Oldal kiválasztása

Modern mikro lakást mutattunk be a 2023-as OtthonDesign kiállításon.

A Hungexpo meghatározó kiállításán a konyhatechnológiától a fürdőszobán át a nappaliig minden megjelent, ami a lakásbelső kialakításához szükséges lehet.
A kiállítás fókuszában a fenntarthatóság és energiahatékonyság állt, ami ma már elsődleges szempont otthonunk kialakítása során. Az energiatakarékos berendezések, fényforrások, fűtési megoldások, okos otthonok mellett sokat tehetünk ezért a megfelelő belső tér kialakításával is.
Az OTTHONDesign nagy hangsúlyt fektetett mind a lakberendezési trendek, mind a hazai design kultúra bemutatására.

Komandor stand otthon design 2023 kiállítás

IDŐPONT KÉRÉS

Kérj időpontot mintatermeink valamelyikébe, ahol szakértő kollégáink ingyenesen megtervezik neked a stílusodhoz legjobban illő legjobb egyedi bútort otthonodba!

Mivel találkoztak az érdeklődők a Komandor standon?

Kihoztuk a maximumot egy mikro lakásból: Kis tér, nyitott alaprajz, kényelem és komfort – ez a modern mikrolakás tökéletes kiindulópont lesz a nagybetűs életben is!

Ebbe a kis mikro lakásba koncentrálódott a Komandor prémium termékeinek esszenciája:

Látható volt egy egyedi méretre készített, nyitott előszobabútor, MOCCA cipőtároló kosárral és fiókkal, amely garantáltan kisegít mindenkit, aki egy hosszú nap után hazaérkezik. Ezen a kárpitozott ülőkén kényelmesen kinyújtóztathattad a fáradt lábaid vagy beköthetted a gyerkőcök cipőit.

Egyedi előszobababútor otthon design 2023 kiállításNyitott előszobabúbotor, kárpitozott ülőkével, MOCCA cipőtárolóval

Mellette volt az a különleges hálószoba szekrény, amelynek mindhárom tolóajtaja víztiszta üvegből készült. Így az üvegen megcsillanó fény és az üveg textúrája légiessé, föld felett lebegővé tette ezt az impozáns bútort. Ugyanakkor az átlátszó front bepillantást engedett a szekrény belsejébe is, itt nem lehet fejetlenség, minden személyes tárgynak és ruhának megvan a maga kijelölt helye és szerepe. Itt a rendmániásoké volt a terep!

Egyedi hálószoba bútor otthon design 2023 kiállításÜveges hálószobabútor víztiszta üvegből

A nappali bútort egy hatalmas méretű, gyönyörű, különleges színű AGC üveges tolóajtó zárta el a kíváncsi tekintetek elől. Elé állva, egy mozdulattal eltolhattad az ajtót és máris megláttad, hogy milyen pazar polcrendszer rejtőzik mögötte!
A standunk szélén kipróbálhattátok, hogy milyen érzés egy jól megtervezett konyhában állni. Fontos, hogy ebben a térben minden kényelmes, biztonságos és meghitt legyen amikor a reggeli gőzölgő kávédból az első illatokat beszippantod. Érzed már az ízeket? Olyan, mint egy kis francia kávézó hangulata. Hívd meg ide a párodat, vagy a barátaidat is!

Egyedi nappali és konyhabútor otthon design 2023 kiállításNappali bútor konyhával összekötve különleges AGC üveggel

A LUMI térelválasztó rendszer két helyen is megjelent hiszen egyik nagy előnye pont az, hogy bármilyen stílusban kiegészítő -és főszereplőjévé is válhat a térnek. Főszereplő volt a sarokban, ahol egy osztott felületű nyílóajtót választottunk erről a palettáról. Érdemes lesz már most megnézni ennek az új, jövőbemutató ajtótípusnak a kifinomult szerkezeti összeállítását mert a célunk az, hogy belátható időn belül minden otthonban ilyen nyílóajtókat használjunk. A LUMI rendszer kiegészítőként megjelent a konyha melletti térben is. Karakán, hangsúlyos sötét színét csendesen slankítja az alumínium szerkezet vékony formája és modern stílusa. A keretbe foglalt edzett, víztiszta üvegek egyszerre jelentik a biztonságot és a szabad betekintés lehetőségét. Elválaszt, de mégis összeköt – tereket, hangulatokat, élményeket és embereket egyaránt.

LUMI térelválasztó rendszer otthon design 2023 kiállításLUMI átlátható modern térelválasztó rendszer

LOSZ stand egyedi Komandor szekrényekkel

A Komandor standtól néhány lépésnyire egy izgalmas standot járhattatok be, itt volt ugyanis a LOSZ gyönyörűen megkomponált enteriőrje, amiben szolidan elbújt két Komandor szekrény is.
A Lakberendezők Országos Szövetsége (LOSZ) nem mindennapi élményt tartogatott az immár 11. alkalommal megrendezésre került OTTHONDesign otthonteremtési szakkiállítás közönsége számára: a formatervezés és az izgalmas anyaghasználat inspirálta mátrixba invitált, s azon keresztül mutatta be az aktuális trendeket, termékújdonságokat.

