Oldal kiválasztása

Skandináv stílusú modern lakás berendezése.

70 négyzetméter, amely egységesen, harmonikusan és kényelmesen van elrendezve. Ennek a lakásnak a beruházói olyan klimatikus, funkcionális belső tereket szerettek volna, amelyek levegőt adnak az utcai nyüzsgésből, és barátságos, kényelmes mindennapi menedékhelyet jelentenek. Nagyon figyelmesen meghallgattuk az igényeiket, és így született meg egy kényelmes lakás kialakítása, átgondolt belső terekkel és egyedi bútorokkal , pontosan az elvárásaikhoz igazítva.

Az egységes színek, a föld és a természet színei a vezérmotívum, utalva a skandináv stílusú belső terekre. Az erős színakcentusok a mélyzöld és a grafit formájában gyönyörű kontrasztot alkotnak a fehérrel, a meleg fával, a szürkével és a feketével. Az egész lakást a személyre szabott bútorok uralják, amelyek nemcsak kitöltik a belső teret, hanem átgondolt kialakítással is meglepnek, és teljes mértékben kihasználják a rendelkezésre álló térben rejlő lehetőségeket. Itt minden részletet tökéletesen kimértek, megterveztek és elkészítettek, tiszteletben tartva az értékes centimétereket, de az egyedi tervezés szellemét is.

Az összes bútor tervezése, kivitelezése és összeszerelése a Komandor érdeme, amely a tervező elképzelésének valós formákat adott.

Világos nappali RTV-zónával és pihenőhellyel.

A nappali elrendezésében a figyelmet azonnal magára vonzó bútor a TV készülék RTV háza könyvespolccal és lécekkel. Ebben a bútorban a látszólag hűvös fehéret a tetején lévő fa színű dekorral és dekoratív lécek formájában melegítették fel. A fal grafit színe itt tökéletes hátteret biztosít, és nyugalmat visz a nappaliba. A TV-készülék alá függesztett, hosszú beépített bútor nyitott szekrényekkel optikailag meghosszabbítja a nappali belsejét, és a lebegés benyomása könnyedséget kölcsönöz a bútornak.

A szekrény felfüggesztésének eljárása nem véletlen. A beruházók azt szerették volna, hogy a lakás ne csak vizuálisan legyen érdekes, hanem okos megoldásokat is tartalmazzon. Ez az egyik ilyen megoldás. A szekrény felfüggesztésének köszönhetően szabad hozzáférést kapott a takarítórobot, amely könnyedén gondoskodik majd minden sarok tisztaságáról.

Figyelemre méltó a szekrény 3 méter hosszú teteje is, amelyben nincsenek a bútor esztétikáját befolyásoló felesleges illesztések. Ez a Natural Hamilton Oak dekorban lévő konyhai munkalap használatának köszönhetően vált lehetővé. A munkalap alatti szekrényekben egy lefelé nyíló, fékező rendszerrel ellátott csuklós ajtómechanizmust alkalmaztak, amely biztosítja a csendes és könnyű hozzáférést a belsejükhöz. Az összes aljzat, kábel és csatlakozó, azaz a házimozi hátulja is itt rejtőzik.

IDŐPONT KÉRÉS

Kérj időpontot mintatermeink valamelyikébe, ahol szakértő kollégáink ingyenesen megtervezik neked a stílusodhoz legjobban illő legjobb egyedi bútort otthonodba!

skandináv stílusú nappali és konyha egybenKonyhával és étkezővel kombinált nappali – mindez egy egységes stílusban

Egy háromrészes, modern könyvespolc egy nyitott zónával, valamint egy TV-szekrény az egyetlen tárolásra alkalmas bútor a nappaliban. Ennek köszönhetően a tér nem túlterhelt, és rengeteg tárolóhely áll rendelkezésre. Az állvány szerkezete szintén dedikált megoldás. Méretei úgy lettek beállítva, hogy tökéletesen az álmennyezet vonalában végződjön, így helyet hagyva a függönyök áramlásának.

A bútor hátuljában rejtett akasztórendszert alkalmaznak, amelynek köszönhetően a szekrények kinyitása után nem látszanak a vizuálisan érdektelen akasztók. Ez különösen fontos a könyvszekrény nyitott részénél, amely a tárolás mellett reprezentatív szerepet is betölt a nappaliban. A könyvespolc frontjai lakkozott deszkából készültek, maratott fogantyúkkal, amelyek formájukkal és alakjukkal lepnek meg.

