Oldal kiválasztása

Inspirációk és ötletek a nappali elrendezéséhez

A nappali valószínűleg az egész házban a leginkább többcélú helyiség. Olyan, mint egy kaméleon, alkalmazkodik a különböző funkciókhoz, amelyeket el kell látnia. Az elrendezésében ügyesen kell kombinálni a pihenőövezetet, a házimozit, a mini kávézót és a családdal és barátokkal való együttlét helyét.

Nappali elrendezés ötletek:

Nappali gardrób ötletek és inspirációk

Nappali gardrób ötletek és inspirációk

Nappali gardrób ötletek és inspirációk Ne feledje, hogy a gardrób, bár funkcionális, nem szabad, hogy túlterhelje a szobát. Ezért vásárlás előtt alaposan mérje fel a rendelkezésre álló helyet, hogy a nappali gardróbja tökéletesen illeszkedjen a térbe. A...

bővebben
Ipari stílusú nappali – nyers életérzés formákba öntve

Ipari stílusú nappali – nyers életérzés formákba öntve

Ipari stílusú nappali - nyers életérzés formákba öntve Régi gyárak, használhatatlan raktárak, üres gyártócsarnokok - itt talált otthonra az ipari stílus. Az ipari stílusú konyha vagy nappali itt nyerte el stílusos eleganciáját, életre keltve az üres terek egyedülálló...

bővebben
Néhány tipp a konyha és a nappali szétválasztásához

Néhány tipp a konyha és a nappali szétválasztásához

Néhány tipp a konyha és a nappali szétválasztásához A konyha nyitott a nappalival vagy zárt? Miért és hogyan válasszuk el a konyhát a nappalitól? Mindenki, aki házépítésbe kezd, vagy egy megvásárolt lakást rendez be, ilyen dilemmával küzd. Mindegyik megoldásnak vannak...

bővebben
Modern nappali egy tömbházban

Modern nappali egy tömbházban

Modern nappali egy tömbházban   Felfedjük, hogyan lehet egy modern nappalit berendezni egy tömbházban Az a dilemma, hogy egy modern lakószobát hogyan lehet egy tömbházban elrendezni, nemcsak az új lakás vevője előtt áll, hanem azok előtt is, akik azt tervezik,...

bővebben

IDŐPONT KÉRÉS

Kérj időpontot mintatermeink valamelyikébe, ahol szakértő kollégáink ingyenesen megtervezik neked a stílusodhoz legjobban illő legjobb egyedi bútort otthonodba!

Álmai nappalijának elrendezése – mit érdemes tudni

Lakás vagy ház vásárlásakor mindig szembesülünk azzal a dilemmával, hogy hogyan rendezzük be a nappalit úgy, hogy az egyedi legyen, ugyanakkor elegáns, funkcionális és megfeleljen az elképzeléseinknek. A kényelemre és a funkcionalitásra, vagy csak az eleganciára helyezzük a hangsúlyt? Milyen bútorok és színek illenek hozzá a legjobban, és mi kerüljön bele? Pontosan ugyanolyan a nappali elrendezése egy városi tömbházban, mint egy tágas családi házban? Az alábbiakban talál néhány tippet és tanácsot, amelyek megkönnyíthetik ezt a feladatot.

Korlátozott hely, azaz a nappali funkcionális elrendezése

A nappali elrendezése leggyakrabban a kialakítandó területből és a nekünk tetsző stílusból adódik. Vannak, akik jól érzik magukat tágas belső terekben, ahol elég csak egy kényelmes kanapé, komódok, tévészekrények vagy polcrendszer, míg mások a belső tér hangulatára koncentrálnak, stílusos szekrényekkel, komódokkal , szőnyegekkel és fotelekkel veszik körül magukat. Mindenkinek magára kell hallgatnia. Mindazonáltal, ha a nappali elrendezése gondot okoz nekünk, érdemes kiválasztani a megfelelő bútorokat, amelyek nemcsak díszítik és kitöltik a belső teret, hanem mindenekelőtt funkcionálisak és illeszkednek a helyiséghez.

Minden – nem csak a kicsi – nappali elrendezésében és berendezésében minden centiméter számít. Ezért a méretre szabott bútorok tökéletesek lesznek, amelyek kitöltik a teret, és nem lesz bennük véletlenszerűség. A szokatlan méretű komódok és az egyedi megrendelésre készült moduláris bútorok mindent befogadnak, amit el akarunk rejteni bennük. A szokatlan könyvespolcok tökéletesen illeszkednek a szoba zugaiba és sarkaiba, és a padlótól a mennyezetig kitöltik a teret, az elegáns és érdekes ajtókkal ellátott tolószekrény pedig nemcsak szekrény lesz, hanem műalkotás és az egész nappali dísze.