LOSZ stand otthon design 2023 kiállításLOSZ stand otthon design 2023 kiállítás

A DESIGNMátrix lüktető ereje a Viva Magenta, a 2023-as év Pantone-színe. Dinamikus, karakán, de nem agresszív bíborvörös árnyalat ez, egyáltalán nem szokványos – ahogyan nem szokványos az az időszak sem, amelyet jelenleg vagyunk kénytelenek megélni. Járvány, háború, instabil gazdaság, mind jobban fenyegető elemi katasztrófák sújtotta világunknak szüksége van a Viva Magenta rettenthetetlen bátorságára, pulzáló optimizmusára. A meleg és hideg tónusok közt balanszírozó hibrid szín a természetben gyökerezik (az egyik legértékesebb festékanyag, a kárminfesték szerves eredetű) – a természet iránti megbecsülésünk pedig egyre inkább növekszik, ahogyan digitális és fizikai életünk egyensúlyának megteremtésére törekszünk. Becsalogatjuk otthonunkba a növényeket, virágokat, élő falakat építünk belőlük, kültereinket is a rekreáció jegyében rendezzük be.

Komandor egyedi hálószoba szekrények a LOSZ standonKomandor egyedi hálószoba szekrények a LOSZ standon

A digitális tér felgyorsította a globalizációt, és ennek eredményeként minden eddiginél mélyebben kapcsolódunk egymáshoz mi, emberek is. A Viva Magenta közös nevezőre juttatja a digitális világ nyújtotta határtalan lehetőségeket és a természet gazdagságát, melegségét – kitágítva látókörünket. Pozitív jövőképet fest elénk, bizakodásra, cselekvésre és önkifejezésre ösztönöz.
Hogyan viselkedik az év színe, ha élettereinkben vendégeskedik? Mit üzen a nappalinkba toppanva, mit súg a fülünkbe, ha kitárjuk előtte hálószobánk ajtaját? Felpezsdül-e tőle tisztaságunk szentélyének légköre, ha társaságában fürdőzünk?
Képes-e vajon átlényegíteni az egyes anyagokat, amelyekkel együtt jelenik meg a térben? Megpuhítja-e bíborvörös ereje a rideg, hűvös üveget – netán éppen maga módosul a részben vagy teljesen transzparens matérián át?

Exkluzív fürdőszoba a LOSZ standonExkluzív fürdőszoba a LOSZ standon

Hasonlóan érdekes kérdésekre kaptunk válaszokat, ha beszédbe elegyedtünk a LOSZ-t képviselő projektvezetőkkel: Ács Erzsébettel és Kővári Judittal; a tervezőkkel: Hegedüs Melindával, Lajti Andreával, Ludman Tímeával és Árvai-Komódi Klaudiával; valamint a háttérmunkákban aktív Zsuzsics Renátával. A tervezők közül Klaudiát hagytuk a felsorolásunk végére, hiszen róla külön is szót szeretnénk ejteni. Ő tervezte ugyanis azt a két Komandor szekrényt, amelyek a LOSZ standján láthatóak voltak. A közös munkánk gyümölcsét gondos tervezés előzte meg és így született ez a kidolgozott arányokkal, finom vonalvezetéssel épített modern, egyedi méretezésű iker bútor. Köszönjük a lehetőséget a LOSZ-nak, hogy ismét megmutathattuk magunkat és köszönjük Klaudiának a jó hangulatú, hatékony együttműködést!

Reméljük, hogy 2024-ben is találkozunk!

Ötletet keres a belsőépítészetéhez? Megvan a kedvenc stílusa, de nem tudja, milyen bútorokat válasszon? Keressen egy Komandor bemutatótermet, vegye fel a kapcsolatot tanácsadóinkkal és használja ki tapasztalatainkat. Biztos, hogy együtt megteremtjük az Ön számára tökéletes teret és bútorokat. Vannak már ötletei? Küldje el nekünk árajánlatkérését online itt!

 

Fehér gardróbszekrény

Fehér gardróbszekrény

Fehér gardóbszekrény Rendkívül stílusos, esztétikus és funkcionális – ezek kétségtelenül fehér szekrények . A fehér szekrények időtlen bútorok, amelyek a változó trendek és divat ellenére továbbra is töretlen népszerűségnek örvendenek. Mi az oka a fehér szekrények...

Fekete gardróbszekrény

Fekete gardróbszekrény

Fekete gardóbszekrény Sok ember számára a fekete szekrény az exkluzivitás és az elegancia szinonimája. A modernista és loft belsőépítészeti megoldások szerelmesei szívesen választják. Néha azonban lehet egy olyan bútor, amely félelmeket és kétségeket ébreszt. És...

Válaszd a Prémium Kényelmi Csomagunkat!

A megrendeléstől számítva várhatóan 4 hét múlva otthonodban lesz a kész bútor. Minden termékünkre idő és termékgaranciát vállalunk.

A Tervezéstől a Beépítésig a Teljes Folyamatot Végigvisszük!

Pontos érkezés, tökéletes beépítés, rendrakás. Nincs mellébeszélés, pontosan úgy lesz minden ahogy megbeszéltük.