Oldal kiválasztása

A 2022-es év színe a belső terekben. Meglepően nagyon jó választás

A Vera Peri 2022 színét már mindenki ismeri. A legtöbb ember meglepődött, és amikor a Pantone Color Institute bemutatta, hallani lehetett ilyen kérdéseket:”Mi? Miért ilyen választás? ” Biztosan nem egy olyan szín, amely erősen uralni fogja a belső teret, de biztosan tökéletes kiegészítő hangsúlyt fog jelenteni. Utánajártunk, honnan jött ez a meglepő választás, hiszen maguk az alkotók is megindokolják, és javaslatokat tesznek arra vonatkozóan, hogy milyen színekkel mutat a legjobban a Vera Peri. Ismerd meg a 2022-es év színét.

A Vera Peri színe és a 2022-es év színe megválasztásának eredete

Amikor az Ultra Violet lett 2018 színe , úgy tűnt, hogy a design világa a feje tetejére állt. Nehéz elképzelni, hogyan lehet egy ilyen energikus környezetben és egy ilyen domináns szín társaságában élni és működni nap mint nap. Kiderült azonban, hogy ez a szín hamar megtalálta a támogatóit, és nem is olyan ijesztő, mint amilyennek kezdetben tűnt. Most csatlakozik hozzá a 2022-es év színe, amely idősebb testvéréhez hasonlóan kissé ellentmondásos, és némi zavart okoz.

A Vera Peri színét a honlapján maga a Pantone Color Institute így írja le:

A kék jegyeket felölelő, ugyanakkor lilás-vöröses alaptónussal rendelkező PANTONE 17-3938 Vera Peri élénk, vidám hozzáállást és dinamikus jelenlétet mutat, amely bátor kreativitásra és kreatív kifejezésre ösztönöz. A változások korát éljük. A Vera Peri a kor globális szellemének és az átalakulásnak a szimbóluma, amelyen keresztülmegyünk. Ahogy kilépünk az elszigeteltség intenzív időszakából, megváltoznak a fogalmaink és a normáink, és fizikai és digitális életünk új módon találkozott egymással. A digitális design segít nekünk a valóság határait feszegetni, megnyitva az ajtót egy dinamikus virtuális világba, ahol új színlehetőségeket fedezhetünk fel és hozhatunk létre. „

2022 es év színe a belső terekben

 

És a közelmúlt eseményei és a valóság, amelyben működünk, pontosan ilyen. A valós és a virtuális világ egymásba hatolása olyannyira általánossá vált, hogy időnként megfeledkezünk erről a jelenségről, és a fenti jelenséget teljesen természetesnek tekintjük. Ezért nehéz nem egyetérteni a Pantone intézettel abban, hogy ezt a házasságot színben kell kifejezni, és hogy ez a szín nem lehet semleges, nyugodt és kiszámítható.

A Pantone Év színe tükrözi, hogy mi történik a globális kultúránkban, megmutatva, hogy az emberek, akik ezt a színt keresik, remélhetőleg mire reagálhatnak.” (Laurie Pressman, a Pantone Color Institute alelnöke ) „A Pantone színoktatási programunkban először egy új szín létrehozása, Az év színe a globális innovációt és átalakulást tükrözi. Mivel a társadalom továbbra is felismeri a színt, mint a kommunikáció kulcsfontosságú formáját, valamint a gondolatok és érzelmek kifejezésére és befolyásolására, valamint a bevonásra és a kapcsolatteremtésre szolgáló eszközt, ennek az új, kékkel átszőtt vörös lilának a komplexitása rávilágít az előttünk álló hatalmas lehetőségekre.

 

2022 trend szín az egyedi bútoroknál
Vera Peri év színében pompázó tolóajtós gardróbszekrény, mely mellett senki nem megy el közömbösen

Az év színe a Vera Peri belső terekben

Vajon ez egy olyan szín lesz, amit nehéz lesz a beltérben használni? Az idő majd megmondja. Minden bizonnyal lélegzetvételre és térre lesz szüksége ahhoz, hogy teljes pompájában létezzen. Nagy belső terek, tágas szobák, világos falak jelentik a 2022-es év színének hátterét. Ilyen környezetben tökéletesen fog szólni és megmutatja valódi arcát. A Vera Peri színű tapéták, kanapék, dekorációk vagy tolóajtók vonzzák a szemet, serkentik az érzékeket és fokozzák a hangulatot. Enyhén galaktikus hangulatot, de egy kis misztikumot is be fognak vezetni.
Színek, amelyek jól mutatnak a 2022-es év színei mellett

A Vera Peri belső terekhez, a divat világához és a környezethez való alkalmazkodásának megkönnyítése érdekében a Pantone Intézet nyolc színből 4 érdekes kombinációt dolgozott ki, amelyek az év színének még fel nem fedezett és rendkívüli változatát mutatják be. A Pantone által javasolt paletták mindegyike más-más karakterrel rendelkezik, de érdekes módon illeszkedik a Vera Perihez. A paletták azt is megmutatják, hogy az év színe igazán jól mutat a kompozícióban, és különböző kombinációkban is megtalálható. Nem alapként kell kezelni, hanem az egyik elemként. Ez minden bizonnyal nemcsak a belső terekben, hanem a ruhákban és az építészetben is igaz lesz.