A nappali elrendezése különálló zónákkal

A nappali a lakás reprezentatív helye, de gyakran több más funkcióval is rendelkezik. Gyakran a nappali térben nemcsak egy pihenőhelynek kell lennie, kényelmes kanapékkal és fotelokkal, hanem egy TV-saroknak és egy mini étkezőnek is, azaz egy asztalnak, ahol étkezünk, vendégül látjuk barátainkat és különleges eseményeket szervezünk. Használja ki az egyedi bútorok megrendelésének lehetőségét. Nemcsak, hogy mindet egy stílusban és színösszeállításban készítheted el, de nem kell aggódnod amiatt sem, hogy méretben illeszkednek-e a szobához.

Lehetséges-e úgy berendezni a nappalit, hogy minden zóna egy felületen kapjon helyet? Természetesen. A nappali elrendezésekor válasszon kétoldalas könyvespolcot. Ez felosztja a szoba terét egy pihenő zónára, ahol egy TV készülék vagy szuvenírek bemutatására szolgáló polcokként szolgál, és egy étkezési zónára, ahol egy kávészerviz vagy egy bárpult tárolására szolgál.

Érdekes javaslat egy olyan szekrény is, amely szükség esetén több funkcionális zónára osztható. Könnyen átveheti a könyvespolc vagy az RTV-berendezés helyét is, ha ügyesen elrejti a tévét a tolóajtók mögé, amikor nem akarja használni. Az egyedi készítésű bútorok multifunkcionalitása tökéletes megoldás a belső tér mértéktartásának, stílusának és harmóniájának megőrzésére.

Az álmai nappalijának elrendezését befolyásoló elemek

Ne zsúfolja össze a szobát véletlenszerű bútorokkal és dolgokkal. Nem a mennyiségről, hanem a minőségről van szó. Kis, rosszul megvilágított helyiségekben válasszon világos és meleg színeket mind a bútorok, mind a falak esetében. Ezek nemcsak tágasságot, hanem könnyedséget és modernitást is adnak a nappalinak. A jól megvilágított és nagyméretű nappalikban hangsúlyozza a belső tér karakterét sötétebb bútorokkal vagy a falak erősebb színével.

A nappali elrendezésének, vagyis annak a hangulatnak, amelyet teremteni szeretne benne, Önből, az esztétikai és stílusérzékéből kell fakadnia, ne hagyja, hogy kész megoldásokat erőltessenek Önre. Ha szereti a sima felületeket, használjon színes üveget. Bútorokban, szekrényfrontokon, komódajtókon vagy egy asztal üveglapjaként érdekes módja egy klimatikus, kifinomult, könnyedséggel és tükröződésekkel teli enteriőr kialakításának.

Másrészt a nappali elrendezése, amely áttört paneleket kombinál finom deszkadíszekkel, a nosztalgia és a romantika egy klasszikus változatának jegyében azok számára, akik a hagyományos belső tereket kedvelik. Ha azonban a merész megoldások híve vagy, akkor tegyél fel erős, színes hangsúlyokat a bútorokban, kiegészítőkben vagy az egyik falon. Játsszon a felület textúrájával és szerkezetével, hogy meglepje az Önt meglátogató vendégeket, és egyedi belső teret hozzon létre.

A bútorok megfelelő kiválasztása, funkcionalitásuk, színeik és a belső tér színe maga a recept arra, hogyan rendezzük a szívünkhöz legközelebb álló nappalit, amely egy otthoni menedékhely lesz, és igazi pihenést biztosít. Az egyedi bútorok kiválasztásával, nem csak a bútorok színéről, méretéről vagy funkciójáról dönthet, hanem mindenekelőtt a nappali karakteréről. Gondoskodjon a kényelméről, ne kössön kompromisszumokat. Álmai nappaliját könnyedén megtervezheti kollégáink segítségével is, ehhez nem kell mást tennie, csak felkeresni az Önhöz legközelebb eső mintatermünket, ahol részletes árajánlattal és látványtervvel segítjük a munka elindítását.

Ötletet keres a belsőépítészetéhez? Megvan a kedvenc stílusa, de nem tudja, milyen bútorokat válasszon? Keressen egy Komandor bemutatótermet, vegye fel a kapcsolatot tanácsadóinkkal és használja ki tapasztalatainkat. Biztos, hogy együtt megteremtjük az Ön számára tökéletes teret és bútorokat. Vannak már ötletei? Küldje el nekünk árajánlatkérését online itt!

 

Modern nappali egy tömbházban

Modern nappali egy tömbházban

Modern nappali egy tömbházban   Felfedjük, hogyan lehet egy modern nappalit berendezni egy tömbházban Az a dilemma, hogy egy modern lakószobát hogyan lehet egy tömbházban elrendezni, nemcsak az új lakás vevője előtt áll, hanem azok előtt is, akik azt tervezik,...

Válaszd a Prémium Kényelmi Csomagunkat!

A megrendeléstől számítva várhatóan 4 hét múlva otthonodban lesz a kész bútor. Minden termékünkre idő és termékgaranciát vállalunk.

A Tervezéstől a Beépítésig a Teljes Folyamatot Végigvisszük!

Pontos érkezés, tökéletes beépítés, rendrakás. Nincs mellébeszélés, pontosan úgy lesz minden ahogy megbeszéltük.