyek a természet és a történelem elemét vitték be a belső térbe, tökéletesek voltak egy boho-stílusú mikrostúdióhoz. A boho stílus szereti az ilyen hangsúlyokat.

Ezeket láthatjuk ha szétnézünk:

  • Egy teljes méretű franciaágy, amelynek fejtámláját puha, kárpitozott panelek borítják.
  • Annak érdekében, hogy a belső tér minden rendelkezésre álló centiméterét kihasználják, az ágy oldalaira mini polcokat és egy fiókos éjjeliszekrényt szereltek.
  • A tárolóhelyet egy Szafir rendszerű, alacsony tolóajtós szekrény biztosította, fényes üvegfrontokkal és praktikus belsővel. Mivel a tolóajtók nyitáskor nem foglalnak helyet, ez a megoldás ideális szűk és kis belső terekbe. Ezenkívül más előnyeik is vannak, mivel lehetővé teszik, hogy más bútorokat, például egy ágyat, szabadon elhelyezzen a szekrény közelében. És az ilyen ajtók személyre szabhatósága, szabad stilisztikai és színösszeállítása is megérdemli a hangsúlyt. Egy boho-stílusú mikro stúdió apartman boho-stílusú tolóajtókkal. Itt nem lehet véletlen.

Boho stílusú mikro stúdió apartman. Egy kényelmes hálószoba a félemeletenBoho stílusú mikro stúdió apartman. Egy kényelmes hálószoba a félemeleten

Egy kis boho fürdőszoba – egy mikro-stúdió privát zónája

Valami, ami nem annyira nyilvánvaló, ha mikroapartmanokról van szó. Egy privát fürdőszoba, egy kis lakás terébe integrálva. Ebben a boho mikro-stúdióban sikerült egy kis fürdőszobát kialakítani zuhanyzóval, WC-vel és mosdóval. Itt hatalmas szerepet játszottak a méretre szabott bútorok, amelyek megkönnyítették a rendelkezésre álló hely funkcionális kihasználását. Az „L” alakban elrendezett szekrények tárolóhelyet biztosítottak a fürdőszobai mosdónak, a belső tér pedig tágasságot és kényelmet nyert.

Boho stílusú mikro stúdió apartman. Egy klimatikus fürdőszoba maximálisan kihasznált térrel és egyedi készítésű bútorokkal.Boho stílusú mikro stúdió apartman. Egy klimatikus fürdőszoba maximálisan kihasznált térrel és egyedi készítésű bútorokkal.

Kis belső tér, nagy lehetőségek, egyedi hangulat. Egy boho-stílusú mikro stúdió lakás a stílusával gyönyörködtethet, ha a projekt egészét nézzük. A funkcionalitás és a szervezettség szempontjából mindenképpen lenyűgöző, ha az egyes különálló zónákat és az azokat külön-külön kitöltő bútorokat nézzük. Egy ilyen kis területen a személyre szabott megoldások hatalmas előnyt jelentenek a szabványos megoldásokkal szemben. Nemcsak a tőlük elvárt funkciókat képesek ellátni, hanem vizuálisan és stilisztikailag is a kedvenc belsőépítészeti stílusához igazíthatók. Ebben a boho-stílusú mikrostúdió lakásban ez tökéletesen sikerült.

Ötletet keres a belsőépítészetéhez? Megvan a kedvenc stílusa, de nem tudja, milyen bútorokat válasszon? Keressen egy Komandor bemutatótermet, vegye fel a kapcsolatot tanácsadóinkkal és használja ki tapasztalatainkat. Biztos, hogy együtt megteremtjük az Ön számára tökéletes teret és bútorokat. Vannak már ötletei? Küldje el nekünk árajánlatkérését online itt!

Fehér gardróbszekrény

Fehér gardróbszekrény

Fehér gardóbszekrény Rendkívül stílusos, esztétikus és funkcionális – ezek kétségtelenül fehér szekrények . A fehér szekrények időtlen bútorok, amelyek a változó trendek és divat ellenére továbbra is töretlen népszerűségnek örvendenek. Mi az oka a fehér szekrények...

Fekete gardróbszekrény

Fekete gardróbszekrény

Fekete gardóbszekrény Sok ember számára a fekete szekrény az exkluzivitás és az elegancia szinonimája. A modernista és loft belsőépítészeti megoldások szerelmesei szívesen választják. Néha azonban lehet egy olyan bútor, amely félelmeket és kétségeket ébreszt. És...

Válaszd a Prémium Kényelmi Csomagunkat!

A megrendeléstől számítva várhatóan 4 hét múlva otthonodban lesz a kész bútor. Minden termékünkre idő és termékgaranciát vállalunk.

A Tervezéstől a Beépítésig a Teljes Folyamatot Végigvisszük!

Pontos érkezés, tökéletes beépítés, rendrakás. Nincs mellébeszélés, pontosan úgy lesz minden ahogy megbeszéltük.