A nappali területét esztétikusan lezáró dekoratív hangsúlyt a falon lévő tölgyfa lécek jelentik, amelyek eredeti, ugyanakkor nagyon természetes határt képeznek a belső térben. A húsos és lédús palackzöld színben pompázó, kényelmes kanapé pihenésre és kikapcsolódásra invitál. Egy ilyen kiadású, ajándéktárgyakkal és a konyhában főzött kávé illatával teli nappali olyan hely, ahol az idő határozottan másképp telik.

skandináv stílusú nappali szekrényA tévé alatt a levegőben lebegő, hosszú, felfüggesztett szekrény optikailag meghosszabbítja a belső teret.

A kulináris kalandok és a közös találkozók helyszíne – egy konyha étkezővel

Az egyedi tervezésű konyha, amely a nappali felé nyitott, tulajdonképpen egyike a három zónának, amelyeket a legnagyobb helyiségen belül különítettek el. A megfelelően kiválasztott és egységes színek révén tökéletesen harmonizál a nappalival és az étkezővel. A belső tér, a megőrzött következetességnek köszönhetően, harmonikus, megnyugtatóan nyugodt és nagyon kényelmes. A sarokban található világos konyha finoman illeszkedik a fehér falakhoz. Fehér lakkozott felső szekrények és fiókok az alsó részen, lakkozott üveggel elválasztva, a falhoz ragasztva a Natural Hamilton Oak dekorban lévő munkalap felett. Ez praktikus megoldás, mivel az üveg könnyen karbantartható és ápolt anyag, így ott is jól működik, ahol a fal gyakori szennyeződésnek vagy fröccsenő víznek van kitéve.

A nappalival megegyező asztallap használata a TV-szekrényen egy jól átgondolt kezelés és részlet, amely a különböző zónákat hivatott vizuálisan összekötni. A munkalap alatti fiókokban funkcionális kiegészítőket és betéteket használtak, amelyek segítenek a tökéletes rend fenntartásában és megkönnyítik a konyha használatát. A fiókok teljes hosszában maratott fogantyúval ellátott frontok és a teljes kihúzással és lágy zárással ellátott vezetők olyan praktikus részletek, amelyek befolyásolják a bútorok használatának kényelmét.

skandináv stílusú nappali konyhaA világos, kicsi, de funkcionális konyha tökéletesen harmonizál az étkezővel és a nappalival. A belső tereket összekötő téma a konyhapult meleg fa színű teteje.

A Magic Corner a sarokszekrényben jelent meg, azaz egy sor kihúzható, vese alakú polc, amely segít optimálisan kihasználni az épület sarkát, és gyors hozzáférést biztosít a tárolt tárgyakhoz és berendezésekhez. A mosogató melletti mély fiókot szemétválogatóval és a nyitást segítő szervohajtásos rendszerrel szerelték fel. A hulladékválogató a bolygóval és a természettel törődő befektetők tudatos választása.

A felső szekrények fogantyúinak hiánya szintén olyan részlet, amely pozitívan befolyásolja a bútor formáját, különösen minimalista belső terekben. Ebben az esetben egy trükköt alkalmaztak a hosszúkás frontok formájában, amelyek túlnyúlnak a bútor testén. Ez nemcsak a front kinyitását könnyíti meg, hanem az ajtón lévő bosszantó ujjlenyomatokat is kiküszöböli. A felső szekrények teljes mértékben kihasználják a belső térben rejlő lehetőségeket. A mennyezetig felhúzva további tárolóhelyet biztosítanak, és megakadályozzák a szennyeződések felhalmozódását. A szélső szekrényben, az ablak közelében szellőzés található, amelyet egy speciálisan maratott ajtó rejt. Ezt a megoldást az tette lehetővé, hogy a bútorokat méretre gyártották, és minden részletet előre lehetett látni és megtervezni.

Az étkezőben lévő asztal kiegészíti a belső tér funkcionalitását, és a közös étkezések, valamint a családdal és barátokkal való találkozások zónája. Társasjátékokat is lehet rajta játszani vagy rejtvényeket megoldani.

skandináv stílusú L alakú konyhaA jól megválasztott kiegészítők segítenek a konyha sarokzónájának megfelelő használatában. Itt tényleg sok minden történik

Gardrób. Bár kicsi, de funkcionális

Bár ebben a 70 méteres lakásban rengeteg tárolóhely van, a beruházók egy kicsi, de funkcionális gardróbszobát álmodtak meg. A méretre szabott megoldások és bútorok esetében ez nem jelent problémát. Fontos a tulajdonosok elvárásainak ismerete, a jó tervezés és végül a szilárd kivitelezés. Egy fehér, kis ” U alakú ” gardróbszekrény mindhárom feltételnek megfelel.

Belső terét szimmetrikusan két szárnyra osztották, egy-egy szárnyat a háztartás minden tagja számára. Tágas, hangtalanul záródó fiókok és egy sor polc található benne. A középső rész a tulajdonosok közös zónája a dolgok felakasztására, amely csőrendszert használ, de a polcok alá függesztve. A nappalihoz hasonlóan itt is fontos volt, hogy a takarítórobot számára szabad hozzáférést biztosítsanak.