Nézze meg, hogy milyen paletták határozzák meg a 2022-es trendeket a belső terekben:

  • Egyensúlyozás
  • Tavaszi forrás
  • A show sztárja
  • Szórakozás

Az év színe 2022 az „Egyensúlyozás palettán”

Ez a paletta a meleg és hideg színek kombinációja, amelyek tökéletesen kiegyensúlyozzák és kiegészítik egymást a belső térben, így nyugodt, kiegyensúlyozott, de egy csipetnyi energiával is töltött, amelyet a Vera Peri vezet be. Épületek oszloprendszerében , egy csarnok elrendezésében jelenik meg az Egyensúlyozás paletta színeiben, ezzel tökéletesen kiemeli a belső tér harmóniáját és stílusát.

Egyensúly palettaAz év színe 2022 Vera Peri a Balancing Act palettán

 

Alumínium főprofilra rögzített akasztós és polcos tárolóval ellátott előszoba bútorAz előszobában lévő natúr alumínium vázrendszer remek lehetőség, hogy éljünk a Balancing Act paletta nyújtotta előnyökkel.

A 2022-es év színe a „Tavaszi forrás palettán”

A földszínek, a természet, az elemek és csodálatos árnyalataik kombinációja, amelyek tökéletesen harmonizálnak a Vera Peri mélységével. Egy paletta, amelybe igazán beleszerethetsz, és különlegesnek érezheted, amikor belépsz a belső térbe. Néha csak erős színű ruhákra van szükség, amelyek az átlátszó szekrény falai mögül néznek ki , és az egész szoba azonnal élénkebbnek, érdekesebbnek és agresszívabbnak tűnik.

Tavaszi forrás palettaAz év színe 2022 Vera Peri Wellspring paletta

Üveges gardrób a 2022-es év színévelÜveges gardróbszekrény a Wellspring palettáján

A 2022-es év színe a „Show sztárja palettán”

Javaslat a klasszikusok és a semlegesség kedvelőinek, amely lehetővé teszi időtlen, kifinomult és diszkrét belső terek kialakítását egy csipetnyi titokzatossággal és alkímiával. A Vera Peri év színe itt úgy villan fel, mint egy sarkcsillag az égen. Egy ilyen elegáns nappaliban a Vera Peri színű szőnyeg azonnal feltűnik, de tökéletesen illeszkedik a nem feltűnő környezetbe és a fekete üveggel ellátott nagy tolóajtókhoz is.

Show sztárja palettaAz év színe 2022 Vera Peri paletta A show sztárja

Terndi nappali a 2020-es év színévelSzalon berendezés A show sztárja palettáján

A 2022-es év színe a „Szórakozás palettán”

Egy nagyon pozitív paletta, amely szórakozásra, kikapcsolódásra és gondtalanságra ösztönöz. Itt a szín kergeti a színt, mint az erdő sűrűjében rejtőzködő manók. Energikus és vidám ajánlat azoknak, akik szeretik a kísérleteket, nyitott elmével és életkedvvel rendelkeznek. A Vera Peri színe tökéletesen illik ide. Ez a paletta biztosan remek választás lesz egy gyerekszobába, ahol a Vera Peri megjelenhet a játékokon, a textíliákon vagy a tapétákon.

Szórakozás palettaAz év színe 2022 Very Peri Amusements paletta

Trendi színű gyerekszoba
Egy gyerekszoba a Szórakoztató palettáján

A Vera Peri színe tetszetős lesz ha megfelelő beállítást kap és kiderül, hogy nem olyan intenzív. Kíváncsiak vagyunk, hogy tetszik a 2022-es szín! Látod majd a lakásodban, a bútorokban és a ruháidban, vagy inkább csak egy dizájner kuriózum marad? Mint mindig, eljön majd az idő amikor a 2023-as szín foglalja el a trónt, de addig is élvezzük a meglepő Vera Peri uralkodását.
Itt a legvégén van egy lehetőség, ha rákattintok, akkor átvisz a pantone weboldalára, nem tudom, hogy ezt te is szeretnéd-e betenni.

 

 

 

Fehér gardróbszekrény

Fehér gardróbszekrény

Fehér gardóbszekrény Rendkívül stílusos, esztétikus és funkcionális – ezek kétségtelenül fehér szekrények . A fehér szekrények időtlen bútorok, amelyek a változó trendek és divat ellenére továbbra is töretlen népszerűségnek örvendenek. Mi az oka a fehér szekrények...

Fekete gardróbszekrény

Fekete gardróbszekrény

Fekete gardóbszekrény Sok ember számára a fekete szekrény az exkluzivitás és az elegancia szinonimája. A modernista és loft belsőépítészeti megoldások szerelmesei szívesen választják. Néha azonban lehet egy olyan bútor, amely félelmeket és kétségeket ébreszt. És...

[BEMUTATÓ] – L alakú szekrények a lakásban

[BEMUTATÓ] – L alakú szekrények a lakásban

"L alakú" szekrények a lakásba   Mit nevezünk „ L alakú „ szekrénynek? A szobának két, egymással általában derékszöget bezáró falára épített szekrény. ( Természetesen nem feltétel a derékszög. ) Miért érdemes ebben a kialakításban gondolkodni? Kedvező helykihasználás...

Válaszd a Prémium Kényelmi Csomagunkat!

A megrendeléstől számítva várhatóan 4 hét múlva otthonodban lesz a kész bútor. Minden termékünkre idő és termékgaranciát vállalunk.

A Tervezéstől a Beépítésig a Teljes Folyamatot Végigvisszük!

Pontos érkezés, tökéletes beépítés, rendrakás. Nincs mellébeszélés, pontosan úgy lesz minden ahogy megbeszéltük.