A gardróbszobának, ahol a személyes holmikat tárolják, tisztának és rendezettnek kell lennie.

skandináv stílusú gardróbszekrényA gardróbszobánakk nem nagynak kell lennie, hanem elsősorban funkcionálisnak. Ez a siker kulcsa.

Az első benyomás – egy világos terem, méretre szabott szekrénnyel

Az első benyomást csak egyszer lehet megtenni, így amit a lakásba belépve látunk, az sokat elárul a lakókról és életmódjukról. Ennek a lakásnak az esetében rögtön a nyugalmat és a rendet látjuk. Az előszobában helyet kapott egy fehér, kétajtós, Szafir rendszerű, natúr anód színű tolószekrény. A Colorimo Extra White üveg használata a bútorajtóban lehetővé tette, hogy a gardróbszekrény beleolvadjon a környezetbe. Az előszoba vizuálisan nagyobb lett, és tökéletesen illeszkedik az azonos stílusban fenntartott többi helyiséghez.

A gardróbszekrény tolóajtóinak lágy zárókkal való felszerelése egyszerre jelent használati kényelmet és csendet, ami nagyon jól illeszkedik az egész lakásban uralkodó aurához. A praktikus tolószekrény az egyik első bútordarab a bejáratnál, és a lakók és az idelátogató vendégek külső holmijának helye.

skandináv stílusú gardróbszekrényA kétajtós tolószekrény az előszobában tökéletes bútordarab a bejáratnál.

A gardróbszekrény mellett, közvetlenül a bejárat mellett a folyosón egy praktikus, hosszúkás, grafit színű komód is található, melynek teteje a Natural Hamilton Oak dekorban készült. Felső részében kicsi, de tágas fiókok találhatók a praktikus csecsebecsék számára. Nagyon praktikus bútor, amelyre rögtön a házba lépve leteheti a táskáját vagy a kulcsokat, és elrejtheti a cipőjét.

skandináv stílusú cipősszekrényA praktikus cipősszekrény egy kényelmes bútordarab. Nemcsak cipők, hanem kulcsok és kesztyűk is elférnek benne. Ez egyben egy kiegészítő munkalap is.

Egy kis hálószoba tágas gardróbszekrénnyel és egy otthoni irodai zónával.

A hálószoba a legprivátabb zóna minden lakásban. Nemcsak funkcionálisnak és barátságosnak kell lennie, hanem a szemnek és az érzékeknek is kellemesnek kell lennie. A mi hálószobánkban az ágy és a tágas, háromajtós gardróbszekrény mellett egy kis íróasztalnak is van hely, így a tulajdonosok távolról is dolgozhatnak.

A szoba egyik falának teljes hosszában beépített gardróbszekrényt terveztek. Ez tökéletesen kitöltötte a teret a padlótól a mennyezetig, elférnek benne a befektetők mindennapi és szezonális holmijai egyaránt. Bár nem játszik reprezentatív szerepet, és csak a lakás tulajdonosai számára látható, az esztétika és a funkcionalitás nem különbözik más bútoroktól. A gardróbszekrény elején a tolóajtós rendszert alkalmaztak, a kitöltés pedig ezüstszínű tükör és W1000 White Premium laminált tábla volt. Ebben a kiadásban a gardróbszekrény éteri és könnyed lett, ami fontos egy hálószoba esetében, amely egy pihenő zóna.

skandináv stílusú előszoba szekrényA hálószobában lévő világos szekrény optikailag megnöveli és feldobja a belső teret.

skandináv stílusú gardróbszekrény hálószobábaA tükör a tolóajtóban további előnyt jelent.

Multifunkcionális fürdőszoba otthoni mosodával

Ebből a kis fürdőszobából semmi sem hiányzik. Egy tökéletesen az Ön igényeihez igazított, ízléssel berendezett és minden centiméterében kihasznált hely. Itt nincs unalom vagy klisé. Minden megoldás vagy bútordarab magában hordozza a befektetők által elvárt funkcionalitást.

Az egész fal egy magas szekrény, szimmetrikusan elrendezett, nyílóajtós frontokkal, tökéletesen egy vonalban a csempével. Mindegyik frontnak van egy-egy maratott eredeti fogantyúja és azonos méretei. A tökéletesen kimért és maratott fogantyúk összeérve eredeti kompozíciót alkotnak.

Az egyik oldalon, amely egy mosógépet és egy blokkokba rendezett szárítógépet rejt, a frontokban széles nyitásszögű zsanérokat használnak. Ezek lehetővé teszik, hogy az ajtó a lehető legszélesebbre nyitható legyen, és megkönnyítik a háztartási gépekhez való hozzáférést. Ugyanakkor méreteiket olyan pontosan számították ki, hogy teljesen kinyitva nem ütköznek a WC-vel.

A másik oldalon nyitásszög-korlátozóval ellátott zsanérokat alkalmaztak, hogy az ajtó ne ütközzön a fürdőszoba falának. A mosóberendezéssel ellátott rész frontjait alulról is enyhén alávágták, és a bútornak nincs alsó lábazata. A bútor ilyen kialakítása megkönnyíti a gyors reagálást és a berendezéshez való hozzáférést annak meghibásodása vagy váratlan véletlen események esetén.

skandináv stílusú rejtett fürdőszoba szekrényHogyan lehet elrejteni a mosógépet és a szárítót a fürdőszobában? Van egy kiváló szabadalmunk erre

Az fürdőszoba második része egy szekrény, amely többek között a kéményt rejti. Felső frontjaiba speciális szellőzőnyílásokat marattak, amelyek biztosítják a helyiség megfelelő szellőzését. A szekrény frontjai teljes egészében lakkozott deszkából készültek, hogy érdekesen illeszkedjenek a világosszürke falakhoz és a világos szerelvényekhez.

skandináv stílusú fürdőszoba szekrényA frontok szimmetriája és az elegáns, maratott fogantyúk – ez tényleg csak egy fürdőszobaszekrény?

Egy otthoni spa egy pillanatnyi kikapcsolódáshoz

A második fürdőszoba a pihenés és a napi WC-használat helyszíne. A rendelkezésre álló hely maximális kihasználása és a tárolás jó megtervezése érdekében a WC feletti zónába beépített szekrényt építettek be. Az azt körülvevő burkolatok nem csak a lámpával vagy a radiátorral való ütközés elkerülésére szolgálnak. Ez egyúttal a frontok azonos méreteit és a vizuális szimmetria fenntartását is biztosítja, ami rendet és harmóniát hoz a belső térbe. Amit érdemes hangsúlyozni, a burkolatok mögötti zóna nem „holt” zóna, hanem a tárolóhely bővítése.

skandináv stílusú fürdőszoba bútorokA fürdőszobában minden centiméter számít. Egy egyedi készítésű szekrény a legjobb helykihasználást biztosítja.

skandináv stílusú fürdőszoba szekrény sok tárólóvalRengeteg tárolóhely – ezt adják a méretre gyártott bútorok

A bejáratnál egy eredeti bútordarab, amely a zuhanyzó közelében található mosdó alatti szekrényre vonzza a figyelmet. A frontok sötét színe kiemelkedik a nyugodt szürke és fehér háttérből. Érdekesen illeszkedik a falon lévő tükörrel és a pulton lévő Oak Halifax Tabac fadekorral is. Egy nagy fiókban, amely egy kihúzható szennyeskosarat rejt, fém oldalú Blum fiókokat használtak. A második rész három kisebb fiókból áll, amelyekben kozmetikumok vagy ápolási kellékek kapnak helyet. Hogy egyetlen centimétert se veszítsünk, a zuhanykabin és a szekrény közötti kis helyet egy kihúzható fogasnak használták fel, amelyre egy kisebb törölközőt lehet akasztani.

Kiegyensúlyozott színjáték, funkcionális bútormegoldások, zöld akcentusok élő virágok, fa, kő és üveg formájában – ebben a kiadásban a fürdőszoba igazán gyönyörködtethet.

skandináv stílusú fürdőszoba berendezéseArányok, funkcionalitás és a színek kiválasztása – ha sikerül kombinálni, eredeti bútorok jönnek létre, amelyek díszítik a belső teret.

Keresse fel mintatermeink egyikét, vagy látogasson el központunkba hogy élőben is megtapinthassa és megtapasztalja ezt a zseniális rendszert. Vannak már ötletei? Küldje el nekünk árajánlatkérését online itt!

Modern stílusú mikro lakás. Kényelem kis helyen.

Modern stílusú mikro lakás. Kényelem kis helyen.

Modern stílusú mikro lakás és mikroapartman. Kényelem kis helyen. Kis tér, nyitott alaprajz, kényelem és komfort - egy modern stílusú mikro lakás egy nagyváros egyik bérházában. Egy kis lakás, amely lenyűgöz stílusával, átgondolt szervezésével és nyugodt színeivel...

Válaszd a Prémium Kényelmi Csomagunkat!

A megrendeléstől számítva várhatóan 4 hét múlva otthonodban lesz a kész bútor. Minden termékünkre idő és termékgaranciát vállalunk.

A Tervezéstől a Beépítésig a Teljes Folyamatot Végigvisszük!

Pontos érkezés, tökéletes beépítés, rendrakás. Nincs mellébeszélés, pontosan úgy lesz minden ahogy megbeszéltük.